La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*
Raspunsuri - Pagina 16
hepilica spune:
Ioanna, ce ciudat episod cu Carol. Asa tam nesam sa vomite si sa faca febra, apoi sa fie ok brusc? Ma, acum ma gandesc ca si pediatrii astia trebuie sa fie super de super medici ca sa depisteze cauzele unor astfel de situatii. Tare greu cu pediatria asta, mai ales cand e vorba de bebelusi...
Or fi dintii? Intreaba pediatru' din mine . Da' la dinti, se vomita? Intreaba...cineva din mine.
Tinem pumnii sa nu se mai repete si sa fie totul ok.
Monikus - bafta mami, sa reusiti sa treceti peste nenorocirile aste. Nu stiu ce sa-ti zic. Pe mine ma omoara chestiile astea numai cand le citesc, dar sa mai si trec prin astfel de experiente cu copilul. Din tot sufletul sanatate si daca te pot ajuta cu ceva, da-mi un tel.
Pupici la toata lumea.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
carinablanca spune:
Buna fetelor,
sarbatoritilor de azi
Ieri nu am mai reusit sa intru ca ne pregateam de cheful de azi al Mariei. Dupa cum v-am spus sarbatorim si noi azi (cu 2 saptamani mai repede) ziua de nastere a Mariei. Imediat trebuie sa imi vina musafirii asa ca nu reusesc sa recuperez dar sper sa intru diseara sa va povestesc cum a fost.
Distractie placuta Iulika si Brucu!
Nela, vroiam sa iti spun ca Maria e mai bine, aproape fara muci. Te cu mare drag si ma bucur ca Ana a inceput sa pape carnita si nici nu a vomitat apoi. Incet incet va diversifivcati si voi.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
suede spune:
La multe lunite Isabela!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Eu zic sa vorbesti cu Natalix, ea are Ferrari !! Merci de parere! Toate bune, in urechi, in gat? Sa traiasca Andra !!! Multi pupici pentru scolarita frumoasa !!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Hmmm, deci trebuie sa vedem cum naiba sa procedam sa-i luam numai cheia si caii putere.
Suntem ok! Adica, na, avem si noi de-astea lumesti cu sudamine, cu muci, cu miorlaiala, cu nedormit, cu figuri si dat cu de pamant, cu mers toata ziua peste tot (de-o manuta!! nu suntem inca bipezi independenti), cu unul mare figurant pana la refuz care-mi bate obrazul: "Daaaa, toata ziua, Radu-Radu! Ce, eu nu-s mica???". Oricum , am o viata palpitanta
Am o noua pasiune . Mi-am luat www.chefir-bio.com/chefir-apa.php" target="_blank">cristale japoneze si stau si le pitrocesc Iar seara bem cocktail de-asta si cu lamaie. Doar eu, mama si Andra ca baietii au decretat ca daca nu miroase a bere nu pun gura pe el.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
Hepi, foarte foare ciudat intr-adevar! nci nu stiu ce sa mai cred sau sa fac. normal nu e sa faca 40.3 febra, asta e clar! o sa vorbesc si cu pediatra cand mergem la control sa vedem daca o fi nevoie de ceva analize. ma gandesc ca organismul lor reactioneaza si mai violent la diverse chestii nasoale pentru ca sunt asa micuti. o fi de aseara de la baita ca o fi fost apa mai rece!??! nu am idee...
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
lutoniana spune:
Carinablanca daca o serbati azi pe Marioara ii doresc din tot sufletul sa fie fericita cu acest nume frumos si sa aiba parte de o petrecere minunata cu tort si artificii. Sa creasca mare si norocoasa in viata.
Noi asteptam poze ca de obicei
Sunt sigura ca vor fi urari si iures mare cand va pica ziua ei, aici pe forum dar am vrut sa te felicit si azi daca e sarbatoare in familia voastra !!!!!
Hepilicoooo cum e draga in livada intinsa pe cearsaf la umbra si cu capotul agatat de-o ramurica ?
Il si vad pe sotul tau dragut cum intoarce mititeii si pe Maia cum se joaca cu jucarelele.
Stiu, am imaginatie bogata
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
vik-cj spune:
fete dragi!
Va multumesc pentru urarile la adresa Isabelei! Si va invit la o inghetata de ciocolata neagra cu menta sau o felie de tarta cu caise! Iar de baut ce vreti voi...eu va recomand un Veltliner rece (vin alb)!
Cu intiziere spun La multi Bruce! La multi ani Mimika!
Felicitari Iulika pentru Bruce dar si pentru primele semne ale Daniellei!
Noi suntem intre doua concerte, ieri seara am fost la Sibiu sa il ascultam pe Serj Tankian (super bestial si concertul si atmosfera) si acum ne recuperam ca urmeaza Iron Maiden.
Sanatate multa bolnaviorilor, Ioanna sa ii treaca lui Carol.
Uka ...merci de ce ai scris...si eu ma lupt cu mine sa renuntam la alaptat mai ales ca in septembrie voi fi plecata 2 saptamini din tara fara Isabela.... Greu, al naibii de greu...hmmm.
Nela si Anei cea papacioasa .
Va pup si va doresc o zi superba! Eu nu felicit Mariile azi ci in 8 septembrie (nu va suparati pe mine dar asa e in Ardeal).
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
vik-cj spune:
Monikus ...ma rog pentru voi sa va treaca odata toate problemele de sanatate ca tare incercati ati mai fost! Sper sa fiti ok cat de curand!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
alex25 spune:
Mai fetelor, poate voi aveti mai multa experienta, si ma ajutati si pe mine.
Mandra mea face kk foarte des, nu mai stiu ce sa fac. Nu, nu este diaree, este legat, dar face intr-una, nu mult dar face....ma dispera situatia asta si nu mai stiu ce sa fac, sincer, am epuizat toate metodele pe care le stiu. Nu mananca decat banana, mar copt, orez fiert cu morcov si carnita iar laptele este si el fara lactoza.....nimic altceva...doar ceaiul de fructe de la Hipp, dar altceva nu vrea sa bea. Poate fi de la ceai??? Sau de la dinti, sau de la ce mama naibii ca eu nu mai pot........mi-e teama sa nu aiba altceva si eu sa nu imi dau seama....offf....
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mai fetelor, poate voi aveti mai multa experienta, si ma ajutati si pe mine. Mandra mea face kk foarte des, nu mai stiu ce sa fac. Nu, nu este diaree, este legat, dar face intr-una, nu mult dar face....ma dispera situatia asta si nu mai stiu ce sa fac, sincer, am epuizat toate metodele pe care le stiu. Nu mananca decat banana, mar copt, orez fiert cu morcov si carnita iar laptele este si el fara lactoza.....nimic altceva...doar ceaiul de fructe de la Hipp, dar altceva nu vrea sa bea. Poate fi de la ceai??? Sau de la dinti, sau de la ce mama naibii ca eu nu mai pot........mi-e teama sa nu aiba altceva si eu sa nu imi dau seama....offf.... ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Parerea mea este sa o lasi in pace si sa-i dai sa pape normal pentru ca scaunele moi si dese sunt un semn clar ca se mai pregateste inca un dintoc. Noi suntem asa. Cand se apropie evenimentul aruncam scutecele pe banda rulanta si simt cum se apropie falimentul de usa noastra. Cam 7-10/zi si deloc moi.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri