**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 6
elena_adina spune:
Buna seara!
Eu,ca deobicei,codasa topicului.Acum vreo cateva zile,am primit pe mess un mesaj cu un virus si mi-a dat tot calculatorul peste cap.Imi venea sa mor.
Am mai intrat de pe mobil si v-am mai citit,dar la scris nu m-am bagat ca imi lua o groaza de timp.
Ieri am tuns si noi pe Razvanel.Imi venea sa plang cand l-am vazut asa de chelios,parca nici nu mai era bebitul meu.Avea un par tare moale si rar,poate dupa tunsoarea asta o sa se mai ingroase firul;am pus cateva poze cu cheliosul meu mic.
Maine nu stiu daca mai am timp sa intru deoarece vrea mama sa urcam pana la Cetatea Neamtului sa facem poze,offf ca asa de mult de urcat pana acolo ca imi vine de pe acum sa mor,asa ca le spun:
La multi ani ClaraJ
sa fii sanatoasa,fericita,iubita si apreciata de cei din jurLa multe lunite Maia
mai este un pic si implinesti un anisor,sa cresti mare si frumoasa.Va las,noapte buna,am fugit langa sot .
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
cris_82 spune:
neata mamici cu pici teorici
haideti sa bem impreuna o ,cine vrea o perfuzabila????,trabuce si vougue
mada si sa te ti bine ca asta nu e decat inceputulaseapta sa-i faca cu ochiul si vesela din bucatarie si atunci sa vezi ce mai ramane din cadoul portelanos de la soacra pe care l-ai primit la nunta
getiksunt sigura ca pana la nunta o sa treaca si raceala la piticaeu zic sa eviti soacra pe cat posibil daca are asa apucaturi,ca pana la urma nu traiesti cu ea ci cu fi-su,si probabil dupa nunta se va carabani la ea acasa,nu??,aveti ceva de vorbit,fi scurta si la obiect fara prea multa bagare in seama ca strica ..hai ca mai e putin pana la nunta si dupa o sa fie bine fara ea
adina NOTA!!! orice mesaj care-ti apare pe mess sau orice pagina unde se plimba cate o chestie gen "sunteti al ...castigator,faceti clic" sa fugi de ele ca de dracu!nici macar x sa nu le dai ca sa le inchizi ca ti-a omorat calculiciul si daca chemi pe cineva sa ti-l repare,30-50 ron tot iti ia ca deh,sta omul cam 2 ore poate si mai bine ca sa-l curete de viruseiFi atenta,nu-i babism ce-ti spun ca eu nu agreez leacurile si chestiile de genul din folclor,pana pela 4-5 anisori,copilasi au in general un par foarte moale ca puful,abea dupa aceasta varsta se schimba structura firului de par si creste unul mai viguros care va defini pleata lui cand va fi maredar lasa ca e tare dulce si asa cheliossi pentru ca azi noapte ti-ai incarcat bateriile (nu stiam eu de ce am dormit asa bine si cine m-a leganat)poti sa dai o fuga pe munte ca e super acolo si fa si ce ceva poze ca ne pui si noua sa le vedem
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
neata iubitele
cafeaua vad ca e gata am intrat sa va citesc un pik si sa va salut ca plec prin oras cu familia mea
cris cu soacra nu mai vb deloc nici macar strictu necesar si iam interzis sa se mai apropie de fimea din partea mea sa lece drq in italia mai repede sa no o mai vad
adina cu virusi nui de gluma baga un antivirus mai zdravan eu am avast is este super ok
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
elena_adina spune:
Neata!
Am intrat si eu la o cafea ca nu mai pot de somn.
Am un Razvanel in plina eruptie de canini si ma omoara,saracutul de el,a facut febra toata noaptea,iar acum doarme.
cris vai,te-am leganat tare?nici nu mi-am dat seama,eee da ma bugur ca ai dormit bine.Te-am visat azi noapte,defapt am visat ca citeam pe forum un mesaj de-al tau,iar la semnatura aveai scris cu rosu' +8s,Doamne,ce vis.
getik si eu am antivirus,dar nu i-a facut fata.A aparut minune din aia de mesaj cu OMG si niste chestii si nu am deschis nimic,doar am inchis fereastra cu mesajul de la respectivul,dar tot mi-a intrat michiduta,a stat sotul o gramada pana a reusit si l-a scos.
la voi!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
cris_82 spune:
noi doar ce am ajuns acasa ca am fost in formatie de 3(eu,soata si sectorista)+sora-mea si al ei pe plaja la plimbare...bine,baietii in interes de serviciu cu fibra pe sub nisip si noi la clatit ochii si batut la picior juma de mamaia pentru o cafea
adina valeuuuuuuuuuu eu gravida iar????????in nici un caz!!!!!!moamaaaaaaa si mai era si scis cu rosu fata,nu-mi da emotii ca ma lesin si nici macar nu mai sunt caldurile alea ca sa am motiv..baga seara inainte de culcare la pitic o doza de nurofen si sa vezi ca o sa doarma mai bine
BAZAR
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
va rugam din suflet sa ne dati si noua un vot aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mamica fericita de Matei Ioan -17.12.2009
getik1 spune:
ai ma cris ca nu e asa rau cu inca un mik terorist , poate ai norocu sa fie un adevarat ingeras g;umeam
poop ma duc la nani langa tati
poopik mamicile si ubesc piciiiiiiiiiiiiiiii
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
elena_adina spune:
Salutari!
Fain tare a fost azi,sunt moarta de oboseala,vad ca getik vrea sa ne legene,asa ca iubitul meu sot sare din schema in noaptea asta.
Poze de azi
la toate si noapte buna!
Poze Razvanel
Happy-mamy
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haodeti la o ,perfuzabile ,trabuce jamaica] si vougue
getik mai,ia potoliti-va voi cu iubareala ca eu sunt pe uscat da?? glumescai PM
adina hihihihi,i-a placut la pici la plimbare vad nu am mai fost de multi ani pe acolo,foarte frumos
BAZAR