**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 7
getik1 spune:
neata fete
cris multam de , aseara cand m am bagat in pat tati deja dormea ok acu verific PM
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
Simina1980 spune:
Neata!
Getik-m-ai lasat masca la faza cu soacra!Eu nu as putea accepta un asa tratament,cum adik sa-ti ia fata/cum adik sa te bata?Cu ce drept?Offffff,si sotul tau nu are nimic de spus?
Adina-m-ai omorat cu pozele alea,mi s-a facut un dor de munte teribil.Lasand la o parte peisajele sunteti niste frumosi;ai o mama tare tanara,ai zice ca e sora ta. la cheliosul mic.
Cris- si noi am fost ieri la plimbare prin Mamaia.ei bine daca voi ati cautat cafea,noi am cautat pizza-am fost la Scoica land si am asteptat vreo 45 minute sa vina cineva sa ne ia comanda si cum nu a venit am plecat nemancati.
Anna-ce mai faceti?
Mada-ma bucur ca tatal tau e mai bine,nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut.Multa sanatate si putere!
Mai fetelor de Lavi ce mai stiti?
Eu ma pregatesc ptr petrecerea de sambata,i-am luat ieri un costum tare dragut lu Andutu dar ii vine mare asa ca trebuie sa-i iau altul..Suntem vreo 30 de adulti si vreo 5 copii.Sper sa iasa bine ca sunt cam stresata!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
elena_adina spune:
Neata gagici!
Am venit si eu sa beau cafeaua cu voi!
Simina oooo va pregatiti de petrecere,ce fain;sa stii ca multi care nu ne cunosc,cand ma vad cu mama cred ca suntem surori,dar e bine asa.
cris,getik stati linistite fetele ca v-am leganat eu aseara.
la voi!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"
emanouela spune:
salutare fetele
va leganati, ai???? bravaaaaaa....mai cu spor insa ca ca ajunga si pana la mine leganatul
am scapat de musafiri...is freeeeee, in intimitatea cuibului meu
v-am citit cam pe diagonala....am vz ca getik ia bataie de la soacra....fata draga si tu stai?????? nu dai si tu???? i-as freca o mama de bataie sora cu moartea si sa vezi ce cumintica se va face....pt ca nebunului daca ii arati ca e un nebun mai mare decat el, se calmeaza...la fel si cu prostul
acu va pe toate, ma duc sa fac putina ordine pe aci
lavinia.p spune:
Buna dragele mele!Am absentat mult timp dar v-am citit pe apucate, nu mai tin minte mare lucru dar am sa incerc
Vreau sa o felicit pe Picky si sa-i urez sarcina usoara si un bb-eu sanatos si la termen, ma bucur tare mult pt voi sa dea DD sa fiti sanatosi si fericiti!Ma bucur de asemenea sa te citesc mai des, parca a fost ca-n vremurile cand nu faceam fata cu recuperatul.Va dulce dulce de tot....aaa ma intrebai de cuscra, a fost si Stefi racita dar acum e bine, nu prea ne-am vazut nici noi de mult timp din lipsa de timp si nesincronizari dar sper sa ne vedem curand.Pupici la puca mica, la surpriza din burtica si tie mami!
Crismultam de cavia din fiecare dimineata e mana cereasca fara de care n-as putea, am vazut niste pozici cu teroriciul nush dc ti-am mai zis este o frumusete si o dulce ...asta este mortala http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5504068744578743282
Siminaimi pare rau a n-am reusit sa strig prezenta cad m-ai strigat dar imediat va pove si cum mi-am petrecut eu in ultimul timp...e mare Andutu deja imediat va petreceti si voi...distractie placuta si iti doresc sa-ti iasa asa cum ti-ai dorit.Stiu cum e cu emotiile de dinainte dar sa vezi ce repede o sa treaca, abia astept sa vad pozici
Ema, Adina, Anna am vazut pozici cu buburuzele voastre, doamne da dulci sunt. Anna ati fost niste frumosi la cununie iar pozicile din concediu mi-au placut enorm. Adina cheliosul tau e un scump si sa stii ca mie-mi place tare mult cum ii sta asa .Ema de bestiuta nu mai am ce zice, acelasi frumos ca din totdeauna
Adina cum e Razvanel cu febra? A mai trecut? Si Rareselul mi-e de azi noapte cu febra si a tinut-o asa toata ziua dar a facut si 39.4.Simptome de raceala nu are doar febra si ii iese o maseluta jos, oare sa fie din cauza ei?Maine oricum mergem la dr si sper sa nu fie altceva.Pup Razvanelul dulce!
Madaimi pare rau pt ce vi s-a intamplat, va doresc multa multa sanatate si multi pupici de sustinere din partea noastra!
Dana buzita sparta a lui Bubu, sper ca a trecut iar tie sper sa-ti treaca repede starile naspa!
Getik doamne fereste ce soacra, i-as fi palit si eu una de nu stia de unde sa se culeaga...chiar cand e nunta? Abia astept pozici
Scuze dc am omis pe cineva nu e cu intenti, va iubesc pe toate la fel
Revin imediat sa va soun cateceva despre noi, merg pana la pui!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
philip spune:
sa inteleg ca picky e gravida??? super veste, sarcina usoara.
cris, noroc ca mai intru pe aici sa vad teroriciul
lavinia, ma bucur sa te revad
lavinia.p spune:
Am revenit...sa va povestesc ce-am mai facut noi....am fost tot pe afara cateva zile nici n-am stiut cum zboara timpul...apoi am avut o criza de fiara de toata frumusetea, intr-un final al ajuns sambata la urgente cu perfuzii, dar nu am ramas internata ci m-au lasat acasa dupa ce am terminat perfuzia si dupa ce mi-au facut investigatiile mi-au spus ca am un "pumn" de pietre la fiere si ca trebuie sa ma operez...bineinteles ca aman operarea pe anul viitor pana mai creste Rareselul umpic si sper ca pana atunci vom sta si mai bine cu banii...offf banii astia...ni s-a stricat din nou masina, alti bani alta distractie, soata e bolnava de o saptamana si peste toate astea Rareselul im i face febra de ieri noapte, deci simt ca nu mai pot, atatea necazuri am avut in ultima vreme ca nu mai stiu incotro sa o apuc, nu bine imi revin ca iar apare altceva....dar gata destul m-am plans...va dulce pe toate si mai ales buburuzele din dotare!
O noapte linistita va doresc!
lavinia.p spune:
Philip calde imbratisari si multi
cris_82 spune:
neata mamicic cu pici terorici
haideti la o ,perfuzabile pentru doritoare ,trabuce si vougue
ziceti repede care se legana azi noapte...tare bine mi-a dormit kinderul
getik ai reusit sa intri pe cont sa vezi pozicile??
simina nasollllllll,si eu am cautat ceva de patiserie ca sa-i dau si kinderului sa-si incarce bateriile ca a mers saracuta numai pe jos,dar grele fata la ora 9 dimineata sa gasesti cevauite,daca stiam ca sunteti in mamaia poate ne intalneamdar sigur o sa mai avem ocaziaspor la pregateli si vezi ce-i iei de imbracat baiatului
adina uite cine imi tine mie copilul adormitdar lasa ca vine vreme aaia in care nu o sa va scot din cutremurileala 9 pe scara Richter
emo ce-ti face fat bestiuta??cum e acasa?
lavi mama ei de treba,daca nu-l descanta nu merge treabanu cred ca constientizeaza ea pea mult care-i treaba cu buda,dar e tare incantata de al ei reductor nu stiu ce sa-ti spun de febra...sa ne ti la curent cu vestile
philip da,e gravidutapoate cu gemeni de data asta ..sper sa nu mi-o iau pe coaja
lavi offffff,lavi nu sta asa,banii se fac incet-incet..nu amana ca nu-i de joaca.ai facut un eco si au vazut ei sigur ca ai pietre acolo???,multa sanatate sotului si un mare pentru raresul,sa ne spui ce ati facut azi la dr.
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!! Razvan-Alexandru sa cresti mare si voinic,sa ai parte in viata numai de impliniri si multa iubire
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR