Spiridusi de ian-feb. 2006 ... in vacanta (8)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
La multi ani Silvie Sanatate, fericire, noroc si multe impliniri pe tot parcursul vietii, pana la adanci batraneti Ce ai pregatit pt masa festiva?
fetelor care sf. Ioan? noi il sarbatorim in ian. pe 7 Azi am vb la tel cu ai mei, tata e Ioan dar nu stiam de sarbatoarea asta O fi sarbatoare prin partile voastre La multi ani Giova, Miha si Ioana de Bistrita
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI SILVIA!!! Multa sanatate si bucurii!!! Tot ce iti doresti sa se implineasca!
MIHA78 spune:
Giova, ma bucur ca e bine matusa ta. Dr. Florian e un nume in neurochirurgie, e pe maini f. bune matusa ta. Si noi am luat papuci de cateva ori de la Melania, cu reducere, ff. buni si frumusei.
Eu am fost weekendul acesta de serv. la casatorii, aseara am facut gratare cu soramea, azi am fost in mall, s-a deschis un mag. cu articole sportive, DEcathlon, de unde ne-am luat toti adidasi.
Silvia, mai bine ca mergeti la Paris la intoarcere, decat pe ploaie acum mai bine mai asteptati.
Maraki, afli tu si cu cine s-a casatorit fostul iubit, sunt sigura de asta.
Cosmi tu ce mai faci cum mai esti? Eu ma simt f. bine de cand fac tratament, am promis ca nu mai neglijez pb. de sanatate.
Fetelor azi i-am zis sotului ca am visat din nou ca eram insarcinata, si mi-a zis ca discutam despre asta la un pahar de ceva, singuri. Am zis: sa inteleg ca raspunsul e tot nu, si-a zis ca n-a zis asta. Eu sper sa fie DA. Vreau inca un bebe, mai mult ca orice.
Giova spune:
silvia! Multa sanatate si numai fericire alaturi de baietii tai si toti cei dragi!
Drum bun si sa va simtiti bine in romania.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
LMA tuturor celor ce poarta numele de IOAN/IOANA!
Ioana, Miha
maraki in calendar e sarbatoare,sf.ioan. doar sunt vreo 4 cred in tot anul. Cea din 7ian. E cea mai raspandita,dar toate se sarbatoresc in toata tara.
silvia si tu esti nascuta de sf.ioan si nu-i porti numele.
Va pup! Revin mai tarziu sau maine de pe comp.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
T_Ioana spune:
La multi ani Ioana-Giova si Ioana-Miha....si tuturor celor ce poarta numele...desi:
Azi e Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul, deci zi de doliu cum ar veni, asa ca nu se prea serbeaza (la fel cu Adormirea MAicii DOmnului din 15 august)...in sensul ca nu e motiv de sarbatorire neaparat...din contra, azi se tine post negru!
Va invidiez pentru papuceii Melania, mie imi plac la nebunie produsele lor....eu mor cand vad ce tampenii gasesc pt Razvan in Bistrita sau daca gasesc ceva frumos la preturi astronomice, si acum chiar ar avea nevoie de o pereche de adidasi din piele mai inchisi la culoare care sa-i dau la botezul Soniei dar si dupa ce incepe gradi....bine ca are 3 perechi de ghete toamna/iarna
bumbita spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!!. Silvi sa ne scrii ce meniu ai pregatit.noi ne intoarcem de la cv.de maine la munca...gata cu concediul...a fost pliin...ma simt mai obosita de cand am plecat ultima zi de la serviciu...de la viena am venit acasa apoi la cv si cu copii la munte. ..F bine s-au simtit...munte..piscina,aer rece,curat...mai au doua sapt de stat la bunici....
Acum trebuie sa ma ocup sa vand patul masina al lui sebi...giova tu cu cat l-ai dat...acum sebi vrea pat mamut ca al lui edi..
Distractie frumoasa in continuare!!!
bumbita spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!!. Silvi sa ne scrii ce meniu ai pregatit.noi ne intoarcem de la cv.de maine la munca...gata cu concediul...a fost pliin...ma simt mai obosita de cand am plecat ultima zi de la serviciu...de la viena am venit acasa apoi la cv si cu copii la munte. ..F bine s-au simtit...munte..piscina,aer rece,curat...mai au doua sapt de stat la bunici....
Acum trebuie sa ma ocup sa vand patul masina al lui sebi...giova tu cu cat l-ai dat...acum sebi vrea pat mamut ca al lui edi..
Distractie frumoasa in continuare!!!
Bee spune:
Buna fetele.
Silvi, La MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Bumbita, bine ati revenit din vacanta.
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor, va multumesc de urari si dau un la toata trupa. Azi am stat in casa ca a ploua si aici mai rau e ca vad ca si in Romnai o sa fie vreme rea si frig am schimbat azi tot bagajul. Pe asa vreme nici nu aveam ce cauta la Paris cu copilul ...
Azi am ramas surprinsa cate urari am primit si pe facebook, pe mail, pe privat, pe www.bucataras.ro unde mai pun eu retete, chiar am ramas fara cuvinte ca eu nu sunt cu serbatul zilei mele si m-am mirat cati oameni si-au amintit de mine
Bumbi gata vacanta? azi nu am pregatit nimic special , am facut ieri tort diplomat si niste antreuri deosebite si un piept de pui Alexander umplu cu ficate, cascaval si ciuperci o sa pun eu retetele
Ioana sa nu crezi ca nu mi-a zis mama mereu ca trebuia sa ma cheme Ioana, chiar am o atractie deosebita pentru numele asta dar daca nu mi l-au dat ....Ieri am iesit in oras si i-am luat ceva dragut piticei tale acum chiar sper sa reusim sa ne vedem ca data tracuta au ramas hainutele le-am lasat mamei sa le dea ea la cineva....
MIHA si noi suntem fan Decathlon o groaza luam de acoo au produse faine si nu scumpe.
Giova baietii mei nu lasa sa se raceasca consola wii ieri au mai luat un joc cu Mario sa vad ce fac in vacanta fara ea . Cat e consola asta caum in Romania?
Fetelor ne mai auzim din Romanai, tineti-mi pumnii sa avem zbor lin ca mereu am trac si vise aiurea cand mergem cu avionul.....la 8 avem decolarea de la Paris, tare aiurea orarul...
Inca o data va multumesc de ganduri si va imbratisez pe toate.