La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*
Raspunsuri - Pagina 9
suede spune:
LA MULTI ANI MIMIKA!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Ioanna81 spune:
fetelor vi cum faceti cand luati motul baieteilr vostri? ca stiu ca la fete se rupe turta. sunt in mare dubiu. eu nu cred in vreo semnificatie aparte pe care ar avea-o obiectele alese. e mai mult o distractie pentru rubedenii... parerea mea daaaaaar pentru ca ma innebunesc nasii si pun si bunicii intrebari cu suninteles va trebui sa ciuntim parul copilului
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
suede spune:
La multe lunite tuturor dovleceilor de 14 :Carina, Carol, Dinu, Vladimir, Ruby, Bogdan
lutoniana spune:
Mimikoooooo ce frumoasa fusesi bre
Eu nu am mai purtat o rochita faina dinainte de emigrare ....ca doar v-am spus ca sunt si dezavantaje.
Sa-ti traiasca baietii si sa vedem cu sanatate si voiosie si pozele de la 2 ani
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor vi cum faceti cand luati motul baieteilr vostri? ca stiu ca la fete se rupe turta. sunt in mare dubiu. eu nu cred in vreo semnificatie aparte pe care ar avea-o obiectele alese. e mai mult o distractie pentru rubedenii... parerea mea daaaaaar pentru ca ma innebunesc nasii si pun si bunicii intrebari cu suninteles va trebui sa ciuntim parul copilului Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
Cica la baieti se taie un covrig.Noi vom afce totul simplu.Ii taiem cateva fire acolo doar nu o så il slutesc acum..Ma uitam la pozele Mimikosilor si am vazut esarfe, panglici ..cica se taie in 3 locuri.Må depåsesc pe mine.Si da vom pune si noi cateva obiecte acolo ca doar ai dreptate daca e petrecere så ne distråm.
Pup iepurinul påpåcios si umblåcios.
Diamar, Suede va multumesc!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Croco cuscra,cate belele....bine ca s-a terminat cu bine!!Pupam dulce pe Ama papusica si pe mami!
Nela la multi ani surorii tale!
Ma bucur ca astazi s-au intamplat atatea lucruri bune si papusica Ana a inceput sa pape.Si ca sa nu ramana singura astazi Mihnea a papat painica si nu i-a mai fost rau.Iata ca si cei mai sensibili dovlecuti cresc si intra in normal.Multumesc lui Dumnezeu!Va pupam dulce!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Croco cuscra,cate belele....bine ca s-a terminat cu bine!!Pupam dulce pe Ama papusica si pe mami! Nela la multi ani surorii tale! Ma bucur ca astazi s-au intamplat atatea lucruri bune si papusica Ana a inceput sa pape.Si ca sa nu ramana singura astazi Mihnea a papat painica si nu i-a mai fost rau.Iata ca si cei mai sensibili dovlecuti cresc si intra in normal.Multumesc lui Dumnezeu!Va pupam dulce! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
mi se pare corect, mergea baiatul la nunta si nu putea manca o chifla cu susan la aperitiv
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
suede spune:
Si ca sa termin intr-o nota optimista,ne iese dintisorul numarul 5 iar E-coli nu a mai recidivat,ieri a venit rezultatul negativ .
Zi de mare sarbatoare,cu multe aniversari!
Va pup inca o data si va las sa-i pregatesc lui Mihnea orezul cu lapte de seara iar noi de gratar !
suede spune:
Si ca tot vorbeai de nunta azi mi-am luat si coronita si bijuteriile,asa ca am terminat cu cumparaturile mele....mai sunt doar doua saptamani !!!
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
mi se pare corect, mergea baiatul la nunta si nu putea manca o chifla cu susan la aperitiv Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
laura78nico spune:
Buna fetele!
In primul rand LA MULTI ANI BRUCE! SA CRESTI MARE SI SANATOS!
LA MULTI ANI MIMIKA! SA AI PARTE NUMAI DE BUCFURII ALATURI DE FAMILIE!
LA MULTE LUNITE TUTUROR DOVLECEILOR DE AZI SI IERI CU INTARZIERE!
Fetele am vazut ca vorbeati de mot. Eu il voi lua motul lui Mihai in aceasi zi (stiu ca perioada de gratie la baieti este intre un an si trei ani) asta inseamna ca ii voi face un mic mot in frunte si ii pun sa alega ceva acolo.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007