La multi ani BRUCE!!! Dovlecei in sarbatoare *181*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ioana, imi pare tare rau . A mai scazut febra? Ati facut ieri ceva special, a stat in curent.. zic si eu ? Nu ma pricep la situatii de genul asta, nu pot sa spun decat Doamne ajuta sa fie repede bine!

Avem si noi poze de ieri ..caldura mare..

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

nu-mi amintesc nimic deosebit! aseara la baita parca l-a limpezit taica-su cu apa mai recisoara. acum nu mai are febra deloc

am citit despre decizia pe care ai luat-o. ma bucur ca ati trecut cu bine peste primele nopti si ca sunteti bine amandoua

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

La multi ani Marii!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !!!

Va invit impreuna cu Maria mea sa serviti din toate bunatatile.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Monikus suntem alaturi de tine ... nu stiu de ce tip este eruptia respectiva, dar sper sa treaca repede.

Ioanna offf .... sa treaca si la voi.

Uka sa fie bine si la voi...poate incet, incet se obisnuieste cu noul gust.

Acum va las ca mergem la petrecere ..... yupiiii... ne vedem mai pe seara.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI ANIVERSEAZA ASTAZI ZIUA ONOMASTICA!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Aricelul multumim de tratatie,sa fie sanatoasa si fericita papusica ta...si voi alaturi de ea!!!
Ioana imi pare rau ca aveti probleme,imi dau seama cum te-ai simtit!
Eu din acelasi motiv l-am mutat pe Mihnea cu noi in pat acum 8 luni...si tot aici este!Mai greu o sa fie sa-l dezvatam!
Multa sanatate va dorim!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

La multe lunite dovleceilor sarbatoriti azi !!!
La multi ani Mariilor !!!

Ioana , horror ce povestesti, bine ca nu mai are febra; despre trezit ce sa mai zic ca al meu doarme cu mine si nu ma trezesc nici asa intotdeauna la primul marait;

fetelor, de luarea motzului in Oradea n-am auzit/ vazut, timp de 25 de ani cat am sta acolo ... dar cum suntem in bz acum, ii vom pune pe o tava obiecte la alegere; de tuns il tund de la 4 luni, asa ca asta e bifata deja ...spre oroarea multora

o zi racoricioasa va doresc!

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani, Marie!!!

La Multe lunite, Isabela!

uka mamis . Parerea mea este ca atat timp cat un fapt in sine imi produce o stare de bine atunci este binevenit. Atunci cand incepe sa fie o corvoada, cand apropierea momentului cu pricina imi da stari de angoasa si de disconfort, atunci e cazul sa incetez. Eu asa functionez. Asa ca te sustin in demersul tau si te imbratisez cu mare drag.

monikus nu stiu ce sa zic de bubutele alea ca eu nu stiu cum e cu roseola asta. Mie din poze imi pare ca seamana cu sudamina de la caldura sau transpiratie, dar nu stiu ce sa cred. Multa sanatate Raresului.

Ioana multa sanatate lui Carol.

Asta cu motul...noi suntem ca si daci: de la 4 luni il defrisez constant mai ales ca in crestetul capului ii sta parul ca paiele. L-am dat cu de toate dar tot in sus si razvratit sta parul
Noi la fata am facut ca si mimika. Tot ce am auzit am pus in practica. Am pus si galeata cu apa dar sub scaun I-am taiat si mot, i-am rupt si turta...
La Radu probabil ca vom face cam la fel. Daaar noi mai avem f mult pana atunci. O sa ma inspir de la ce puneti voi pe tava si-o sa iau si eu una cat masa ca sa imi incapa toate "prostioarele" pe ea.
Nu stiu ce sa ma fac ca nu cunosc pe nimeni cu o masina bengoasa ca sa-mi dea cheile sa i le pun acolo...si ma gandesc ca daca o alege-o pe cea de la a mea ar fi frustrant Cine-mi imprumuta una???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Asta cu motul...noi suntem ca si daci: de la 4 luni il defrisez constant mai ales ca in crestetul capului ii sta parul ca paiele. L-am dat cu de toate dar tot in sus si razvratit sta parul
Noi la fata am facut ca si mimika. Tot ce am auzit am pus in practica. Am pus si galeata cu apa dar sub scaun I-am taiat si mot, i-am rupt si turta...
La Radu probabil ca vom face cam la fel. Daaar noi mai avem f mult pana atunci. O sa ma inspir de la ce puneti voi pe tava si-o sa iau si eu una cat masa ca sa imi incapa toate "prostioarele" pe ea.
Nu stiu ce sa ma fac ca nu cunosc pe nimeni cu o masina bengoasa ca sa-mi dea cheile sa i le pun acolo...si ma gandesc ca daca o alege-o pe cea de la a mea ar fi frustrant Cine-mi imprumuta una???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Eu zic sa vorbesti cu Natalix, ea are Ferrari !!
Merci de parere!
Toate bune, in urechi, in gat?
Sa traiasca Andra !!! Multi pupici pentru scolarita frumoasa !!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

La multi ani Mariilor!!!!!!

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput