La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Off asta e problema ca la noi au coincis multe. Adica asteptam sa ne sparga gingia al 5 lea si al saselea dinte, avem si gatul rosu si cu puroi, avem si bubite deci nu stiu sigur ce e si cum sa fac. Oricum e clar ca la antibiotic nu pot renunta pt ca nu vrea sa inghita nimic deci e clar ca are ceva in gat. Nu stiu cum sa fac fir-ar sa fie si miercuri cica tre sa plecam si la Botosani.

Edit: Multumesc frumos pt ajutor. Stiu ca faceti tot ce puteti.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

monica, bubitele seamana tare a roseola. exact asa a avut si eva. mi-a facut febra mare 3 zile, dupa care au erupt bubele si a incetat si febra.

cate s-au adunat si la voi, si dintii si amigdalita pultacee .. of. in mod normal, nu e voie antibiotic in boala virala, insa, nu ai ce face in conditiile astea ..

sunt sigura ca ii va trece pana miercuri si veti putea pleca.

sanatate multa! pupicei la voinicel!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

multumim fetelor

Monikus si Darius are bubitze pe corp si as zice ca bubitele voastre seamana si cu ce avem noi doar ca noi avem mai putine pe torace si avem si pe manutze

eu am vazut ca ii fac bine dusurile (si cate 4 cand e f cald), de spalat il spal cu sapun de la aderma pt ca are tendinte atopice tenul lui si sunt convinsa ca vor trece de tot de indata ce se va mai racori in casa

cel putin la Darius e clar o corelare intre cat e de cald in casa si implicit cat transpira si numarul bubitelor

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

pfff Uka, cat de greu trebuie sa fi fost ...

sper sa nu te superi dar zic si eu ca daca odihna de noapte era problema atunci poate ar fi fost mai usor si mai bine pentru amandoua sa o alaptezi ziua si sa ii dai formula seara, eventual si cu cereale, ca sa-i tina de foame si sa nu va mai treziti de atatea ori

dar, am simtit si eu beneficiile formulei; stiu cum e sa simti din nou gustul libertatii pt ca, in sfarsit, poate fi hranit si de altcineva

... si felicitari pt ca ai alaptat-o pana acumsi ca ati trecut relativ usor si cu bine peste momentul asta greu!

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Las si eu o pana se trezeste alex .Ieri a fost o zi super pentru mine.
La multi ani Mimika,sa fii fericita,iubita,sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume .
La multi ani SuperBruce ,sa cresti mare si voinic,istet si frumos ( dupa genele mostenite de la parinti nici nu se poate altfel !) ,sa ai parte de o multime de clipe frumoase alaturi de familia a frumoasa,impreuna cu surioara care e pe drum! .
La multe lunite si sarbatoritilor mici de ieri ,sa cresteti mari puilor .

La multi ani Mariilor ,mari si mici, fie ca Sfanta Fecioara al carei nume il purtati sa va ocroteasca si sa va calauzeasca pasii pe drumul drept in viata .

Uka nu mai fi trista,cantitatea de lapte praf o sa creasca,incet-incet,bine ca il papa si pe ala 300 ml. Te simt trista si ma doare sufletul,cum ma doare pentru fiecare dintre voi, stiu ca tu esti o fire tare vesela si ca sa se abata asupra ta norul este nevoie de ceva greu de indurat. Nu stiu nimic istet sa spun sa iti ridic moralul,pot doar si .Am vazut si pozutele,ca de obiceu,super-expresiva puiuta.
Monikus ,curaj,hai ca trec toate. Paul are tot timpul cat e mai cald in casa astfel de bubite,asa ca nu te pot ajuta .
Ma bucur ca dovlecimea e din ce in ce mai bine,puiutii care nu papau au inceput sa pape,sa puna carnita pe ei,cei bolnaviori se fac bine ,tot mai multi merg siguri pe piciorusele lor,evolueaza zi de zi.
Probabil ca mai voiam sa spun multe,dar e prea dimineata ca sa gandesc nu ca in rest as gandi prea mult . Va pup pe toate,de la prima la ultima.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la proaspata si aromat.

