Spiridusi de ian-feb. 2006 ... in vacanta (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki super ai dat jos. Daca scoti si apa minerala si bei plata e si mai bine. Minerala si sucurile acidulate baloneaza. Intri si tu cu noi in cantonament, nu?
Silvia curat ghinion ce sa zic....si cu un copil dupa voi e mai rau. mergeti in centrele comerciale de la Defence...acolo sunt si jucariare pt. copii si mai trece timpul.

Eu am fost cu edi la 25 km de Timisoara, s-a deschis Outletul Melania si aici. Doamne cati papuci pt. copii sunt....la Edi imi venea sa-i cumpar o groaza, mai ales ca era nr. 20 la 31 lei, erau mostre.
Am uitat sosetele acasa si la al 2-lea picior nu mai era chip sa-i bag papucelul. dar mai mergem noi ca mai primesc marfa noua.
Edi are o groaza de papuci, si cizme de zapada, dar tot ii iau niste ghetute clujana, doamne ce mortale sunt la doar 75 lei. si pt. adulti primesc. cred ca tot familionul ne luam sa avem de munte...
La Marco i-am luat o pereche de adidasi, interior/exterior din piele la 24 lei. Nu sunt marca Melanie, dar pt. parc sunt super buni.

sun in disperare la vara-mea si nu raspunde.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi, am 1.74 Poate intru si eu cu voi in cantonament
Giova, daca e verisoara ta la spital, nu cred ca are voie cu mobilul deschis. Aoleo, acum vad cat este ceasul....cum afli ceva sa ne anunti Cum iti este matusa? din partea cui?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

aici ca sa gasesc un pantof sau cizma cat de cat sa imi placa, este de la 100 in sus In Deichmann au numai porcarii pt sezonul toamna-iarna, ma refer la incaltaminte de dama

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

AM VB. CU VARA-MEA. oPERATIA A DEcurs bine, i-au scos lobul temporar stang. acum sa vedem cum se prezinta la trezire si in urmatoarele ore. Profesorul nu vrea sa se pronunte inca.

Nu stiu ce spital este...Silvia, Miha pe unde e spitalul neuro? cica e super dotat si renovat, zici ca esti intr-un hotel. E nasol ca nu-i lasa inauntru doar la orele de vizita, intre 14-16 zilnic. daca ii prinde profesorul asta, ii externeaza si pe pacienti. sunt foarte stricti.

maraki ca ma intrebai...e sora tatalui meu. in vara asta s-a pensionat. Unchiul a murit de cancer acum 20 ani, de atunci e singura. Vara-mea a fost la faculta in Timisoara si aici a ramas cu jobul.
Matusa tot timpul era "victima"...o dureau toate, nu se simtea bine...toata lumea zicea ca e depresata rau din cauza ca e singura, nu prea manca, a slabit mult in ultimul timp...schelet viu, asa arata in ultimul timp.

mI-A TRIMIS IRINA link cu pozele copiilor.L-as pune aici, dar nu stiu daca am voie, il punea ea daca vroia, cred.
Doamne dulcica este Carla, iti vie sa o papi toata si are niste tinute..papuci cu rochite asortate...mori cand o vezi. Si Mario e un frumos, inalt, slab ca toti spiridusii.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova, multa sanatate matusii tale in primul rand. Neurochirurgia, e in zona caminelor Studentesti Hasdeu, nu stiu sa-ti spun strada. E un spital cu dr. fff buni, vin pacienti din toata tara aici, de obicei ce zic ei se cam intampla. Pb. de asta au si operat-o ca era sub risc deja. Noua cand am fost cu tata ne-au dat sanse zero, mi s-au parut f. cruzi, am sperat, dar a fost chiar asa. E f. bine ca sunt stricti, in asemenea situatii numai de o complicatie cu ceva virusi sau altele aduse de vizitatori nu e cazul. Da asa era intre 14-16 program de vizita, cu botosei speciali si halat.

Mergi la inceput

Matusa e ok,isi misca membrele,dr. E foarte optimis.la ce a fost,cica e miracol.

Miha e prof. Florian,cica e cunoscut.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova dr Florian este unul dintre cei mai buni din tara e acolo unde zice Miha langa Croco o pizzerie din Hasdeu.Super cu Melania si eu i-am luta lui Alain de langa oradea si Roberto Cavali i-am gasit papuci mortali.
Maraki super stai ai numai 5 kg in plus fata de inaltine, dupa cantonament te faci zana
Giova stiu ce ziceai tu cu shoppingul era valabil daca eram fara Alain putea sa toarne ploaia ca nu ne intersa dar cu el e morate sa ai de stat in magazine is la centre de joaca in 20 e ud leorca si nu mai sta...
Noi ne-am decis ca datorita vremii nu mai mergem acum la Paris ci la intoarecre in 10 sept ramanem o zi si ne-am cadorisit in consecinta cu consola wii cica pt amandoi de zilele noastre vb vine ca Alain nu a mai tacut cu ea. I-a luat consola si ceva manete si accesorii un pachet cu 10 joculete sportive si Mario ala o caruta de bani , cat un we la Paris Abia a instalat-o al meu sot ca nu mai avea iesiri de la tv din cauza celeilalte console si a homecinema-ului acum s-a calmat ca nu mai are unde si ce cumpara....

Mergi la inceput

Clau in oras cu baietii, eu acasa cu baietii.

a fost ingrozitor de cald...doar la ora 20 am iesit pt. o ora cu copiii.

Silvia am auzit ca e super bun ca medic. acum doamne ajuta, sa fie ok recuperarea si sa nu mai intervina nimic.
Am uitat sa o intreb pe vara-mea, dar la tumoarea asta ii face biopsia, nu? asa ar fi cazul...din ce stiu eu....
sper sa folositi mai mult consola WII decat noi....chiar se gandea clau sa o vanda....pai la cat a scazut pretul la ea....asa-i trebuie ca i-am zis sa nu mai cumpere.
Pe noi ne mananca acum un Playstation portabil sau Nintendo DS, sau DH...naiba stie. are amicul lui Marco de la gradi si ii trebuie si lui Marco...deja s-a cam plicti de DVD portabil...acum vrea jocuri. Poate ii luam de Craciun, sa ne informam mai bine, care sa-l luam ...si ce preturi sunt pe la noi in comparatie cu amazonul.
Bine faceti ca ramaneti la Paris la intoarcere. poate aveti noroc de vreme buna.
sunt mortali papucii R. Cavalli, am ochit si eu cateva modele, si nu e mare pretul 150 lei.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

La multi ani Silvia!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
Sa te distrezi frumos alaturi de baieti si sa aveti numai vesti bune in Ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana multumesc mult de urari La multi ani si tie pentru ca e sf Ioan azi
La multi ani Giova petrecere frumoasa azi.
La multi ani Miha si tie petrecere frumoasa

Mergi la inceput