Spiridusi de ian-feb. 2006 ... in vacanta (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu sunt varza...pe matusa au bagat-o azi la TI.maine la 7o opereaza.tumoarea e mare..a afectat lobul stang.daca va supravietui operatiei,va ramane cu ceva sechele.
Imi pare asa de rau ca nu sunt langa vara-mea la cluj...
Numai DD ne poate ajuta.
Pe maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Miha, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si norocoasa. Cam nepoliticos colegul tau! La chestii de genul asta, trebuia sa fie mai atent. Cam genul asta e si sotzul meu, le tranteste cam nasol. Da, am vazut si eu poze din "tineretea" mea, dar desi stiu ca am ceva kg in plus, mie nu mi se pare ca m-am schimbat prea mult. Poate de unde nici inainte nu eram cine stie ce duamna, sau "bunaciune" .
Ioana, cu rezultatul, cred ca ai vazut si tu pe net ca rezultatul poate avea diverse cauze, care evident trebuie investigate atent, dar totusi, nu te panica. Cu cadoul lui Cristi, las' ca e bun pentru zile negre. EU alui meu i-am explicat cum imi doresc eu bijuterii din aur la care sa nu tin foarte mult si pe care sa le am puse bine. Nimic pana acum. Cred ca nu ma aude.
Silvi, tu esti belea la casa omului (la casa sotului tau, voiam sa zic). Faci cornuletele care-i plac si mai zici ca n-are nevoie de desert?
Maraki, tu cu fostul, esti mortala. De ce nu ma mir ca nu te-a bagat in lista? Ia sa vada sotia lui prietenele din lista! Cred ca mai bine nu avea cont de facebook.
Liliana, tu cu cei 3 copii mici. Cred ca inca un copil mai mare ca Ana nu mi-ar strica sa mai am pe langa casa. La mine e complicat cu Tavi, care vrea sa mearga de mana, umbla peste tot prin curte de mana. Prin casa idem, se loveste. Urla cand nu-l plimb. Urla cand il las jos sa merg macar la WC. Urla cand il pun in carutz sa-i dau mancare......Uuuuurlaaaa. La pranz ii da peste cap pe ceilalti doi la somn (se culca prea tarziu!). Seara e primul care vrea sa doarma si nu pot sa fac nimic de el (sa stau si eu la o masa, la o vorba cu Radu care vine prea tarziu). Dimineata e primul care se scoala si face scandal pana ii trezeste si pe ceilalti 2.
Giova, la nunta a fost distractiv. Numai eu n-am baut ca trebuia sa conduc (pe sotul meu si inca 4 colegi si colege de servici- ne-am inghesuit 6 in masina). A fost si departe de casa....S-au cam schimbat lucrurile la nunti, alta moda, alte fitze (cabaret, dansuri, cadane, chestii).
Si mie-mi plac hainele de copii de la Kiabi. Sunt super faine. Am luat si noi destul de multe acum la reduceri: ce aveau nevoie copii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Multumesc inca odata tuturor pt sustinere.
Silvia am vazut mesajul tau... mi-a crescut inimasi m-au napadit emotiile.
Sper sa aveti vreme buna pt Paris. Si la noi se-anunta ca duminica ploua asa ca am devansat pt sambata micul party pe care il organizam cu ocazia lu'Sf Alexandru(care-i luni,defapt). O sa-l serbam pe-al nostru cu prietenul lui cel mai bun..Alex... ar mai fi si nasii lui Nicolas... da' oricum relatiile sunt destul de intepenite si mai la distanta asa ca nu imi fac planuri cu ei.

MARAKI - esti mortala fata! Chiar ca telenovea. Scrie si vinde scenariu ' ca vezi bine ca romanii nostri s-au pus pe turnat telenovele.

MIHA- ai dreptate cu transformarea "la fata" din cauza kg. Pai pe verisoara-mea au intrebat-o cu cati ani este mai mare decat sotul ei cand in realitate ea-i mai mica cu 1 an . Mie nu mi se pare prea "baba" ca deh sunt obisnuita cu ea... o stiu intr-un fel... si probabil am ramas cu imaginea pozitiva... dar cand ii aud pe altii ce spun... ma cam intristez ca-i drept.
Uneori chiar imi puneam intrebarea.. oare cum ma vad altii... si am aflat raspunsuri anul acesta... Acu' sa fiu "modesta" si sa va zic ca atunci cand eram in spital sa ma operez de colecist "colegele" de salon m-au intrebat mirate ce varsta am cand au auzit ca am 2 copii... si ele au zis ca imi dau 23-25 ani. Apoi o fosta colega de-a lui Robert cu care m-am intalnit acum o luna la un botez mi-a zis ca ea credea ca-s de-o seama cu ea... adica ea are 28 ani... Eh va dati seama ce m-am mai umflat eu in pene.

GIO- imi pare rau ca ai vesti asa proaste cu matusa. Va inteleg perfect... si stiu ce-nseamna chestia asta (din pacate). Va doresc sa aveti putere sa treceti peste tot ce va urma si Dumnezeu sa aranjeze lucrurile cat mai favorabil pentru toata lumea.
Ma sperie rau acest val de tumori care apar la diverse persoane... de ceva vreme incoace aproape ca nu mai exista persoana pe care sa o cunosc si sa nu aiba o problema de genul asta in familie.
Uff... Dumnezeu sa ne dea sanatate tuturor si multa putere sa infruntam toate incercarile vietii.

Gata.. ca am scris un roman... Noapte buna tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BEE - acum am vazut si postarea ta .
Ai dreptate... e tare bine cu un copil mai mare decat "cel mai mare" din casa. Nicolas cu Maria oricum s-au jucat mereu f frumos... da' ce ma uimeste e ca in vara asta Nicolas s-a jucat f f si ffff mult cu Alex care-i cu 10 luni mai mare.Asa de tare se "iubesc" ca dimineata cum se trezesc si pana seara la 8-9 sunt DOARimpreuna... cand la el , cand la noi, cand iar la el... cand iar la noi... e un du-te vino pe porti...
Faza tare... ieri dimineata Nicolas s-a trezit s-a spalat pe dinti, s-a imbracat si tusti afara ca el pleaca la Alex. Bai... stai ca n-ai mancat... Si-mi striga de la usa... "Mananc la Aleeex!"

Imi pare rau ca Tavi este asa urlacios... asta era tot ce iti lipsea.
Si-al meu asta micu' asa urla cand il las pe jos si plec... si se supara se tranteste pe burta si incepe sa se deplaseze... sa faca pe mopu' p-aici. Mai nasol e cand ajunge sa o ia pe gresie ca acolo nu-mi convine... plus ca sunt si niscaiva praguri de vreo 10 cm... de pe care ar cadea direct in "mufa"... Eh... da' ne-om face noi mari... peste 3 ani

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Giova sa ne spui cum este matusa ta Doamne ajuta sa scape cu bine din operatie!
<Bee, ai inteles gresit Sotul meu nu ma vrea in lista lui pe facebook Dimos a fost prompt, la 5 minute dupa mesajul meu de regasire, am primit cerere de friend
Am o prietena din copilarie despre care nu mai stiam nimic de 5 ani. Aseara am gasit-o pe fata ei este cu 1 an mai mare decat Robert si atat de frumoasaaaa Mi-a dat date de contact despre tatal ei despre care nu stiam nimic de 13 ani Abea astept sa vb cu el astazi El medic, sora lui matematician, mama inginer chimist, tata medic chirurg si ginecolog...cum sa nu iasa ceva bun din fetita asta? prietena mea doar cu 10 clase, divortata pe cand avea fata 8 luni, de ani buni cu probleme grave psihice....tare rau imi pare de ea.

revin....

asa este cu surplusul de kg,eu cand ma uit in oglinda parca vad o baba

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

eu sunt chiauna de somn...Edi a fost fresh de la ora 6...noroc cu o comodie pe HBO ca am mai uitat si eu...la ora 9 am adormit amandoi...el inca doarme eu astept cafeaua.

Am vb. cu vara-mea, azi a vb. matusa, era mai bine...numai acum 20 min. a bagat-o in operatie, cica mai repede de ora 14 nu iese.
Dr. a fost foarte pesimist ieri...cica daca nu o opereaza in 7 zil e gata. au bagat-o la terapie intensiva ieri...a fost mai mult sedata. e foarte slaba...a tot slabit in ultimul timp...nimeni nu stia de ce...si era tot depresata....si uite....

ma pun sa recitesc ce ati scris...am citit aseara de pe telefon, dar nu am avut chef sa raspund.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Maraki esti mortala cu facebookul si fostii prieteni. si eu am un fost prieten- primul meu prieten cu care am stat vreo 4 ani, pe urma si cu el si cu altii...pana a aparut Clau. Dar el nu scrie pe facebook....recent l-am prostit si pe al meu sa-si faca cont...dar tot asa nu are timp de socializari.
lasa ca intru la tine sa-l vad pe popica cel atletic si musculos. vad ca ai ceva cu grecii.....
Miha as mai fi stat la taclale, dar erai in timpul jobului. Mai eu nu te stiu cum erai inainte, dar tu esti frumoasa si ai trasaturi frumoase si acum. Cred ca prea a exagerat colegul ala...oricum, deplasat comentariu.
Silvia daca intram in cantonament, sper ca nu mai vii cu astfel de retete....pui numai dintr-alea slabe caloric...fara dulciuri si alte cocaturi. ai inteles, d-na?
Mai geaca dintr-aia de care zici a primit si Edi de la fina din Spania, luata de la H&M, doar ca ii e mare...poate in toamna asta sa-i fie buna.
Doamne cate haine are piticul...lasate de la frate-su, dar si noi primite. si eu parca i-as mai cumpara ceva daca ajung la unguri. nebuna ce mai....mai ales ca nu mai are cine sa le poarte.
nasol ca nu puteti merge la Paris pe mai multe zile. si aici se va raci vremea in weekend, asa ca suntem alaturi de tine.
Bee nuntile astea sunt de fitze si doar pe la voi sunt. la noi sunt nunti obisnuite...atata tot. eu la o singura nunta mai fitzoasa am fost, la Cluj si tare mi-a placut cum a fost organizata. dar fara cadane, doar un program artistic de balet, cu copiii.
Vaiiii...asa e si Edi al meu...urla, urla si iar urla...daca nu spal fructul repede s epune pe urlat, daca il iau de undeva la fel, daca nu e gata mancarica, sau laptele...urla...si iar....
Nu mai zic, daca plec si-l las intr-o camera....si el vine dupa mine acum pe picioare...dar tot urla.
E super cuminte cand e si Marco acasa. atunci e coada dupa el, si ma mai slabeste pe mine....se joaca frumos amandoi...pana incepe cearta pe vreo jucarie.
Lili asa deci...petreceti maine. Vad ca nasha lui Marco s-a mai dat pe brazda....nu stiu ce a avut, dar a revenit la vechiul obicei...ieri chiar ma sunase sa-mi dea gomboti cu prune.

revin mai tarziu.....

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu la voi la o cofee a treia pe azi ca apoi ma pun pe dichisist un pic imi pun vopsea si restul.
Cu mersul la Paris sunt in depresie mare au anuntat astia vreme urata si duminica averse de ploaie....curat ghinion ca de marti se face vreme buna si acolo si aici si daca ploua nu stiu zau ce putem face noi cu Alain acolo ca daca mergeam numai noi 2 nu ma interesa. O sa vedem exact duminica daca nu mi-a promis sotul ca ne oprim o zio la intoarcere.
Giova tin pumnii sa fie bine cu operatia, foarte complicat pare dar cu ajutor de Sus totul poate fi bine Si eu sunt trezita de la 6 ca a fost o furtuna batea ploia ain obloan la dormitor si pe balcon si era negru tot ziceai ca vine apocalipsa DE cand intram in cantonament numai legume la aburi glumesc dar nu mai fac deserturi clar. Azi daca sta ploaie merg si eu prin magazine.
Lili ma gandeam ca o sa ii faca placere cand il citeste sa vada ca sunt oameni care se gandesc la ea ii tin pumnii sa dea jos cat vrea ea sa vezi ce fericita o sa fie si sigur nu se mai lasa cu atatea kg in plus. Petrecere frumoasa sa aveti cu vremea cred ca va fi teroare;
Bee pai al meu a facut comanda ca eu nu mananc ma enerveaza ca nu il pot coopta la un regim sanatos el vrea numai bunataturi clar nu poti sa slabesti asa . Si-a mai si accidentat un genunchi si nu mai jucam tenis de 2 luni iti dai seama. De cand ne intoarcem il bag si pe el in cantonament
Maraki supe rca ti-ai regasit prieteni pe facebook eu am peste 100 dar pentru bucatarit ca mi-am facut cont cu blogul, oricume super si comunicarea asta ca macar nu te plafonezi. Ce mai face Angelo?
Vai ca eu sunt stresata ca nu am reusit sa iau leg cu scoala lui Alain si azi cand am sunat am lasat mai mult si a intrat ceva mesaj ca directoarea a fost in zona luni, marti, miercuri si am ratat-o o sa sun din Romania luni si marti dar aiurea faza sigur o sa comenteze daca nu o gasesc pana incepe scoala si ii zic ca Alain lipseste pana in 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor, v-ati incurcat rau de tot cu grecii mei Nu popa este musculos Eu am in lista 200 si ceva dar astia sant numai pt ferma, nu discut cu nimeni necunoscut, am doar prietene si prieteni din Ro, vechi si foarte buni.
Angelo a fost ieri pe strand, eu am ramas sa spal niste rufe,putina curatenie.Astazi am de gand sa arunc o gramada de prostioare cu care se juca Angelo, el a plecat adineauri cu giorgos la bunici...aici este timp nasol, ploua, innorat, putin vant

Am ajuns si eu la 79 kg de la 85 Sper sa mai scad, nu mai mananc seara tarziu, am taiat tiramisu de la sv, beau apa minerala in loc de juice ( la sv )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki eu zic ca e f bine, tu ce inaltime ai ? Te bagam in trupa din 13

Mergi la inceput