HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 14
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Larisa mie preotul mi-a spus ca nu mai are rost sa vina sa ne citeasca daca am depasit a 8a zi, mi-a dat apa sfintita sa ne spalam cu ea si sa pun in cadita la bebe si mi-a zis sub nici o forma sa nu scot bebele afara inainte de 40 zile. Oare cum e corect? Nu stiu de ce dar numai peste oameni de astia am dat de cand am nascut incepand de la personalul medical dn spital si terminand cu preotul si cu pediatra. Si zici ca sa nu te apuce depresia? Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
hsi mai..cum sa nu scoti copilul din casa 40 zile...asa ineptie nu am mai auzit... fii serioasa...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
tot asa mi-au spus si mie ...dar nu am putut sta 40 de zile in casa, maine as fi facut 40...la 11 zile am fost la biserica, mi-a citit preotul si am iesit din casa...iar la 35 am fost din nou cum mai ziceam eu...regula ar trebui sa fie regula...dar vad ca fiecare preot e cu ale lui Larissa exact de acolo vroiam sa comand icoana cu sf. Matei...dupa care ma gandesc sa o duc la sfintit Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
super..ii cunosc de la o prietena...pe cei care le fac desi nu ne-am intalnit personal...poti comanda cu incredere...
bamboletta spune:
Bun venit noilor mamici ..am vazut si pozele cu delfinasiisuperbi...Filip de mya si ratoii de dragaica ,printesa Isa care e mereu eleganta ,Tudor de baby ce frumos doarme el,Andra de mycya superba cum rade ,Filipde eladea care e la categoria grea ,Matei de oana care are un par
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
racusor2010 spune:
HAI AELITA!!!
BAMBOLETTA, KATALINA PREGATIM SI PENTRU VOI MOTATELE!!!
Dragaica, Bianca, Mya...am vazut pozici!!!
Bianca, ce frumos v-ati gandit sa ii faceti sedinta foto! Foarte reusite!!
Dragaica, baieti frumosi ai!! cred ca sunteti topiti dupa ei !!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Larisa, Andreea...eu i-am scris Anei si am intrebat-o daca pot sa mai modific comanda de la Mark and Spencer..de la ASDA vin maine hainutele...cred ca sunt de ajuns totusi si ma gandesc serios sa ii iau de 3-6 luni de acum...
hainutele de 0-3 luni sunt pana la 62 cm si 6 kg...iar el sigur face atat pana la jumatatea lui septembrie si cele de 3-6 luni sunt pana la 69cm si 8 kg...
daca nu se poate, o sa incerc sa le vand / dau / pastrez pentru bebe 2 (care sper sa fie fetita totusi )
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
deci, dupa cum ziceam azi-noapte, aelita a plecat de pe forum direct la spital...
aici sunt vestile de la ea:
ora 10: dilatare 6
ora 10.30: e cu epidurala, incepe sa scape de dureri
ora 11: dilatare 9
HAI AELITAAA
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
neata...pai pediatra l-a masurat mie imi iesise vreo 57 unde are capul pui ceva reper, apoi ii intinzi piciorusele si pui alt reper si apoi masori e bine sa ii faci gimnastica, tot pediatra ne-a spus...ca sa isi intinda manutele, piciorusele, se si relaxeaza...sa vedem ce ne iese noua... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
si noi facem gimnastica in fiecare seara....eu stiu de la ale schemele...
larissa_79 spune:
racusor, vedem dupa ce vin ce si cum.....eu le pastrez poate mai fac un baiat...
Am primit cadou de la sot...ptr nascut... un laptop nou nout dell rosu ca focu' super performant....
Victo spune:
pai cred ca a si nascut Aelita..asteptam mesajul de confirmare
elena, dc te ajuta cu ceva, si la mine e dezastru..de-abia apuc sa gatesc..sa mai spal o chiuveta..acum ma orientez sa mai si comand mancare gatita, desi financiar ies mai scump..dar macar cateodata asa..c dmi-e prea lene si nu am idei deloc.#536;)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo pai cred ca a si nascut Aelita..asteptam mesajul de confirmare |
MEA CULPA!!! eu am scris orele de aici, sa rescriu cu ora Ro
ora 11: dilatare 6
ora 11.30: e cu epidurala, incepe sa scape de dureri
ora 12: dilatare 9
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)