La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danutza poate e doar o faza prin care trece. incearca sa te mulgi si poate vrea la bibe. saru-mana de informatii, o sa caut linkul pus de ralu. nu stiu de ce aveam impresia ca a scris pe blog ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Ah, mi-am adus aminte: noi se pare ca suntem ultimii dovecuti fara dintisori. Noi si Maia Hepilicai!

pe noi ne-ai uitat???? se poate asa ceva...

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Iertaciune, Doamna Mea!
De extaz ca mananca Iaurtzica m-a luat valul...

Ce mai face Iepurinul nostru?
Ce i-ai mai gatit bun azi?
Nu cred ca ti-am zis pana acum, te admir ca ii faci o mancarica atat de variata si de gustoasa lui Carol! Mie imi dadeai impresia de negatitioare, asa ca je.

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

Crocodana, imi pare rau sa aud ca iar ati trecut prin ceva suparator. Sper sa nu ne mai dai vesti proaste ci doar din acelea bune. Sa stii ca si eu patesc cu Maria sa se intoarca cateodata asa si ma speriu de fiecare data sa nu pateasca ceva. AM crezut ca sunt prea sperioasa dar uite ca intradevar se poate intampla.

Iulika, felicitari pentru primele miscari.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica
- am retinut solicitare ta referitoare la poze. si ca sa fiu foarte protocolara ca tot am inceput job-ul, te asigur ca cerera ta va ramane in atentia mea si voi reveni negresit cu un raspuns. te asigur de intreaga mea disponibilitate . hihihi...sper sa reusesc. -

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Draga mea draga, daca nu te conformezi in curand, sa stii ca inaintez plangere oficiala.

La departamentul care te ustura pe tine cel mai tare (domnul Hepi, va rog io sa nu ii dati la Doamna nimic, nicio bere, in nicio seara.... va rog io mult, da? contez pe DVS si va multumesc anticipat)

Cu stima!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Si noi suntem suntem tot in clubul dovleceilor fara dintisori. Uite ca n-au aici smiley fara dinti, uf, sa ne faca in ciuda.

Noi suntem inca raciti. Am incercat aseara sa iesim pe la 10 seara din casa in speranta ca va fi mai racoare, dar nu am reusit decat sa trezim puiutul la intoarcere ... of, ce dor imi e de zilele in care puteam iesi la pranz la plimbare in tricou si cautam soarele sa ne incalzeasca.

mami fericita de Alex

Mami, ai cuvantul meu de onoare ca azi pe zi m-am gandit la tine si la Alexutu'... Stiu, e ciudat, dar chiar am facut-o!
Va pup, insanatosire grabinca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Si am uitat sa zic ce mult ma bucur ca:
- a scris azi Dana de mai multe ori
- au papat Anele bine bine

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Te imbratiesez, Uka! Esti o draguta, ca de obicei.
Si o atenta! Vezi, de aia de iubesc io pe tine!
Mint, te iubesc pentru Carina, de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Si am uitat sa zic ce mult ma bucur ca:
- a scris azi Dana de mai multe ori
- au papat Anele bine bine

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Te imbratiesez, Uka! Esti o draguta, ca de obicei.
Si o atenta! Vezi, de aia de iubesc io pe tine!
Mint, te iubesc pentru Carina, de fapt...

Si eu tot pentru Carina ma iubesc . Este cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua cat se poate de buna fetele,

la ce sarbatoriti avem noi azi asa trebuie sa fie! ii pupam cu drag pe toti!
Mimika la multi ani fericiti mami, sanatate si noroc! Ai ramas datoare cu pozele!

Luto, adevarat ai grait mami. Eu is mai relaxata dar tati de Ama e mai ingrijorat asa, de felul lui...si i-am tot spus ca daca sta cu sufletul la gura sa nu se intample asa se va intampla. Nu stiu de unde in nebunia de aseara aveam puterea sa gandesc ca o sa fie bine, si asa vad eu lucrurile mai mereu deep inside my soul...am trimis pe mail pozele din minivacanta noastra!

Daci felicitari pentru flacau! e de milioane!

Nela si Dana asa ma bucur sa aud ca mandrele papa!Sper sa treaca timpul repede sa se faca bine ochisorul! e incredibil cat ne este noua de greu cand sufera puiul!Asa durere si neputinta nu am simtit never ever!Ma rog la Dumneazeu sa fie toti copii sanatosi si cuminiti!

Uka, sper ca ai depasit cu bine momentul, noi ti-am simtit lipsa!Carina e as usually, o dulceata!

mai ar mai fi de spus una alta...dar la cat is de aiurita...sa-mi aduc aminte si revin!

aaa one more...Nela, nici noi NU AVEM DINTI! pai se poate????cum ne zice noua tati "toothless species"!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nela care va sa zica se da Ana la tocanite , sa vezi de-acum ce meniu iti cere de dimineata si tie si lu' buni, tocanita cu legume, orez cu carnita, budinca cu mere, peste prajit cu mamaliguta . la cat mai multe kilograme inainte.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Lucia, dac-ai sti de cand astept sa faci glume din astea cu tocanite si alte bunataturi cu noi, pe bune!
Creste inima-n mine cand o vad ca mananca, mi se pare asa, un lucru... EXTRAORDINAR!!! Ma bucur si ii zic lui buni ca nu imi vine a crede ca am gasit combinatia castigatoare.
E ceva asa.... SF pentru noi!

Mare drepatate are Epi cand zice ca muuuult am mai tras si noi!
Mai Epi, mor de dragul tau, stii, da?

Ukuta, dear... n-am cuvinte!
Esti o super draguta, si o zic again and again! Si imi esti draga, cu Carinosu' cu tot!

Mai, ma duc la somnic!
Va pup si sa aveti un weekend fain!

Mergi la inceput

Si nu pot pleca pana nu o pup pe mama lu' Ama!

Te imbratisez tare tare! Ma bucur ca sunteti bine, am citit cu sufletul la gura patania voastra si am rasuflat usurata sa vad ca s-a terminat totul cu bine!
Imi inchipui, insa, prin ce ai trecut, Dana mea draga! Cosmar!
Doamne ajuta ca totul a fost numai o sperietura.

Va imbratiesz, ma bag imediat si la pozici!
Gata, acu' chiar ca ma duc!

Mergi la inceput