La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*
Raspunsuri - Pagina 6
daciana.ilie spune:
multumim fetelor
am intrat sa uram si noi cum se cuvine
La multe lunite!
tuturor dovleceilor sarbatoriti azi si in special Carinutzei (am vazut colectia, este o scumpa, ca de obicei), lui Carol si lui Mihaitza
Lui Bruculica i-am urat azi noapte deci mai ramane Mimikoasa
La multi ani MIMIKA!
Nela, cat ma bucur de faptul ca incepe sa manance fara probleme Ana-banana
Dana, poate se intarca dar poate nu ; noi am trecut prin ceva similar dar eram bolnaviori si pe urma i-a revenit apetitul ... mie insa laptele nu mi-a revenit in totalitate, asa ca ii mai dau cate un supliment din cand in cand (eu am incercat sa ma mulg in perioada aceea); cat despre ca sa-i dai sa manance - ai lapte formula prin casa ca sa incerci sa-i vezi reactia? 3 zile mi-au trebuit mie pana sa ma hotarasc sa cumpar formula ...totusi...
hai ca va , imi culc baiatul
daci
"follow ure dreams!"
Dana15 spune:
hai, mai Uka! tu glumesti?!:(
trist!
ies putin cu Ana..
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 hai, mai Uka! tu glumesti?!:( trist! ies putin cu Ana.. mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
daaa, il citam pe nenea ala, doar ca am uitat sa pun ghiulumelele
Plimbare placuta ! Dar la voi nu e canicula ?!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
carinablanca spune:
LA MULTI ANI BRUCE!!!!!!!!!!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
MIMIKA
Bogdan, Carina, Carol, Vladimir, Dinu, Ruby
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
aricelul spune:
Si bineinteles .... pe langa urarile de mai devreme pt Brucu
La multe lunite Carina, Carol, Dinu !!!
sa cresteti mari si sanatosi.
La multi ani Mimika !!!
Nela ma bucur tare mult ca Ana a inceput sa manance, de acum sper sa fie asa la fiecare masa.
Ehe ...maine se pare ca o sa fie zi mare pe forum cu atatia sarbatoriti...super ... sa ne bucuram asa in fiecare zi...
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
Si am vazut noile achizitii ale Carinei...sa le stapanesti sanatoasa pui mic, sa ai parte de drumuri lungi si relaxante in noul scaunel, tantarii sa nu-ti mai dea tarcoale (cu noua buburuza), iar hainutele ...sunt super dragute, oricum tie iti sta foarte bine cu orice (la cat de scumpa esti).
_
Maria (28.08.2009)
anamaria1979 spune:
Buna ziua doamnelor,
Raportez ca sunt jumate lesinata de caldura desii sunt in la bunici la casa. Nela ma bucur ca ana banana papa mai bine sa o tineti tot asa. AL meu soricel are 8 dintii deci musca tot (inclusiv pe mine, nu cred ca mai alaptam chiar daca aveam laptic, musca de imi dau lacrimile), papa bine dar nu pune nimic pe el nu cred ca are 10 kg are 9.7 kg cam asa estimez eu si e luung adica la 79 cm acum. Pasii lui sunt timizi indrumati tot timpul de cineva dar stilul de darama tot ce iese in cale este foarte hotarat.
Uka atatea torturi.., deci carinuka este si marioara. Sa da-ti si voi maine o berica si un mic.
Hepilica sa te bucuri de weekend alaturi de familie.
Dana asa a fost la noi, alex s-a cam autointarcat il puneam la san si scuipa sfarcul dupa 1 minut. La mine totusi nu cred ca mai era laptic.
lutoniana spune:
Vreau si eu niste prajiturele de la:
Domnisoarele Carina, Ruby si Cavalerii Carol si Dinu
Si pupam mamicile dragi mie
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Am uitat ceva il iubesc pe Davidosu de mor si pentru mine este perfectiunea lui Dumnezeu dar trebuie sa recunosc ca l-a depasit Darius cel ochios. Am vazut filmuletele si sunt super super . Nu mai e cazul sa fii trista ca nu iti lauda lumea baiatul, ce-i al lui e al lui.
Nela care va sa zica se da Ana la tocanite , sa vezi de-acum ce meniu iti cere de dimineata si tie si lu' buni, tocanita cu legume, orez cu carnita, budinca cu mere, peste prajit cu mamaliguta . la cat mai multe kilograme inainte.
Dana te pup cu drag mami, mi-era dor de tine. Nu stiu ce sa zic de Ana cu sanul...dar stiu ca exista si aceasta metoda de intarcare...cand nu mai vrea copilul. E si ea domnisoara cu personalitate de-acum
Aricelule ce bine ca te vad ca ieri ai fost colosala cu replica de la sfarsitul mesajului, cum ca de fapt esti normala. Daca te aveam langa mine cred ca te si pupam ce mult mi-ai placut
Lasand de o parte aspectul igienic eu sunt mare putoare de felul meu si nu as putea sa fac toate acelea ce le-ai spus tu....de lene.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra