La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Si David face caca des, la noi e 2 si a facut de 4 ori de dimineata si nu moale. Are un dinte jos umflat si va iesi curand. Nu am facut legatura dar daca zice coana Liliac, o cred.
Alex te pup, nu te stresa...numara-i dintii fetei

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Liliac sa iti dea Dumnezeu sanatate ca sa zic asa. Mai, eram in pragul disperarii de frica sa nu fie iar ceva la stomac si de aia am luat-o in pripa cu regimul....nu mi-a mai facut asa la alti dinti, de aia eram in ceata. Si zici ca pot incerca sa ii dau sa pape normal? Bine, incet, incet...ufff Adevarul e ca nici eu nu mai am mult pana la faliment, ca media de scutece e de 10/zi. Plus c daca ma uit la kk al ei, frate, zic ca scoate numai fructele complet nedigerate, orezul ala nu stiu ce face cu el, ca il elimina numai dimineata. Ma si gandeam ca nu ii mai priesc fructele Ai idee cat poate dura tarasenia asta? Sau macar cand sa ma ingrijorez?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si David face caca des, la noi e 2 si a facut de 4 ori de dimineata si nu moale. Are un dinte jos umflat si va iesi curand. Nu am facut legatura dar daca zice coana Liliac, o cred.
Alex te pup, nu te stresa...numara-i dintii fetei

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Ahaaaa, bine ca v-am zis voua si vad ca nu sunt singura, ca deja o luasem pe aratura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Liliac sa iti dea Dumnezeu sanatate ca sa zic asa. Mai, eram in pragul disperarii de frica sa nu fie iar ceva la stomac si de aia am luat-o in pripa cu regimul....nu mi-a mai facut asa la alti dinti, de aia eram in ceata. Si zici ca pot incerca sa ii dau sa pape normal? Bine, incet, incet...ufff Adevarul e ca nici eu nu mai am mult pana la faliment, ca media de scutece e de 10/zi. Plus c daca ma uit la kk al ei, frate, zic ca scoate numai fructele complet nedigerate, orezul ala nu stiu ce face cu el, ca il elimina numai dimineata. Ma si gandeam ca nu ii mai priesc fructele Ai idee cat poate dura tarasenia asta? Sau macar cand sa ma ingrijorez?

Da, tot ce povestesti tu aici este normal. Exact asa e si la noi, parca nu proceseaza nimic stomacelul lui. E ca o masina de tocat, bag pe-o parte pasat, iese pe partea cealalta cam la fel
Eu v-am zis ca-s destul de relaxata la faze de-astea...
Cat dureaza?? Pai la noi a intrat in normalitate ca dupa ce iese un dinte incepem cu urmatorul. Baleiem ca plaja de kk de la 3-4/zi pana la 10. Si mai nou prestam 2 noaptea
Stiu ca asa patisem si la fata.
Cat despre mancare, eu ii dau sa pape ca de obicei fara niciun fel de restrictii. Trebuie sa ne ingrijoram daca scaunele sunt apoase.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Alex..trage aer in piept, zambeste, relax!! Nu e nimic grav!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

La Multi Ani Mariilor!

Noi am fost de dimineata la o manastire langa Alba,groaznic de cald...am venit de acolo uzi leoarca si cu dureri de cap.

Multumesc si eu de urari ,dau o bere rece sau un fresh de ce vreti voi

Uka,te . Superbe pozele de ieri Carina a fost o adevarata diva

Ioanna,pupam pe Carol...si eu ma intreb de la ce sa fi fost episodul urat de dimineata

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Isabela,la multe lunite printesa mica si sa ne traiesti si cu numele . Te cu drag

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet.

Ioanna sper ca sunteti ok, tare ciudat ce ai spus tu acolo.

Monikus cum mai sunteti mami, eu sper ca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

Victorie, am reusit sa pun ceva poze noi la semnatura.
Am citit primele pagini din capitol, asa ca zic si eu "La multi Ani Bruce si Mimika", mai tarziu vad pe cine mai felicit
Am vazut poze cu Carina si Ebru, ce frumoase sunt!
Apropos de Carina calare pe boxa, acum 4 ani tot dispareau suzetele si se imputinau blocurile de lemn. L-am surprins pe Peter bagandu-le acolo, tot acolo sunt si azi pentru ca nu avem o unealta sa le scoatem
Nici Nicholas n-are dinti, la fel a fost si fratele lui, asa ca stau calma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Bruculinu mare - La multi Ani, dovlecelule scump! sa cresti mare si sanatos si sa-i aduci mamicii tale numai bucurii.

Felicitari Mariilor pentru ziua de azi (me included ).

am prins si io azi o gura de net ca suntem in deplasare de martea trecuta si ma bucur mult ca suntem iar o dovlecime unita.

o sa am iar de recuperat da' promit sa-mi fac temele constiincioasa si sa revin.

Mergi la inceput