La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetele!

Am intrat si eu så urez La multe lunite sårbatoritilor de azi Bogdan, Carina, Carol, Vladimir, Dinu, Ruby !!

Mådå ma bucur ca ati ajuns cu bine acaså si asta este cu terorizatul mami.Nu e singurul si tu nu esti singura cu un copil terorist pe avion.Nu stiu daca ai citit pe undeva in Romania dar aici am citit ca vor fi zboruri babyfree.Adica vrei så rezervi un loc pt o data anume tre så te uiti så nu fie babyfree.Funny nu? Dar au fost f multe plangeri.

Nela ce ma bucur ca ai fost tare activa si ne-ai mai dat si vesti minunate cum ca Ana a papat macare bunå bun..Så o tina tot asa.Oricum esti printre mamicile care le apreciez pt optimismul lor.Dar asta o stii nu? Hai så te pup oleacå!

Monikus am citit toate postarile tale si m-am intristat de fiecare data.Chiar daca incercai så pari optimista te-am simtit tare trista si cu puterile la minim.Ma rog la doamne doamne så se faca bine Rareselu'.Mi se pare mult prea mult pt o mami.Te pup si doamne ajuta så se faca bine micutul cu pår mult.

Luto esti minunatå! Mi-a plåcut tare mult cum ai scris.Doar stii ca te iubesc mult nu? daca nu, spune-mi cand te pot suna så ti-o spun.

Hepi ai mare dreptate si tu cu imunitatea.Si sigura ca toate mamicile stiu si cred asta.

Eu cand am vazut filmuletul cu Darius am ramas paf! .felicitari mami!E o minune!

carina de uka cand te vad in poze, filmulete mi se umplu ochii de inimioare .E o plåcere si o incantare så urmaresc pozele cu tine.

Lullaby doamne ajut så se faca bine repede puiutul!!

Si haidfeti fetelor nu va sfiiti så treceti pe la bufet ( va jur ca nu e de la ziua mea)

Haideti så ridicam paharul in cinstea minunii mele!!!

Edit: SCUZATI INCOERENTA!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bau!!! V-ati spereat? Nooooo? Eh, bine, hai sa va dau de baut. Sa curga rauri de sausau , dupa caz Hai norocSi ceva de papica sa intre lichidul bine Va multumesc mult pentru urari. Acum ne-am intors la Corabia. Am facut ceva rosu in gat la mare si febra, ne-a trecut repede febra, luam antibiotic in continuare. dar ne-a placut muuuuult la mare. Iote: http://community.webshots.com/album/578345313JTBkvV. Si ca eram datoare cu poze de la chef, le incarc acum pe webshots. Cine are profil pe fb, le gaseste deja acolo. Pup.

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Unde pleci Nela ca am vrut sa te intreb una alta despre tratamentul Anei? Ii dai picaturi cu antibiotic? La Matei i-a trecut repede cu picaturile Tobradex de care spunea ellenuta. ochisorul sa-i treaca odata.
Somic usor daca ai plecat deja!

La multi ani pt sorela! Ce spune ca sta mami asa mult la voi? Pana cand va mai bucurati de prezenta ei?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Dana te imbratisez cu drag.Nu stiu daca v-am spus vreodata dar eu de fiecare data cand scriu cate ceva la fete si bolduiesc am imaginea fiecarei in fata.Si atunci cand ii scriu Danutzei noastre mi se umple sufeltul de liniste avand in minte chipul ei atata de bland si frumos.Mami scump am simtit så o spun asta si am spus-o.

Må bucur tare mult ca Ana papå bine si poate nu renunta ea la lapticul cel bun si sånåtos.

Asa..pt ca nu am mai intrat så va spun så va povestesc...

Pe 12 am faut vaccinul si l-am catarit pe pui.11,1 kg si 82 cm..Lung domn'le lung

Si hepi så stii ca nu am uitat så cer mai multe infosrmatii cu privire la vaccin.Ei bine intr-un fel a fost f bine ca m intrebat pt ca am aflat ca incepand de la nu stiu ce data( destul de recent) aici nu mai sunt obligatorii nici un fel de vaccin, ma refer pt gradi/ scoala sau facultate.A spus ca e la cererea noastra.Mi se pare oki .Si..am intrebat si de acel vaccin controversat si a spus ca da se afla pe schema la 18 luni daca doresc.

