La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Uka mami, imi pare rau ca ai avut o perioada mai urata! Da rau rau, te-am simtit afectata. Spune-mi daca te pot ajuta cumva . Pozele sunt bestiale, ca de obicei! Sa stii ca eu iar caut scaun de masina, long story, dar ne mai luam unu . M-am tot uitat si la asta de l-ai ales tu, dar mi se pare ca e tare la verticala pentru ametitul meu mic. Aaaa, ce m-am socat ca ai zis chiar acum despre the secret! Eu il am de mai multi ani dvd-ul, dar nu aveam rabdare sa ma uit la el (daca ai mai auzit asa o prostie ). Stiam de ce e vorba si aveam impresia ca nu mai are rost sa ma uit. Alaltaieri seara l-am vizionat cu atentie. De asta mi se pare super cool sa spui chiar acuma de el |
Nu stiu cum am sarit peste postarea ta.
Incep cu scaunul. Pare la verticala, de fapt este, pentru pozitia de mers, dar se regleaza, se inclina pentru somn. Cred ca toate au chestia asta reglabila, eu asta citisem despre el, ca are pozititie pentru somn si a fost un pro. Carina e innebunita in el, pentru ca sta cu fatza la noi, ii fac bau..are si volanul ala cu animalute. Nu mai plange cand ii pun centurile, era mare circ inainte, ma zgaria pe fatza mereu
Cu the secret, de fapt, fara sa stie, era filozofia de viata a lui dragos..s-a regasit in cartea aia de parca a scris-o el..Asa imi explic si eu cum de lui ii ies toate in viata asa cum vrea . Este de fapt logic..sa fii incarcat de ganduri bune ca sa atragi binele, sa iubesti, asta spune si Bibilia de altfel. Eu incepeam toate propozitiile cu NU..acum este atat de reconfortant sa spun totul este perfect..si totul devine perfect
Legat de alaptare, cred ca am omis sa spun ca mai aveam foarte putin lapte, daca in 36 de ore abia 55ml am scos. Si LP nu vroia sub nicio forma mai mult de 60-70 ml, foarte putin , pentru ca ea stia ca urmeaza sisi. Chiar daca nu se satura stia ca peste 1 ora papa iar un pic. Si-s absolut sigura ca papa mult mai putin decat acum, nu ajungea la 200 ml. Si asta a fost un motiv.
Merci fetelor
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
citat din mesajul lui mimika ..... La noi se aseaza copilul pe un scaunel sau sta jos in fund. Nasa copiilor si matusa lui Razvan,nuuuuu, ca trebuie sa stea pe o galeata cu apa, acoperita cu un fund (tocator) de lemn. Am facut-o si pe asta..... |
aoleuuuu, noroc ca te cunosc si-mi permit sa ma hahaiesc
Eu iubesc traditiile si tin la ele, sa nu ma intelegeti gresit dar sunt unele lucruri pe care nu le stiu si ma amuza tare
A trebuit sa ajung la 33 de ani ca sa-mi amintesc ca am acasa o poza cu mine la mot, legata cu o panglica alba .....si cred ca stateam pe o perna .....Oare s-ar descurca mama sa o scaneze sa v-o arat ?
Cred ca incepe o perioada foarte faina pt noi, cu copilasii, petreceri, torturi, poze multe
Va imbratisez
Sa mai bagam un www.youtube.com/watch?v=sOMd2i204sY" target="_blank">dans
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Ioanna81 spune:
buna fetelor,
am avut o dimineata cum nu doresc nimanui sa va povestesc.
la 5 jumate maraia Carol, m/am dus la el sa vad ce are si vad in patut o dara neagra. aprind lumina si cand colo vad co vomase si ce vedeam eu era jetul. bine ca nu s/a inecat ca era intr-o parte. cum nu l-am auzit???? ce fel de mama sunt de nu l-m auzit? doarme la 3 metri de patul nostru. mai si cand pun mana pe el frigea, Doamne Dumnezeule frigea de lua foc. 40.3 febra. da-i repede supozitor cu novocalmin, nurofen, impachetari cu apa recisoara, comprese reci pe frunte. l-am pus la san n-a vrut sa suga. a baut o cana de apa. avea gura naclaita. dormit cu mine in pat de la 6 jumate pana la 10. vai de sufletul meu. tresarea din cand in cand. acum nu mai are nici pic de febra, a mancat mai putin decat de obicei si cu imptriviri. uof
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
mimika spune:
vrem poza cu Luci la motz. La noi se ia numai la baieti.La fete doar turta.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
Lali_mete spune:
Si de la mine pentru Mriile noastre care isi sarbatoresc onomastica.De cand m-am trezit imi rasuna amandoua in urechi .
Ioana de la ce o fi? Daca nu a plans e normal sa nu il fi auzit,chiar daca esti mama nu inseamna ca poti sa te trezesti la fiecare intoarcere a puiului de pe o parte pe alta. Hai mami,ca nu esti o mama rea, esti cea mai buna mama pentru copilasul tau .
Mimika chiar vorbeam aseara cu nasa lui Paul despre mot si traditii,prea multe nu stim nici noi,ne documentam. Si mie imi plac traditiile doar ca nu prea le respect .
Luto acum ca ne-ai intaratat vrem poza .
Doamne ce ma enerveaza cand mananc litere ,imi ies neste cuvinte ...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
happy_uka spune:
Evident, nu ma linistesc pana nu vad poze cu Luci la motz !! O sa te bantuuui !!
La multi ani tuturor Mariilor si derivatilor , sa traiti!!
Alegeti sa prestati dans pe aceasta, mai saltareata sau pe www.youtube.com/watch?v=Al6igCfsQ_o" target="_blank">aceasta, zpeciala de la OTV ..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
uka, ala se crede Riki Martin ?
si scrie acolo ca Mihai Constantnescu e cu iubita, e aceea blonda ? Ia uite draga la el ce indraznet e ....hehe hehe
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Ioana, imi pare tare rau . A mai scazut febra? Ati facut ieri ceva special, a stat in curent.. zic si eu ? Nu ma pricep la situatii de genul asta, nu pot sa spun decat Doamne ajuta sa fie repede bine!
Avem si noi poze de ieri ..caldura mare..
_
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana uka, ala se crede Riki Martin ? si scrie acolo ca Mihai Constantnescu e cu iubita, e aceea blonda ? Ia uite draga la el ce indraznet e ....hehe hehe Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
E in cactusu' varstei, de ce sa nu fie indraznet? Sunt sigura ca inca mai poate..spera
Ah ce glume de om odihnit am in mine..sa va explic cate 12 ore mi-a dormit prunca? ma duc s-o tzuc!
_
happy_uka spune:
da' www.youtube.com/watch?v=8fTEMoK62gU&feature=player_embedded#!" target="_blank">p-asta o stiti?
_