La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*
Raspunsuri - Pagina 19
hepilica spune:
Salutare!
Ioanna, da' acum e bine Carol? Ficateii aia de unde i-ai luat? I-ai cumparat proaspeti si i-ai congelat tu sau i-ai luat direct congelati? Te intreb pt ca eu cumpar ficatei congelati de pui de la Metro si ii folosesc cand le fac mancare cateilor. Cumpar cate 20 pachete odata. bineinteles ca ficateii astia sunt pt oameni, nu animale, da' n-ai vrea sa stii cum arata. Sa te feresti de ficateii congelati. Mai bine cumperi proaspeti si ii congelezi tu ca asa macar ii vezi cum arata.
Eu pt Maia folosesc numai de la pasarile noastre din curte.
Si da, eu cred ca putea fi acest episod si de la ce a mai mancat Carol ieri .
Mey, am o veste mare. Cine ghiceste? Cine, cine?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Salutare! Ioanna, da' acum e bine Carol? Ficateii aia de unde i-ai luat? I-ai cumparat proaspeti si i-ai congelat tu sau i-ai luat direct congelati? Te intreb pt ca eu cumpar ficatei congelati de pui de la Metro si ii folosesc cand le fac mancare cateilor. Cumpar cate 20 pachete odata. bineinteles ca ficateii astia sunt pt oameni, nu animale, da' n-ai vrea sa stii cum arata. Sa te feresti de ficateii congelati. Mai bine cumperi proaspeti si ii congelezi tu ca asa macar ii vezi cum arata. Eu pt Maia folosesc numai de la pasarile noastre din curte. Si da, eu cred ca putea fi acest episod si de la ce a mai mancat Carol ieri . Mey, am o veste mare. Cine ghiceste? Cine, cine? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
YO, YO...Maia merge singurica....am ghicit, am ghicit???
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
YO, YO...Maia merge singurica....am ghicit, am ghicit??? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
DAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
---
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
DAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
BRAVOOOOOO MAIAAAAAA
Eu ce primesc? Un filmuletetz cu ea se poate???
hepilica spune:
...deci Maia merge singura de astazi, de Sf Maria , la 10 luni si 3 saptamani. Am convingerea ca Maia are o legatura speciala cu divinitatea. Venirea ei pe lume a fost un miracol.
Si nu e o intamplare, sigur azi a fost debutul. Spun asta pt ca la pranz s-a ridicat si a facut singura vreo 6-7 pasi, iar la amiaza si acum pe seara a repetat figura. E o scumpa, scumpa si imi vine sa o pap.
A fost tare emotionant pt mine, am plans si la pranz si la amiaza si seara....
Nu-mi vine sa cred si evident ca am tendinta sa stau numai in spatele ei. Draga mamii .
---
Multumesc lui DD.
techila spune:
seara buna dragelor,
LA MULTIN ANI, MARIILOR!!!
nici la soacra-mea nu se ureaza azi...dar eu va urez cu mare drag...cu orice prilej!
ioana, pupam pe carol...posibil sa fie si de la papa..posibil sa fie si ca a mancat din olita...oare l-a batat soarele mai mult ieri? oricum, important e sa nu se repete
uka, eu te felicit sincer ca ai reusit sa alaptezi carinoasa atata vreme. si sa stii ca ti-am vazut pozele si mi s-a facut dor de voi...serios vorbesc.
duamna epi...io as fi pierdut la ghiceala...io am crezut ca zici ca are un dintzoi...dar asa...felicitari!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
hepilica spune:
hai ma alex...n-am ce sa-ti dau . uite iti dau un . te rog nu ma pune si tu la zid cu filmulete ca si asa am tot promis poze si nu reusesc sa ma tin de cuvant. daca n-am timp sa fac poze, filmulete...
de fapt nu timpul ar fi marea problema, cat faptul ca maia de cate ori ma vede cu aparatul il vrea ea si trage de el...
desi, mi-ai cam dat o idee. tb sa ramana arhivate momentele astea.
---
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Bravo !! MAIA umblacioasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te pupam !!! Felicitari mami de mica
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
citat din mesajul lui hepilica hai ma alex...n-am ce sa-ti dau . uite iti dau un . te rog nu ma pune si tu la zid cu filmulete ca si asa am tot promis poze si nu reusesc sa ma tin de cuvant. daca n-am timp sa fac poze, filmulete... de fapt nu timpul ar fi marea problema, cat faptul ca maia de cate ori ma vede cu aparatul il vrea ea si trage de el... desi, mi-ai cam dat o idee. tb sa ramana arhivate momentele astea. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Nici nu ma gandeam sa te pun la zid, doar ca eu tare ma emotionez cand vad dovlecei de ai nostri mergand, si vroiam sa o vad...dar te inteleg perfect, asa ca astept cuminte.
hepilica spune:
citat din mesajul lui techila duamna epi...io as fi pierdut la ghiceala...io am crezut ca zici ca are un dintzoi...dar asa...felicitari!!! |
...nici asta n-ar fi fost rau. eu daca eram in locul tau as fi zis ca raspunsul este "chestie galbena cu forme" . da' eu sunt mai in urma ta asa... .
---
Multumesc lui DD.