Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ma bag la facut capitol nou

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Anuto tu pe unde umblii azi? m-am obisnuit sa fii aici prezenta

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Sunt si eu pe aici,dar mai greu cu scrisu'! Am fost de dimi la Auchan,mi-am platit RDS-ul(o coadaaa!!),am luat biberoane de sticla(unul de 240 ml si unul mai mic de 120 ml),sfarcuri de silicon(in caz ca-mi trebuie),pompita de mucisori,tampoane pt sani,doua sticlute mici de spirt medicinal(mona) si ce-mi mai trebuia prin casa,de am venit cu doua plase ,incarcata ca magaru'! Nu mi-am dat seama in magazin ca am cam multe in cos,dar cand le-am pus in plase....mi-au rupt mainile.Am ajuns acasa aproape lesinata!!
Si a fost mai inainte o prietena pe la mine!Mi-a adus cei 300 lei pe care avea sa mi dea de un an!(m-am lecuit de dat bani imprumut)
Acu zac de caldura si mi-e lene sa ma duc sa-i prajesc la sotu' niste cartofi ca acusica vine de la scarbici!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Off topic: Care este logica sa pui ciocolata pe fundul unei vafe de vanilie????
Mie nu imi place ciocolata, mi-am luat vafa de vanilie si, la ultima inghititura, care ar tb sa fie perfecta, ca doar cu gustul ala ramai in gura - surpriza - ciocolata . Mi-a stricat tot gustul. Sunt oficial sucarita pe astia de la Joe. Stiam eu de ce imi place Betty Ice.

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Cristina 32+

Mergi la inceput