Uka Daca asta ai simtit tu ca trebuie sa se intample, inseamna ca asta era cea mai buna decizie pentru voi. Cantitatea de lapte praf nu este chiar mica, si daca nu reusesti sa o cresti sa ii suplimentezi cu lactate peste zi, astfel incat sa ajunga pe la 500 (iaurt si branzica). Te pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

www.youtube.com/watch?v=1jU1uJwiSbc" target="_blank">Buna dimineata !!!!!!!

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite Isabela!

si

La multi ani celor ce poarta numele Sfintei Maria!

O zi frumoasa.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR si celor cu nume derivate

La multe lunitze fericite ISABELLA MARIA, Paul-Daniel, Sonia Theodora, Miruna

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikusbuna dimineata.Se pare ca e tot mai rau Nu poti sa intrebi un pediatru ? Nu ai un dr care-l vede pe Rares ? Adica mie personal nu mi se par in ordine aceste usoare contradictii cu antibiotic fara...Sper sa treaca bubitele alea urate si caldura aceea nimicitoare si sa va faceti bine Doamne ajuta !!!!

Uka felicitari, daca tu ai considerat ca asta e momentul, atunci e cea mai buna alegere. Sa-ti recomande fata un lapte praf de calitate superioara ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

La multi ani, Mariilor si Marienilor! De pe forum, de acasa sau fiinte dragi, sa traiti, sa infloriti, sa va bucurati de viata din plin
Inca o data multumesc pentru urari si pentru ca ati vizionat pozele de la petrecere si de la mare. Luci,m-ai facut sa rosesc , dar sa stii ca baietii ma fac sa arat si sa ma simt asa. (nasii mi-au zis ca nu m-au vazut niciodata asa frumoasa)
uka si eu am facut o mini-depresie cand am incheiat alaptatul, cred ca toate trecem prin asta. Insa si eu eram daramata fizic si psihic. Eu scoteam lapte pentru doi, nu dormeam deloc bine, eram tot timpul murdara de lapte si am si acum probleme cu articulatiile de la degete din cauza pompei. Asta este, decat o mama depresiva...mai bine una fara lapte.
monikus, eu nu stiu sa iti raspund la intrebare, pot doar sa va tin pumnii ca prea sunteti incercati

Sa va zic cateva vorbe despre motz. In primul rand, este doar un obicei din mosi stramosi, dar nimeni nu-i mai stie semnificatia. Cel putin eu n-am reusit sa aflu. Apoi,sunt asa de diferite "cerintele" luatului de motz, de la o regiune la alta, ca pana la urma face cum stie. Noi am facut o combinata. Nasa mea batrana a zis ca trebuie: turta pe care se pun lucrurile de ales: bani, aur, chei masina, ceva de cosmetica, ceva surubelnita sau altceva de mestereala, eu am pus o seringa, se pune si un pahar cu vine, dar eu n-am pus, se pune o carte, un pix, cam ce-ti da in gand de fapt. La noi se aseaza copilul pe un scaunel sau sta jos in fund. Nasa copiilor si matusa lui Razvan,nuuuuu, ca trebuie sa stea pe o galeata cu apa, acoperita cu un fund (tocator) de lemn. Am facut-o si pe asta, dar cu o tava. Nasa batrana ca trebuie pusa oesarfa peste ochi sau peste frunte, nasa copiilor nu auzise de asta, dar s-a conformat. La noi nu trebuie nasa sa imbrace copilul, nasa copiilor a zis ca ii imbraca, ca asa se face.In concluzie, intai a fost Matei, intaiul nascut. A stat cu fundul pe tava, pe galeata cu apa, eu i-am tinut esarfa pe frunta, nasa s-a chinuit sa ii lege panglicuta pe 3 fire de par (nu detinem mai mult) si a taiat de 3 ori, in 3 directii parca. Apoi a pus motzul in esarfa si a dat la mami in pastrare. Nasa batrana a zis ca ea are motzurile pe care le-a luat. Apoi am pus turta in fata cu tot ce trebuie pe ea si am rotit-o, sa vada copilul tot ce e pe ea. Il lasi sa aleaga 3 lucruri (lucrul ales il iei de pe tava sau din mana, sa nu se indragosteasca de el). Apoi se rupe turta deasupra capului, dai copilului si cui mai vrea sa guste, faci multe poze, strigi bravo, bati din palme si gata demotzarea. Cam asa fu la noi. S-a trezit Matei si vrea sa imiia tastatura. Va pup.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput