La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Monikus daca ai sa cauti info despre roseola, zica ca debuteaza cu febra mare 2-3 zile si in momentul disparitiei febrei (care dispare din senin, la fel cum a si aparut) apar bubitele care pot dura cateva ore sau cateva zile. Sincer, asa au aratat si la Alessia, insa ei in 24 de ore i-au trecut. Nu stiu, nu vreau sa ma pronunt, ca nu sunt medic. DAR daca e vorba de boala asta eruptiva, antibioticul nu prea face bine, din cate mi s-a explicat si mie. Chiar nu stiu ce sa zic, decat ca va doresc multa sanatate.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Off asta e problema ca la noi au coincis multe. Adica asteptam sa ne sparga gingia al 5 lea si al saselea dinte, avem si gatul rosu si cu puroi, avem si bubite deci nu stiu sigur ce e si cum sa fac. Oricum e clar ca la antibiotic nu pot renunta pt ca nu vrea sa inghita nimic deci e clar ca are ceva in gat. Nu stiu cum sa fac fir-ar sa fie si miercuri cica tre sa plecam si la Botosani.
Edit: Multumesc frumos pt ajutor. Stiu ca faceti tot ce puteti.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
raluk16 spune:
Uka mami, imi pare rau ca ai avut o perioada mai urata! Da rau rau, te-am simtit afectata. Spune-mi daca te pot ajuta cumva . Pozele sunt bestiale, ca de obicei! Sa stii ca eu iar caut scaun de masina, long story, dar ne mai luam unu . M-am tot uitat si la asta de l-ai ales tu, dar mi se pare ca e tare la verticala pentru ametitul meu mic. Aaaa, ce m-am socat ca ai zis chiar acum despre the secret! Eu il am de mai multi ani dvd-ul, dar nu aveam rabdare sa ma uit la el (daca ai mai auzit asa o prostie ). Stiam de ce e vorba si aveam impresia ca nu mai are rost sa ma uit. Alaltaieri seara l-am vizionat cu atentie. De asta mi se pare super cool sa spui chiar acuma de el
Iulika am lacrimat la postarea ta! Mi se pare incredibil ca exact aseara ai simtit-o prima data pe Daniela ! Azi orice ai scris a fost plin de emotie! Te pup cu drag!
Luci ai fost bestiala azi-noapte! Si azi !
Croco am incremenit citind postarea ta! Si azi toata ziua numai la tine m-am gandit de cate ori voia Alex dus de manute! Bine ca ati scapat cu bine, dar nu stiu cum as fi reactionat la asa peripetii! Si cum ai zis si tu, e incredibil cat ne doare cand nu-i putem ajuta! Nu ne-am fi imaginat niciodata sentimentul asta! Te pup cu drag! Si sper sa nu mai aveti probleme din astea!
Nela ma bucur mult ca Ana mananca ! Nu am inteles la inceput treaba cu mancarea gatita, ca stiam ca i-ai mai dat si somon gatit si altele, dar te-ai referit ca singure, fara iaurt. Parca o si vad cum zice in sinea ei "asa, mami, pai de cand astept sa-mi dai mancare gatita!" . Ma bucur ca ai descoperit combinatia perfecta. Am o mica nelamurire insa, tu la ce te referi cand spui vegeta? Sper ca nu la prostia asta de la noi din tara, cu sare, zahar, coloranti, conservanti si mai ales cea mai nociva substanta monoglutamatul de sodiu, potentiatorul de gust sau de aroma. Banuiesc ca aveti acolo un mix de ierburi si legume uscate si la ala ii spui vegeta .
Cu sarea da, la dovlecelul vesel ii spuneam Mariei. Pe langa cea de himalaya mai este sanatoasa sarea marina celtica. Nu ma refer la sarea presupus marina din comert.
Iulika deci ma mut in Suedia, da? Mai, si la noi sunt obligati sa ii ia la scoala pe toti copiii. Cu gradi e mai greu cu vaccinurile...
Diamar hai mai, de ce ma intrebi tocmai pe mine cu gelatina, nu era clar ca eu zic nu? Nici eu nu pap gelatina pentru ca e facuta din porc sau vita. In general scrie pe ele. Apropo, sunt si inghetate sau dulciuri pe care scrie "de post" si la ingrediente gasesti gelatina din porc... Pe vremea cand credeam ca e sintetica, din laborator, poate ca as fi mancat sporadic, dar tot n-as fi papat in sarcina, alaptare sau sa-i dau lui. Acuma, daca tot ai aflat ca e "naturala" tu hotarasti daca ii dai piftie sau nu . Dar sunt atatea posibilitati sa-i faci un tort din ce mananca el, incat eu personal nu i-as da...
Dana ce rau imi pare ca te confrunti cu o problema! Te rog eu mult sa scrii si la Alaptatul Help-Line! Acolo sunt multe mame cu experienta, aici vezi ca suntem putine care alaptam, si suntem la primul copil. Acolo sigur e cineva care s-a confruntat cu asta. Hai ca iti scriu pe blog mai mult.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Monikus Doamne ajuta! Nu pot decat sa ma rog sa ti se dea putere si puiului mic sa i se dea sanatate!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Monikus Doamne ajuta! Nu pot decat sa ma rog sa ti se dea putere si puiului mic sa i se dea sanatate! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Sper numai sa cedeze pana maine sa nu fim nevoiti sa mai facem un drum la spital ca mi s-a facut sila.
Dana15 spune:
va pup dragelor!
Ralu, nu-ti mai consuma timpul cu scrisul si pe blog! Ana a mancat astazi de 3 ori laptic! nu, nu se termina aici alaptatul! probabil este o faza trecatoare;
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
monikus spune:
Nu am apucat sa citesc nimic din urma asa ca din pacate nu va pot ajuta daca ati avut probleme. Am citit si eu mesajul Ralukai si nu pot decat sa sper ca toata lumea e mai bine.
Iulik tare ma bucur pt tine. Sper ca Daniella sa fie un copil asa cuminte ca Brucu si sa va bucurati de amandoi.
suede spune:
Monikus draga mea,ce sa zic,multa sanatate!Hai ca o sa fie bine!
Alexmultumim!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Dana15 spune:
Monikus se pare ca Elle a avut dreptate..puiul s-a ales cu o boala eruptiva:(; n-as putea spune ce este...Ana a aavut o eruptie pe care noi am catalogat-o drept rubeoala..nu semana cu ceea ce are Rares; oare eruptia nu s-a accentuat de la caldura? i-ati facut baita in seara asta?
va pup! multa putere,mami!
Dana15 spune:
Iulika te imbratisez, mami drag! asa cum spunea Ralu, astazi tot ce ai scris a fost plin de emotie
Multumesc mult! m-ai facut sa ma simt tare, tare bine!