Asa ca fetele aici este loc pt toata lumea la gradi/scoala/facultate(care mai e si gratis)

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 10+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulika mami, sa-ti traiasca sarbatoritul! Iti vine sa crezi ce baiat mare ai?
Am citit ca te-ai tuns dar nu am vazut poze. Tu esti frumoasa oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Ah, mi-am adus aminte: noi se pare ca suntem ultimii dovecuti fara dintisori. Noi si Maia Hepilicai!

pe noi ne-ai uitat???? se poate asa ceva...

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Iertaciune, Doamna Mea!
De extaz ca mananca Iaurtzica m-a luat valul...

Ce mai face Iepurinul nostru?
Ce i-ai mai gatit bun azi?
Nu cred ca ti-am zis pana acum, te admir ca ii faci o mancarica atat de variata si de gustoasa lui Carol! Mie imi dadeai impresia de negatitioare, asa ca je.

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

hahahaha... aca ai sti cat e mult imi place sa inovez in materie de mancare

Iepurinul are la energie mama-mama. si e curioooos se duce peste tot, cauta peste tot. ii place sa mearga tinut de o manuta. ii place in parc la copii carora le da jucariile lui cu maaaaare marinimie (nu stiu cat l-o tine) cat despre papica azi am servit ficatei cu sos si manacre e mazare

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragutelor,

Mai scriu si eu dupa 100 de ani :-) hi hi, mai scriu eu prin alte parti da tot aici va sunt fidele pana la capat, alte parti alea sunt de sport, abdomene, alea alea, nu importa.

Vreau in primul rand sa spun LA MULTI ANI again lui Brucu cel lung si frumos, baiat mare ce mai domle, super gagic

La multi ani Mimika, sa traiesti sa te bucuri de copii o mie de ani sa fiti fericiti. Eu nu am putut sa intru pe linkul tau, zicea ceva cu page not found si cu busy busy pe webshots, mai incerc.

Vreau sa ii spun si lui Monikus ceva: imi pare bine ca acum e Rares cel dragalas pe tratament si va merge spre bine si nici eu nu cred bulshitul cu febra mare de la caldura (da, daca stai la 10 si e sauna in casa poate, sau de la dinti) mi-a mai spus cineva odata: virusii, bacteriile dau febra, nu dintii. Acum ca o fi si asa, eu sunt TOma necredinciosul la capitolul asta asa ca nu insist.

Altceva vreau eu sa zic: sa nu te mai sperii de o febra de 39 grade care insa cedeaza (chiar si pentru putin timp) la antitermice. Isa mea, care acum se numeste Andreea (ii spun si, si, si raspunde la ambele nume) a avut la fel saptamana trecuta: febra mare, 38,8-39 grade, 2 zile pline. Si noaptea si ziua. In alte tari nu se da nici antitermic sub 38,4 ca sa lase corpul sa lupte, sa infierbante virusul ala un pic. Eu i-0am dat, nurofen si panadol alternativ la 4 ore, mai scadea, dar cam la 1 ora si jumatate 2 ore dupa ce ii administram doza, stateam cu ochii pe ea si termometrul de ureche (buna investitie) in mana dar nu i-am dat antibiotic.
Sora mea este medic ORL, a venit si a vazut-o, a spus ca are rosu in gat, peste tot, si pe amigdale si gatul e rosu rosu insa nu are puroi. Si mi-a mai spus ceva ce voi tine minte mereu pt ca a fost intocmai : La orice viroza are voie sa faca 2 zile febra mare. Iar a treia zi, ori deloc, ori febra 37 cu ceva, pana in 38, oricum sa se vada ca este in scadere.
Am rezistat eroic, nu i-am dat antibiotic, oricum ar fi fost degeaba, ba nu, m-ar fi pacalit, -ar fi scazut oricum si as fi spus: uite domle ce bun e antibioticul asta!
Si i-a scazut exact cum a spus: 2zile full cu febra ff mare care crestea ca balaurul imediat, inainte de cele 4 ore, a 3-a zi febra mai mica si ca prin minune deodata deloc. Si fara antibiotic.

