HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 10
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya ce am vazut noi acolo....gemenii Dragaicai sa va traiasca comorile,multa sanatte si Dumnezeu sa ii ocroteasca Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Daaa,acum i--am vazut si eu.Ce frumosi sunt iar Andreea straluceste de fericire.
Vreau si eu gemenasi
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 andreea, tot 0-3 luni ai comandat si tu? eu ma gandesc din ce in ce mai serios ca am aruncat cu banii pe fereastra si ca pana se face frig o sa ii fie hainutele mici, la ritmul in care creste acum grasunelul mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
da, tot 0-3 ...m-am luat dupa masurile date de ei pe site...acu vom vedea...pana cand ne-or fi bune...oricum, voi macar mai faceti un bebe si le lasati lui... eu o sa le las cumnatelor, daca vor, si daca nu le dau, ca sunt destui care au nevoie...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
matusa77 spune:
citat din mesajul lui crispro Si daca tot sunt la capitolul urari pt maine, mai vreau sa le urez multe lunite si ani sanatosi de aici inainte puiutilor ce implinesc o luna: Letizia de Carmen si Radu Gabriel de Matusa. Cristina , mami fericita de bebe Vlad |
MULTUMIM ! ASTAZI AM FACUT O LUNITA
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
matusa77 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata fetelor, eu inca mai am musafiri am intrat sa felicit Mariile, sa fiti sanatoase, de asemenea La Multe Lunite delfinas de Matusa!! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
MULTUMIM MULT! SI DOMNISOAREI LETIZIA II URAM LA MULTE LUNITE
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Daaa,acum i--am vazut si eu.Ce frumosi sunt iar Andreea straluceste de fericire. Vreau si eu gemenasi Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Da....O imagine superba....Si dragaica si Clara au pus niste poze superbe cand ii "mufleaza " pe amandoi piticii la san....Cred ca e o senzatie minunata sa simti cum cele doua gurite se hranesc simultan....
Fetele..am si eu o intrebare...voua va dorm copii in patut ziua?...Al meu nu serveste decat in perna de alapta...Doarme 3-4 ore dar cand incerc sa il pun in patutul lui sta 5 minute..maxim si urla de parca ar fi pe arici. Noaptea doarme in patut numai pentru ca il infasam si nu se sperie de manute...Imi este tare frica sa nu respinga mai tarziu statul in patut ....si voi fi nevoita sa il tin in pat..in brate sau in perna de alaptat....Pediatra a spus ca nu e nici o problema ca doarme acolo dar ma gandesc ca nu sta foarte drept si imi este teama sa nu il afecteze la coloana....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Mycya spune:
am pus si eu pozici
si am revazut toti delfinasiicum spunea cineva is cei mai frumosi bebei vazuti vreodatasa va traiasca
Otilia iauzi mami,ieri ai nascut azi iesi la plimbare, poi tot sa nasti asaastepam si pozici
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rubia spune:
La multi ani tuturor Mariilor si derivatelor.Nu stiu cum faceti ca scrieti si acum destul de mult .Noi maine facem o luna si la noi nu se mai termina vizitele si eu inca nu pot sa-mi pun ordine in viata desi fetita este cuminte ,nu colici nu nimik,doar plange cand ii e foame. Cu restul ce este de facut prin casa abia fac fata ca se si termina ziua si noaptea nu prea stau mult ca daca nu dorm eu fac prostii de genu' intr-o nopapte mi-a alunecat fata in timp ce o alaptam si a inceput sa se miste tare si pana sa reactionez eu mi-a alunecat din mana,noroc ca eram pe mijlocul patului si sprijineam mana pe perna.
Atunci m-am gandit pentru prima data ca poate nu o sa pot face fata singura dar acum nu e nici o problema,doar sa se mai rareasca vizitele sa fac si eu restul de treburi casnice in timpul asta.
se fataie pitica si ma duc la ea.
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Ana. Pentru cele care folosesc biberoane de la cat ati schimbat tetina? eu le am pe cele de philips avent si e tetina cu o picatura pt prima luna si apoi ar tb schimbata cu tetine cu 2 picaturi cred. sa nu-i curga prea mult dupa si sa refuze de tot sanul.ca deja se trage de par si fata cand e sanul un pic golit,mi-e si mila cand o vad ce parere aveti? mamica dragalasei Sofia 16.07.2010 |
eu am marimea pentru nou nascut si nu am de gand sa schimb...ca si asa curge mai usor ca la san, si nu vreau sa suga doar la bibe
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Iar vin eu cu intrebari Voi sterilizati biberoanele si tetinele dupa fiecare intrebuintare? Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
da, dupa fiecare folosire..dar am sterilizator electric si le spal si le bag acolo....am doar 3 biberoane mici pe care le folosesc, asa ca am grija mereu sa fie curate...daca nu, dureaza 9 minute cu totul operatiunea plus 1 minut spalatul
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010