La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Va rog frumos sa imi spuneti daca in pozele urmatoare e roseola. Stiu ca au fost cateva fete ca s-au confruntat cu asa ceva. E burtica lui Rares si spatele arata putin mai bine. Pe picioare nu are si pe manute are cateva. Daca a dat si asta peste noi, nu mai stiu ce sa mai zic.

parca asa aratau si la carol. i-a trecut febra brusc si au aparut astea? la noi au tinut cam 36 de ore si au trecut fara urma

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Monikus se pare ca Elle a avut dreptate..puiul s-a ales cu o boala eruptiva:(; n-as putea spune ce este...Ana a aavut o eruptie pe care noi am catalogat-o drept rubeoala..nu semana cu ceea ce are Rares; oare eruptia nu s-a accentuat de la caldura? i-ati facut baita in seara asta?

va pup! multa putere,mami!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Mai eu nu cred ca s-a agravat de la cadura pt ca noi avem AC si e racoare in casa. I-am facut o baita scurta acum seara cu apa la temperatura camerei. Sper sa nu fi gresit dar sigur a transpirat azi pe afara asa ca trebuia curatat. Nu am dat insa cu nici un sapun ca sa nu fie vreo problema.

Sper sa depasiti problema cu lapticul.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Suede .

Alex si tie.

Ioana sa dea Dzeu sa fie asta si sa scapam de ele curand ca simt ca nu mai rezist mult. Pupam sarbatoritul.
Edit: Nu stiu daca i-a trecut febra brusc pt ca noi am luat si destule antitermice. Am folosit destul de mult supozitoarele cu paracetamol ca altfel nu ceda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iulika felicitari pentru fluturasi!Surioara si-a dorit sa-i zica si ea ,,La multi ani!" fratelui ei mai mare
Uka indiferent ce a fost,e bine ca a trecut

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hei dragelor..Merci de gandurile bune. Nu este un secret ce a fost cu mine zilele trecute . O sa va povestesc, poate foloseste cuiva experienta mea.
In cateva cuvinte: am intarcat-o pe Carina. Joi a papat ultima oara san. Raluk, , stiu ca te supar ..si stiu ca ai dreptate cand sustii alaptatul indelungat, stii ca te admir mult, dar am considerat ca e momentul si nu pot continua.
Ajunsesem, ca multe dintre voi, sa ma trezesc de 4 sau 5 sau 6 ori pe noapte; poate o sa ma considerati egoista, poate am si fost.. Dar atinsesem limita.
Sunt foarte fericita ca papusicii mele nu i-a fost decat prima noapte greut, a plans 1 ora si 10 minute, dupa ce a adormit a sosptit in somn "sisssi", moment in care am inceput sa plang tare, am fost tentata sa renunt.. Apoi a dormit inca 3 ore pana la urmatoarea trezire..cand am reusit in 10 minute s-o bag iar in patut.
A doua noapte - o singura trezire , adormire in 10 minute. Azi noapte, nici una . Ziua nici un semn ca ar vrea sisi..oricum ea niciodata nu ma tragea de bluza..doar arata daca o intrebam unde este ele.
Deci..totul este nesperat de bine. Zilele alea am facut o semi depresie ..cumulata cu mult ajutor din partea concetateanului (da' de unde.. ) Plus dureri dupa 36 de ore de ne-muls..acum sunt ok caci am prestat 55 ml de apa alba ..si asta e tot secretul cu norul!
Fetitzul meu este vesel, eu nu mai sunt melancolica, sunt mandra de mine ca am alaptat-o atat si ca am reusit sa o fac sa treaca usor peste etapa asta. Mai mult ea pe mine, dar ma rog..
Singurul stres este ca nu bea destul LP..ajunge cam la 300 ml/zi. Sper sa creasca cu timpul.
Va multumesc ca m-ati ascultat si inteles

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Uka te inteleg,stiu cat este de greu...
Eu am incercat de nenumarate ori,dar inca n-am reusit performanta.
Din pacate el bea foarte putin LP,maxim 50 ml la o masa (din doua) si am concluzionat ca este prea putin si ca ar fi momentul sa mai aman.
E adevarat si ca m-am simtit si ciudat...
Dar ca si tine,imi dau seama ca la un moment dat trebuie sa ne oprim...indiferent de sentimentle contradictorii si de placerea pe care ne-o ofera acest moment,de unicitatea lui .
Probabil ca ...SIGUR...trebuie sa ma opresc si eu intr-o zi....dar momentan nu pot...dar intr-o zi o sa reusesc!
Eu te felicit sincer pentru puterea de care ai dat dovada!

Mergi la inceput

Va !
Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Hei dragelor..Merci de gandurile bune. Nu este un secret ce a fost cu mine zilele trecute . O sa va povestesc, poate foloseste cuiva experienta mea.
In cateva cuvinte: am intarcat-o pe Carina. Joi a papat ultima oara san. Raluk, , stiu ca te supar ..si stiu ca ai dreptate cand sustii alaptatul indelungat, stii ca te admir mult, dar am considerat ca e momentul si nu pot continua.
Ajunsesem, ca multe dintre voi, sa ma trezesc de 4 sau 5 sau 6 ori pe noapte; poate o sa ma considerati egoista, poate am si fost.. Dar atinsesem limita.
Sunt foarte fericita ca papusicii mele nu i-a fost decat prima noapte greut, a plans 1 ora si 10 minute, dupa ce a adormit a sosptit in somn "sisssi", moment in care am inceput sa plang tare, am fost tentata sa renunt.. Apoi a dormit inca 3 ore pana la urmatoarea trezire..cand am reusit in 10 minute s-o bag iar in patut.
A doua noapte - o singura trezire , adormire in 10 minute. Azi noapte, nici una . Ziua nici un semn ca ar vrea sisi..oricum ea niciodata nu ma tragea de bluza..doar arata daca o intrebam unde este ele.
Deci..totul este nesperat de bine. Zilele alea am facut o semi depresie ..cumulata cu mult ajutor din partea concetateanului (da' de unde.. ) Plus dureri dupa 36 de ore de ne-muls..acum sunt ok caci am prestat 55 ml de apa alba ..si asta e tot secretul cu norul!
Fetitzul meu este vesel, eu nu mai sunt melancolica, sunt mandra de mine ca am alaptat-o atat si ca am reusit sa o fac sa treaca usor peste etapa asta. Mai mult ea pe mine, dar ma rog..
Singurul stres este ca nu bea destul LP..ajunge cam la 300 ml/zi. Sper sa creasca cu timpul.
Va multumesc ca m-ati ascultat si inteles

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Nu pot sa zic decat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka stii ca imi pare rau. Am si plans cand ai zis faza cu sissi dupa o ora de plans... Acuma timpul e trecut, dar ma intreb daca nu s-ar fi putut sa ii dai LP seara si noaptea, sa fie satula bine si tu sa dormi, dar sa aiba acces la tzitzi ziua, sa nu simta ca nu mai are voie la tzitzi. Si ca sa pape si laptic suficient ziua.

Si eu sunt sigura ca voi face o depresie, una mare de tot, cand nu voi mai alapta, chiar daca a fost asa cu probleme.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Monikus, cel mare a avut dupa spusele unui dr roseola la scurt timp dupa ce am iesit din spital. Dupa poze nu-mi dau seama daca a fost ceva asemanator dar stiu ca avea ganglionii de dupa ureche mariti si i-am facut si eu baita cand nu stiam despre ce e vorba si i s-au accentuat bubitele. Am citit ca petele eruptiei devin albe cand le atingi. Poti sa incerci sa vezi daca e asa sau nu.
Uka, la fel se trezeste si al meu dar nu ma gandesc sa-l intarc pt ca-mi este prea comod cu alaptatul si daca se trezeste in continuare si trebuie sa-i dau de 2-3 ori/noapte lapte praf ce ma fac. Si mie mi s-a rupt sufletul cand am citit ca a plans 1 ora si imi imaginez ce a fost si in sufletul tau. Totusi daca peste zi nu ti-a cerut inseamna ca nu e asa de afectata.
Raluk, eram sigura ca o sa intrebi de vegeta. Multumesc de info, tortul il fac cu iaurt, branza de vaci si smantana dupa capul meu nimic prea nociv dar nu stiam de gelatina. A primit zilele trecute un biscuite cu crema de ciocolata, eu am spus ca nu-i dau dar copilul era la mama si il vad cum mananca din el si parca nu am reactionat categoric si dupa ce a muscat din el si a ajuns la cioco m-am dus si i l-am luat. Cu asta mare am probleme cu dulciurile. Cum se trezeste e la frigider ca vrea ciocolata.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput