**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 17
getik1 spune:
neata ma bag si eu la o cat de tare se poate ary iar a avut concert 2 oresunt rupta
cris si a furato rau miru??
va poop ma duc la o cafea reala
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
emanouela spune:
neata
am mai scris un mesaj dar va ca nu imi apare
in fine
cris lasa bucile fetei in paceeee
fetele, al meu are un prost obicei, de ex daca merem impreuna de manuta si lui i se nazare ca nu mai vrea, se tranteste cu fundul de pamant sau bate din picioare si tipa nu stiu unde a vz el asa ceva....si cat am vrut sa nu ma lovesc de asa ceva pt ca nu stiu ce sa ii fac sa ii scot asta din obicei
anna-mama spune:
Buna,
Si eu sunt terminata, a treia noapte in care Vladut se vaita intr-una, cel putin azi-noapte nu am dormit nicio ora legata Asa ca iau cafeluta de la fiecare, multumesc
Am fost de dimineata in parc, si Vladut e indragostit de o fetita de vreo 3 ani cu un par blond si inelat, nu are gusturi proaste, ar fi impartit totul cu ea Dar ce e interesant e ca pe fetita asta o place de cand era mic, cu toate ca atunci ea nu-l baga in seama ca nu se puteau intelege, iar in vara asta nu a mai vazut-o si acum si-a reintalnit iubirea pe care se pare ca nu a uitat-o
Noi plecam de maine seara la munte, mergem la Fundata, este superba zona , sper sa fie totul frumos! Am hotarat ca o sa ne caram si cu tort dupa noi ca tot am salivat la buburuza de ciocolata a Siminei
Cris, pai esti norocoasa ca nasa ii cumpara de incaltat teroriciului, ai scapat de mari cheltuieli! Ce-or fi avut copiii astia ai nostri de nici unul nu a dormit?! offf...
Simina, nici Vladut nu prea a avut par, mai mult s-a facut nasa ca ii ia motul, nici acum nu e prea pletos desi nu l-am tuns niciodata Ma bucur ca au inceput sa treaca bubitele, pregateste-i mancarica ce-i place cel mai mult ca sa isi faca curaj sa guste Vladut a inceput sa mai faca propozitii din 2 cuvinte, f rar din 3...dar mai are pana o sa vorbeasca cum trebuie...
Ema, felicitari pt dintisor! Ai facut poza la ceasul ala?
Picky, sanatate multa lui Stefi, mititica, imediat a cules virusul! Tu cum mai esti?
Getik, imi pare rau ca si voi ati avut o noapte proasta!
Puuuup fetele si buburuzicile
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
cris_82 spune:
mairarut pe aicea ca sunt in bucatareli
simina se arunca la pret ca cel de martipan,dar si la cum a aratat
(stii??a mai venit si mama de jos sa-mi arate de revistutza cu retete de mancaruri a cumparatsi sa vezi tu acolo numai una si una si cu imagine bonus ca sa innebunesc de pofta)
getikdeci se pare ca nu sunt singura cu creierii praf..nu a furat-o prea tare,dar vreo 2 la bucile alea pampersoase tot a luat de la ta-su si una peste maini de la mine,ca ma coafa cu simt de raspundere la 4 dimineata..si pe intuneric
ema hihihihi..si sa vezi ce la mai fac..printr-o perioada scurta de asemenea bazdacime am trecut si eu cu minuna,dar cum incepea episodul cu pricina,o facea atenta la atceva si o luam in brate daca nu ti-nea vrajeala(asta cu cearat de rigoare ca nu e frumos ce face)
ana valeuuuuuuuuuuuu..si voi??nu stiu ce a fost zilele astea ca si a mea e terminatoare frate..moamaaaaaaaaaa ce gagica si-a tras vladut te cred si eu ca vrei o asa mandrete de noradar sa ma vad eu ce pui de emo sau roker imi aduce fi-mea ca la ce caracter are,sigur imi face o "surpiza" sa crap inainte de termen ;cred ca o sa iasa o petrecere pe cinste si vezi sa nu uiti de tort a sa balesc si la tine putin..da,recunosc ca m-a scapat de incaltari,numai ca ii creste tapaliga la maimutica de e ceva de speriat,sezonul si perechea
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Cris-ce bucataresti?
Anna-la fundata am fost si noi in martie,chiar inainte de Pasti la pensiunea D'amaris-duicu-ffffffffffff frumos peisajul!aveti grija sa va imbracati gros ca la cat de frig e la noi,la munte cred ca e si mai si....desi acolo nu bate vantul asa...Oricum petrecere frumoasa!Mi-l imaginez pe Vladut indragostit,cred ca asa scump....
Getik-cum mai e Ary?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
cris deci sa mor cu spernta ca e tractoare faza
ano nu....mai poti de atata curiozitate??? sper sa nu uit azi sa il pun sa caute cablaraia...dar dupa ce venim de la cabinet....cred ca facem vaccinul azi, nu stiu sigur ca e prima zi cand merem acolo, soata, cand ne-a programat, le-a zis ca ar trebui facut vaccinul da acuuuu, sa vedem....na, cartier nou, cabinet nou
cris_82 spune:
simina ma-m bucatarit 2 chestiuni comestibile:
1).cubulete de pui cu ciuperci,rosii si ulei de masline la cuptor
2).budinca de paste cu unt,vanilie,zahar,stafide,ou si lapte tot la cuptor
ema din pacate..daaaaaaaaaa,dar fara un pic de interventie si din partea nu o sa treaca repede faza astafataaaaaa,pune mana si cauta bine cablaraia ca murin de curizitate si pupa dulce bestiuta din partea noastra sa nu-l doara tare vaccinul
BAZAR
Picky_toto spune:
Salutare,
Am terminat mancarea asa ca acum ma odihnesc putin...
Fiica mea intinde prin toata casa o pruna pe care o strange in manuta si apoi o arunca pe jos si o intinde cu mana ..si tot azi (si ieri) mi-a facut o mare bucurie...bea o sticla de lapte si a tras cu dinti de biberon pana cand l-a scos si a imprastiat tot laptele pe parchet..... Diseara mergem sa o inscriem la cresa, chiar daca a venit sora mea...nu sta...deh cica vina mea, am gura mare, sunt a drq-lui, da' asta e...a jucat bambilici cu noi si am cheltuit atatia bani...i-am zis ca din momentul in care pleaca eu nu mai vreau sa aud nimic de familia mea...imi aleg familia pe care o am acum si gata...;in rest nu mai are rost sa va zic mai multe...Si nu are rost sa va zic si reactia socrilor cand le-a dat sotul vestea celui de-al 2-lea bebe....in fine nu mai conteaza ...a inceput sa nu-mi mai pese...
In ultima perioada am fost intr-un stres continuu, starile de rau sunt mai rare, dar au aparut durerile de burta si o problema jos..iar doctorul mi-a recomandat niste ovule ptr refacerea florei vaginale...dar dupa prospect sunt interzise mamicilor care alapteaza si femeilor gravide...asa ca sunt in pom si plina de nervi ca e atat de batut in cap doctorul...in fine..trec si peste asta.
.
Stefi e maraita, azi ptr ca nu am muncit, nu la munca dar acasa da ca am facut curat, spalat, mancare, mai am si de calact dar chef delor...bine..curatenia nu se mai cunoaste dupa ce mi-a imprastiat stefi totul pe jos ca vrea mai nou sa manace singura cu mana si gura..., Stefi a stat numa dupa mine, am facut mancare cu ea prinsa de picior si numai mama-mama toata ziua..acum la fel e calare pe mine...mai ales ca asteapta sa o scot afara ...
Va pup pe toate ca ies nu mai ma lasa Stefi sa mai tastez...revin eu cand voi putea...
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 10+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
picky imi pare rau ca e asa tensionata relatia cu ai tai,dar vad ai adoptat aceeasi tactica ca si mine "familia mea e sotul si copilul,restul sa mai sta si la coada"nu lasa sa te supere rudele,tu stii cel mai bine situatia voastra si ce aveti de facutstiu ca ai avut o zi de tot kk-o dar lasa ca maine o sa fie mai bineiar pentru puca mica un ,nu de alta dar incepe sa fie terorici II (primul loc e adjudecat de fi-mea )din cate tin eu minte,in sarcina e normal sa ai flora data peste cap..ce fel de ovule ti-a dat??o denumire ceva???chiar,ce ai facut bun de papa?
BAZAR