La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

sa ma scuzati, insa, eu nu urez azi lma ptr ca azi este Adormirea Maicii Domnului si nu se ureaza (cel putin la noi in familie) .. noi pe 8 septembrie sarbatorim si facem petrecere, mai ales ca si eva este o marie ..

ioanna ce episod ciudat a avut carol .. sincer, nu-mi suna a bine, insa, ma rog sa fi fost ceva izolat si sa fie bine piticul.

alex si anna mai face asa .. 5-6 scaune pe zi, perfect legate. nu ai ce-i face. tin minte ca la eva, la canini am tras-o cel mai tare .. face de n ori pe zi, insa, kk normal .. deja ma disperase .. hai pupici, sunt sigura ca mandra e bine!

uka ce veselie pe carina la terasa si ce bine ii sta in iie .. si ce tort frumos. ma tot gandesc ce-i pregatesti ptr un an caci la fiecare luna a avut niste torturi dementiale!

mimika ce petrecere faina au avut flacaii tai! sunt doi scumpei si mamica lor e tare tare mandra de ei!

diana ce baiat blonduliu si cu ochi albastri!! e un frumos!

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

tii, ce am ratat

cu miile de scuze de rigoare, un mare LA MULTI ANI BRUCE SI DE LA GAGICA LUI!! SA CRESTE MARE, SANATOS SI FERICIT, SA AI GRIJA DE SURIOARA TA SI DE EBRU ! multi dulci de la noi!

pentru intarziere! ieri si azi n-am apucat sa intru deloc pe net...am o gramada de recuperat...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ioanna ce episod ciudat a avut carol .. sincer, nu-mi suna a bine, insa, ma rog sa fi fost ceva izolat si sa fie bine piticul.

nici mie nu mi se pare normal. ma tot gandesc de azi dimineata si n-am ajuns la nici o concluzie. mi-am amintit ca ieri a reusit sa insele vigilenta noastra si a bagat mana in olita si apoi in gura si a mancat. de am zis ca mor! sa fi fost de la asta?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

aveti idee cum se manifesta indigestia la bebelusi?

ca ieri a māncat foaaaaarte pofticios niste ficatei cu sos. si parca ficatei a vomat. poate sa faca febra de la indigestie?

cred ca v-am īnnebunit deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ioana cica-s destepti cei care au facut ca si Carol . Eu cand am facut indigestie aveam si febra,eram molesita,ma durea stomacul,era ca un ghem ,si aveam si diaree. acum nu stiu exact cum se manifesta la bebelusi,dar banuiesc cca nu e mare diferenta. Chestia este ca nu mi-a trecut asa repede,au fost cateva zile de tratament, dintre care primele doua,cred,cu stare de rau.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

ptiu, ptiu pe ei, ce copii frumosi ai Diana, unul mai frumos ca altul; sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si cuminti si sa va aduca numai bucurii!
nu mai zic ca am bagat un ochi si la primele lui poze si m-au cuprins niste emotii la cele din maternitate ...

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Ioana, orice o fi fost de a facut febra asta mare, banuiesc ca esti cu ochii pe el acum; daca nu mai dezvolta alte simptome banuiesc ca de la ficatei este

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Diana,ma bucur sa te "vad" .Peter e un scump,are niste ochisori albastri si un par blond...mama cu siguranta va fi un heartbreaker

Noi numa' ce am ajuns acasa,Razvi mi-a adormit in carucior...sper sa ne dragalim abia dimineata

Voi ce faceti? Ati pus dovleceii la somn?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Ioana, orice o fi fost de a facut febra asta mare, banuiesc ca esti cu ochii pe el acum; daca nu mai dezvolta alte simptome banuiesc ca de la ficatei este

daci

"follow ure dreams!"

sper! imi amintesc ca Andrei al Irinei a facut ceva similar tot de la ficatei...

el a fost supervoios azi, temperatura 37.2. totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu, eu am pus dovlecica la somn!

Ioanna chiar nu stiu ce sa zic, sincer eu cred ca are mare legatura febra aia cu vomitatul si cu faptul ca avea gura uscata si ca a baut si atata apa....poate asa a reactionat organismul la ceva ca nu i-a priit, si nu se va mai repeta...zic si eu.

Diana superbi copii ai, sa iti traiasca.

Anomis Ce mai face Dinutzu?

Elle si eu zic ca nu are nimic mandra, dar eu am ramas cu sechele mari de tot dupa episoadele prin care am trecut si devin de-a dreptul isterica, mi-e frica de mor sa nu se repete, de aici disperarea mea cand e vorba de astfel de simptome....dar vad ca nu are nimic, iar incisivii laterali superiori aproape ca au spart, deci presupun ca aia o chinuie...sa nu mai zic ca deja se vad umflati si aia de jos.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput