Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Anuto tu pe unde umblii azi? m-am obisnuit sa fii aici prezenta

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Pe langa vata in tifon, eu mai puneam deasupra cateva comprese sterile, sa fiu sigura ca nu se lipeste vreun fir de vata de cusatura. In spital mi-a zis dr sa nu pun deloc tampon absorbant dedesubt, sa las doar vata sa se aeriseasca rana. Acasa am inceput sa pun si de alea.

Brr...cand imi aduc aminte...

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Mari Paun, la multi aaaaaaaaaaani!!!

Tanamera si Alexuza, sper sa va treaca repede "bubitzele". Offfffffff!

Lora, care e treaba cu plimbarile lungi?Declanseaza/grabesc nasterea?

Be-one si Botosel, ce burtici frumoase am vazut!!!

Eveline, eu voi avea la maternitate 2 pijamale cu pantalon lung si maiou si o camasa de noapte scurta! Conteaza confortul tau si mai putin viteza cu care te dezbraci la control... Zic si io!

36+

Mergi la inceput

Off topic: Care este logica sa pui ciocolata pe fundul unei vafe de vanilie????
Mie nu imi place ciocolata, mi-am luat vafa de vanilie si, la ultima inghititura, care ar tb sa fie perfecta, ca doar cu gustul ala ramai in gura - surpriza - ciocolata . Mi-a stricat tot gustul. Sunt oficial sucarita pe astia de la Joe. Stiam eu de ce imi place Betty Ice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Mie nu imi place ciocolata, mi-am luat vafa de vanilie si, la ultima inghititura, care ar tb sa fie perfecta, ca doar cu gustul ala ramai in gura - surpriza - ciocolata . Mi-a stricat tot gustul. Sunt oficial sucarita pe astia de la Joe. Stiam eu de ce imi place Betty Ice.

Niste imbecili!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Pe mine statul in spital ma omoara psihic...nu stiu cum e in alte parti da aici au un program . Dimineata pe la 6 jumate zang zang cu mesele alea mobile impart termometre. Dupa ce le impart o iau de la capat sa le stranga. Apoi incep vizitele si dupa aia spalatul copiilor....abia apoi schimbatul pansamentului. Noapte nu stiu cine doarme, ca plang copii, daca nu al tau al altuia....(n-au saracii nicio vina). Peste zi vine unul altul si medicii de vreo trei ori, e un dute vino permanent..mai spre seara cantaresc copii si uite asa.. Si acasa e greu, e oboseala, da vorba aia: nu-i nicaieri ca acasa...

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

mi-a mai curs o pata de colostru din sanul drept. e a treia oara pana acum, dar doar din dreptul oare o sa am lapte daca i-mi curge de pe acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:

he he he...m-ai binedispus!

32+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:

Niste imbecili!

36+

Pfui...nici nu iti inchipui ce am trantit si bufnit prin birou, de nu a mai intrat nimeni de 15 minute
Dar am sunat sotul din dotare si i-am explicat ca se lasa cu divort dc nu gasesc niste inghetata decenta acasa cand ajung . Cred ca a inteles mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

mi-a mai curs o pata de colostru din sanul drept. e a treia oara pana acum, dar doar din dreptul oare o sa am lapte daca i-mi curge de pe acum?

si eu am aceeasi problema,din cand in cand, dar pata nu a fost niciodata mai mare decat o moneda de 50 de bani, asa ca nu m-am stresat prea tare.
Nu stiu cum o fi cu laptele.

Valentina32+

Mergi la inceput