HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Larisa mie preotul mi-a spus ca nu mai are rost sa vina sa ne citeasca daca am depasit a 8a zi, mi-a dat apa sfintita sa ne spalam cu ea si sa pun in cadita la bebe si mi-a zis sub nici o forma sa nu scot bebele afara inainte de 40 zile. Oare cum e corect? Nu stiu de ce dar numai peste oameni de astia am dat de cand am nascut incepand de la personalul medical dn spital si terminand cu preotul si cu pediatra. Si zici ca sa nu te apuce depresia? Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
40 de zile ohhh...nu, du-te la alt preot
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
deci...avem 58 cm (am crescut 6.5cm intr-o luna si 5110 grame (am crescut 2 kg intr-o luna )
si...cica sa reducem LP, daca se poate sa renuntam la el, ca poate eu am mai mult lapte decat cred si copilul mananca mai mult decat ii trebuie...asta pentru ca a crescut prea mult in greutate)
o sa fie greu, ca Andrei daca il pui la san suge putin si des si o sa fiu varza de oboseala daca nu isi face program
a zis ca pentru hidratare pot sa ii dau putina apa (izvorul alb) ...si ceai baby calm...
incepem gimnastica de acum, ne-a aratat exercitii pentru manute si picioruse, lui Andrei i-a placut mult, sa vedem daca mami stie sa faca...ex mai grele de la sfarsit le-a filmat tati
i-am facut vaccinul, infarix...
ce sa zic, cum nu apucase sa mai doarma de la 4, era marait de cand venise pediatra, la baita a stat cumintel, ca ii placea, dar apoi maraiala maxima
aa, i-a si decalotat pe jumate putica si acum e rosu acum si zicea ca s-ar putea sa il doara cand face pisu si sa planga asa deodata...dar am vazut sa nu aibe probleme pana acum, ca a facut si pisu si caca in prosop dupa baita
ma pregatesc de nani, ca cine stie cand se trezeste....ca tot a papat la san ca sa se linisteasca si i-am dat doar 60 completare ca sa adoarma, dar nu cred ca e stomacelul foarte plin totusi...
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Andreea sa iti traiasca sotul, foarte frumos ati petrecut..si tabloul e super fain
otiliadeja la plimbare!! ce tare esti!!
bianca rabdare multa mamico, o sa fie un pic mai greu pana trec colicii!!!
pufescu mult succes cu lapticul!!
ma duc sa ma uit si eu la gemenii Andreei, inainte de a ma culca...
noapte buna delfinariu
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
racusor, mami...multam..si somn usor...
apropo, cum reusesti sa-l masori pe Andrei? ca eu n-am reusit...
uauu da ati crescut fff mult...ne ajungeti in curand...
si faceti gimnastica? pt ceva anume sau daor asa, ca si miscare zilnica?
mai mie mi-e f frica cu decalotarea asta, nici nu prea sunt pro, nu stiu ce sa zic...am tot citit dar nu sunt hotarata...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
Buna
Am intrat doar sa spun LA MULTI ANI!! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi
Am vazut si pozele noi.
Dragaica, sunt tare frumoase pozele si ai 2 flacai de toata frumusetea. Sa creasca mari si sa fie sanatosi!!!
Noi azi am fost plecati toata ziua la bunici si bineinteles ca am uitat Colief acasa si acum am avut un concert de toata frumusetea. A adormit tot oftand bietul de el
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Dragaica spune:
Buna delfinasi si mamici de delfinasi.
Ieri am ajuns si noi acasa, urmeaza acum perioada de acomodare , prima noapte nedormita.
Avem 2 ratoi cu caractere complet diferite, Seby e calm, papa si doarme, cam lenes cei drept, nu prea stie sa suga, Felix e un agitacios, a luat imediat in greutate, a invatat imediat sa suga.
Ce mai doi flacai complet diferiti.....cum as putea sa ma plictisesc .
Nasterea a fost ok, singura neplacere a fost la administratie unde au programat 2 gravide la aceeasi ora asa ca am intrat la 11,45 in sala deoperatie cu scuzele de rigoare.
Personalul extraoridnar, nu am ce sa le reprosez, nu am simtit nimic, decat cum trageau de burta sa-l scoat pe Felix care era asezat in sptale lui Sebi.
Sotu saracu a avut emotii mai mari decat mine, nu a ridicat ochii din pamant toata operatia (apoi am aflat ca spunea Tatal Noastru), ma tinea de mana si-mi spunea mie sa ma calmez.......barbatii astia.
Anestezistul ne-a facut pozele din sala de operatie ....sotul meu era cam galben la fata .
Mi s-a parut o eternitate pana i-am auzit plangand, mama ce concert, la un moment data nu reuseau sa se mai inteleaga asistentele in sala , au niste plamani baietii mamii.
Au resirat singuri imediat, nota 10 amandoi, niste dolofanei cu tot ce le trebuie, sunt minunile mele, nu-mi vine sa cred ca sunt ai mei, dupa atata timp de chin parca visez. Cand i-am auzit plangand am inceput sa tremur din toate incheieturile, intrebam daca sunt normali daca au tot ce le trebuie, mama paranoica, apoi m-a bufnit plansul, m-am descarcat, nu-mi venea sa cred ca in sfarsit imi vad copiii.
Dupa ce m-au cusut mi i-au pus in brate si am plecat spre camera de recuperare unde o asistenta m-a ajutat sa-i "conectez" la san.
Dupa 30 de minute ne-au dus in camera noastra unde am inceput sa ne pupacim, mirosim, sa inumaram degetele, verificam tot
Dupa o zi am ajuns cu niste sfarcuri pline de sange, puneam copii la san dupa asta ma conectam la pompa, aveam doar cateva picaturi de colostru si doua gurite uriase si pofticioase. Dupa ce-i tineam 30 de minute pe fiecare la san sotu le mai dadea completare de la Similac.
Tare greu cu alaptatul, m-au strans asistentele de sani de mi-au iesit ochii din orbite, Doamne ce dureri, noroc ca am un sot exemplar, pana acum nu am schimbat nici un pampers, el s-a ocupat de tot. A fost pe la demostratii de facut baita prin spital apoi cu ajutorul asistentei le-a facut baietilor baita, i-a cremuit, infasat....ce mai un tatic exemplar, m-am indragostit pentru a doua oara de el, parca mi se pare mai sexi in rolu de tatic.
M-am recuperat destul de repede, dupa 5 ore m-am ridicat la marginea patului, a doua zi m-am miscat prin camera, a 3a zi am luat la explorat spitalul.
Au vrut sa-mi dea drumu de vineri dar eu am refuzat......cred ca eram singura paciena care refuza sa iasa din spital , am zis ca mai am nevoie de suport cu alaptatul asa ca am mai stat o noapte.
Cam atat cu povestitul pentru azi, ma cheama gasca.
Am pus pozici
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
Maine imi tin ratoii in brate, Doamne ajuta.
baby78 spune:
Mamicile mai experimentate.....poate ma lamuriti si pe mine cu ceva...Dupa ce cade buricul cum arata locul? Supureaza?.....Noua trebuie sa ne cada buricelul din clipa in clipa si nu stim la ce sa ne asteptam....La voi cum a fost caderea buricutului?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
aelita spune:
DRAGAICA am devorat mesajul tau ! am intrat pe forum cu gandul la tine.Bine ati venit toti 4 acasa,sanatosi !
BABY dupa ce cade buricul,mai curge sange dar nu mult,mdoar ca o sa gasesti sange uscat acolo,si trebuie curatat cu spirt dar nu din ala normal !! e alcool pt bebei mai slab,de 60º parca e,cu un betisor de urechi,usor pana nu mai iese rosu.altfel face infectie sub coaja produsa de sange.cateva zile si trece,dupa ce cade nu il doare deloc,sa nu te sperii.
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
Nici tu nu dormi Nastem in aceeasi zi draga mea, ne sms-uim reciproc in plin travaliu Dr zice ca nasc luni, eu i-am zis ca nasc miercurisa vedem Hai fugi la nani Catalina 39+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
si eu tot ca pinguinul.
desi stiu ca mai e un pic,de frica tot am impresia ca maaaai eeee !!!
39+
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui princess Buna ziua, mamici si burtici! Am intrat ca sa va anunt, cu intarziere, spre rusinea mea, ca s-a nascut si delfinasul meu, Denis-Gabriel. Pe data de 5 august, la ora 23.35, cezariana de urgenta, la 36 saptamani si 5 zile. BB a avut la nastere 2950 g si 51 cm, apgar 8. Pentru ca nasterea s-a produs mai devreme, bb a stat la incubator 4 zile, cu perfuzii cu glucoza si antibiotic. In timpul asta eu m-am muls si bb a papat la seringa laptic. De joi suntem acasa, papam la san cam la 2-3 ore, suntem cumintei si speram sa evoluam bine. Va pupam si uram gravidutelor care nu au nascut inca, nasteri usoare si bebelusi sanatosi! Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006 36+ cu DENIS GABRIEL RARES are... BEBE POZE |
e nascut in aceeasi zi cu nepoul meu,pe care tot Denis il cheama,doar ca e mai mare .
Otilia-ma bucur ca esti bine si ca ai iesit deja afara cu fetele !! bravo!!
39+