La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Bruculica sa nu te culci dragule ca eu merg sa fac o baita ca sunt putin murdar si apoi vin sa ne jucam si sa ne distram de ziua ta.
Zice mama ca ma imbraca cu ceva curat si sa stii ca am si unghiile taiate la o mana.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna la ceas de seara! Acum ne-am adunat si noi pe drumuri si sunt RUPTA, am alergat azi ca un caine dezlegat sa rezolv o multime de lucruri inainte de plecarea la mare...pfiuuu...

La multe lunitze fericite tuturor sarbatoritilor zilei

Iilika sa nu uit, FELICITARI pentru falfaitul Daniellei!!!

Uka sper sa treaca norul negru, tare m-am ingrijorat. Cat despre pozele cu colectia...no comment. Era sa lesin de ras la linkul ala, m-am si inecat.

Nela, Doamne ajuta, ma bucur enorm pentru Ana.

Hepi ce mai faceti, cum mai sunteti? Ahaaa, gata, am citit, ma bucur din suflet ca Maia e bine si o pupam.

Lullaby multa sanatate.

Mada bine ai revenit acasa.

Mimika am vazut niste poze MINUNATE.

Suede ma bucur nespus pentru realizarile cu papa si analizele bune.

pfiuu, hai ca am terminat, sper sa nu fi uitat nimic.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Am uitat ceva il iubesc pe Davidosu de mor si pentru mine este perfectiunea lui Dumnezeu dar trebuie sa recunosc ca l-a depasit Darius cel ochios. Am vazut filmuletele si sunt super super . Nu mai e cazul sa fii trista ca nu iti lauda lumea baiatul, ce-i al lui e al lui.

Nela care va sa zica se da Ana la tocanite , sa vezi de-acum ce meniu iti cere de dimineata si tie si lu' buni, tocanita cu legume, orez cu carnita, budinca cu mere, peste prajit cu mamaliguta . la cat mai multe kilograme inainte.

Dana te pup cu drag mami, mi-era dor de tine. Nu stiu ce sa zic de Ana cu sanul...dar stiu ca exista si aceasta metoda de intarcare...cand nu mai vrea copilul. E si ea domnisoara cu personalitate de-acum

Aricelule ce bine ca te vad ca ieri ai fost colosala cu replica de la sfarsitul mesajului, cum ca de fapt esti normala. Daca te aveam langa mine cred ca te si pupam ce mult mi-ai placut
Lasand de o parte aspectul igienic eu sunt mare putoare de felul meu si nu as putea sa fac toate acelea ce le-ai spus tu....de lene.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

ehe astea le faceam odata ... acum am altele in plus , iar la lene ...si-a mea e
Se pare ca zi a fost zi de taiat unghii ... am avut noroc ca n-am ramas la jumate, dar era si tare necesar ca altfel ma vedeati zgariata pe fata ...si nu de invidie

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

La multi ani Bruceulica. Pupam si mamica norocoasa.

La multi ani Miki, sa fii fericita si sa te bucuri de cele doua minuni ale tale.

La multi ani sarbatoritilor de azi. Ii pupam pe toti.

Probabil ca sunteti in petrecere. Nu as vrea sa v-o stric dar am mare nevoie de ajutor. Va rog frumos sa imi spuneti daca in pozele urmatoare e roseola. Stiu ca au fost cateva fete ca s-au confruntat cu asa ceva. E burtica lui Rares si spatele arata putin mai bine. Pe picioare nu are si pe manute are cateva. Daca a dat si asta peste noi, nu mai stiu ce sa mai zic.

AICI gasiti poze cu bubitele.

Am avut o noapte groaznica cu urlete cum nu au mai fost vreodata. Abia mi-a baut azi 400ml de apa si 100ml de lapte. De mancare nici nu poate fi vorba. E de groaza prin ce trecem.

Va multumesc frumos. Imi pare tare rau daca am nimerit prost dar numai pe voi va am si nu stiu ce sa mai cred.

Va pup.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

monikus, nu ma pricep sa zic ca Ama, exceptand cele 2 traznai recente,nu a avut nici un fel de problema, dar ma rog pentru voi sa scapati repede! Trebuie sa fie bine!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monikus cand i-au aparut bubitele mai avea febra?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cred ca ar trebui sa fie ilegal sa scrieti asa de mult intr-o zi cand eu n-am putut sta la calculator...

Monikus nu mai tin minte, dar oare ti-au dat antibiotic aia pana la urma? Ca ma gandesc daca totusi de la roseola o fi avut si febra? Zicea cineva ieri, Elle parca, de posibilitatea sa aveti roseola. Ca asta cica da 2 zile de febra inainte sa apara bubitele. Stiam ca la roseola si la alte boli din astea virale nu e voie antibiotic, de asta intrebam de antibiotic.

Va pup si sper sa fiti mai bine!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Asa, ca azi-noapte am urat doar sarbatoritului principal, dar mai am asa:

La multi ani mimika! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puii tai scumpi si dragi!

La multe lunite Carina, Carol, Dinu, Ruby si Mihai! Heheee, la primii patru este ultima data cand mai uram cu lunitele!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

El nu mai are febra de 2 zile. Bubitele au inceput sa apara de vreo 2-3 zile. Dr mi-a spus ca sunt de la caldura dar s-au agravat azi foarte tare. Nu stiu ce sa zic. Antibiotic ne-au dat pt ca are faringoamigdalita si gatul arata foarte iritat. Mai mult, aseara a avut un moment in care s-a sufocat si a eliminat niste flegma ceva din gat. Acum nu stiu ce sa mai cred. De mancat pare sa nu il manance bubitele dar.... nu stiu. Am ajuns sa fiu paranoia pt ca parca prea au dat toate peste noi.

pup

Mergi la inceput

Alex bubitele au inceput sa apara cand inca mai avea febra dar aratau altfel si erau foarte putin vizibile. Azi au devenit foarte stridente, adica cam la 2 zile de la febra. Febra mare nu a ami facut dar tot avea undeva aproape de 38 doar ca nu a mai fost nevoie de antitermic.

Mergi la inceput