Acuma si isteria asta cu antibioticele. Dupa parerea mea, cand se duce lumea pe un trens apai se duce nenica...de nu se mai opreste.

De la sora mea citire: in caz de infectie bacteriana sunt f bune si necesare. IN caz de infectie virala nu sunt nici nicesare nici bune, mba chiar fac un pic de rau. Nu rau de tot, omoara niste bacterii saprofite care ar fi avut un rol de aparare pe viitor si lasa terenul mai vulnerabil o perioada pentru alti crocobauri dar nu distrug tot in cale, si se reface corpul dupa ele. Nu ramane copilul fara aparare dupa niste antibiotice :-)

Gata, m-am lungit si va pup fara exceptie, de la mic la mare si de la stanga la dreapta.

Ah, si noi suntem bine, mergem la o zi de nastere astazi, cu catel cu purcel, adica cu Alessia si cu Andreea sper sa fie ok si sa nu ne zapaceasca prea tare.
Suntem fara bona pt ca este in concediu 3 saptmani la Amara , cresc fetele mele de n-au treaba, ne pregatim pentru gradi de stat in sept si de serviciu pe 1 nov...

Va pupam mult mult

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

http://entertainment.webshots.com/album/578386657RHPaPv

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Scrisem un mesaj mai lung inainte de cel pt nela, cu salutul de inceput si urarile de rigoare dar l-am pierdut. Asa ca incerc sa-l reiau.
La multi ani cu sanatate mimika!
La multi ANI Brucea si la multe lunite dovleceilor de 14! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet.
Daci, Darius sigur e dovlecel? E un scumpel si e tare vrednic pt varsta lui.
Sanatate puiutilor bolnavi. Monikus, draga de tine, cand am plecat Rares era bolnav si acum vad ca e la fel. Ma mir ca mai esti zdravana la cap.
Laura, din ce spui tu mihai pare a avea viroza. Sanatate multa si voua.
Crocodana si eu zic ca parca prea se tin intamplarile astea rele de voi.

Si eu l-am lasat pe al meu sa busileasca in parc pe pietricele si prin biserica. Sa bage pietricele in gura nu-l las ca dor fratele ii baga des pietricele si linge tobogane dar de acolo i se trage infestatia cu giardia si va zic ca nu e prea placut sa se planga zilnic ca-l doare burtica. Sunt curioasa cum o sa stam cu racelile in sezonul toamna-iarna ca nu s-a mai racit de ceva timp si el era mucos mai tot timpul.

Am vazut supermodelul Carina. Tare mi-a fost dor de ea. Cu ocazia asta uka si hepi, mi-ati facut ziua de ieri mai buna. Hepi, cum e cu buni? Mare adevar graiesti cu corelatia dintre imunitate si poluare, alimentatie. Eu am vazut acum cat am fost plecati la tara ca sotul s-a simtit mult mai bine, a umblat bine si cum am venit acasa e mai slabit. Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca ceva timp in urma spuneau la tv de Baia Mare ca e poluata si ma gandeam eu la Raluk cat se straduieste ea sa duca o viata cat mai sanatoasa dar orasul nu o prea ajuta.
Raluk, ce pare ai de gelatina asta de la dr oetker ca vreau sa fac un tort si sa dau si la copil o lingurita-2?
Sa vad si de sarea asta de care ziceti voi. Eu am marina si i-am pus si lui in mancare dar foarte putin, nici nu se simte. Cerealele Q nici mie nu mi-au placut si am uitat de ele pe un raft.
Trimit ca poate pierd si ma zgarai pe ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI BRUCE!!!!

Iata ca ai implinit un anisor iar la anul de ziua ta o sa ai alaturi de familia ta si o surioara la fel de scumpica ca si tine!!!

Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata si de multa sanatate!
Te imbratisez si pe tine si pe mami iar Mihnea iti transimte un salut prietenesc!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput