**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 16
getik1 spune:
neata ma kinscriu si eu la o perfuzabila ca sunt zombi ary ma capiat azinopte saraca cred ca mai erupe un dintisor saraca nu a dormit vreo 2ore poop vb mai incolo ca acu ma duc sa ma dreg una reala
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
emanouela spune:
ano e gata da tre sa vina soata sa incarce aparatul foto ca nu stiu unde a apus geanta cu cablaraia
cris_82 spune:
ema pai in cazul asta sa se ia de mana cu fi-mea ca si asta mi-a mazgalit casa cu o para de azi am smotrit pana la 12 si sunt franta
simina moamaaaaaa ce gagiusi ce tort buburuzesc
ana ce dulce e vladut cu "bate vuuu" ..multumesceu am cam scapat cu incaltamintea pana acuma ca i-a luat nasi-sa pentru vara asta 3 perechi si din alea bune care a dat 5 mil
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Cris-da i-am luat tort buburuzesc!A fost tare bun-ciocolata speciala cu cirese amare si alune Bine ca si pretul a fost pe masura!
Anna-nu i-am luat din mot(neavand ce) si deci nu i-am pus nici pe tavita.O sa incercam la 1 an jumatate daca vom avea ce taia.Multumesc!
Getik-te mai supara cotoroanta? lu Ary sa iasa mai repede dintucul!
Ema-m-ai facut curioasa si pe mine cu ceasul tau!
Lavi??????Ce face Raresel?
Picky-
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
aveti rabdareeeee
cris numa pan la 12??? fata dar esti rapidaaaaaa....poti veni si la mine
Picky_toto spune:
Ding-dong, ce mai faceti?!
Eu v-am citit asa pe diagonala ca mai mult nu am timp si am zis sa intru sa va scriu cateva fraze....
Simina am vazut pozicile, ce mumos a fost , gata ai baiat mare deja. Normal bubitele ar trebui sa-i treaca in cateva zile, sanatate multa.
Getik vazut pozici de la nunta 2 frumuseti ati fost si tu si Ari....sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si soacra la distanta...
Restul fetelor va pup ca nu mai am timp sa va scriu si voua cateva randuri...poate maine am mai mult timp.
Ma alatur si eu celor care au bebei bolnaviori si cu explozie dentara...Stefi mi-a facut febra, mucisori, tuse, maraieli, plansete, nopti nedormite si cu o explozie de 3 dintisori ...Febra i-a trecut, dar mucisori si tusea i-au ramas...deh a fost zilele acelea la cresa si erau copii raciti asa ca a fost musai sa pricopseasca si ea raceala...
Va pup si ne auzim zilele astea din nou
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 10+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
ema si eu sunt curioasa cu ceasu asa ca asteptam
piky cu scorpia nu mai vb sa se duca drq de unde a venit.
simina mia placut mult tortuuuuuuuuuuu cu buburuza a fost bestial la fel si voi
noi inca ne luptam cu maraiala si dinti care nu mai apar si mucisori plus tuse noptea asa ca ma bag la somn sa prind si eu cateva ore pana incepe recitalu va pupik si ne vedem la o cafea dimineata
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
Simina1980 spune:
Neata!
,si ce mai vreti voi!
Piticu m-a terminat aseara la 23.30 a adormit si mamaia zice ca a mai marait peste noapte de 2 ori dar eu nu l-am auzit.Se cunoaste ca nu am dormit bine de 5 nopti.Fetele cu bebei cu treziri nocturne nu stiu cum rezistati ca pe mine m-au dat gata astea cateva nopti.
Anducu pare mai bine,bubitele incep sa treaca,acum mai ramane sa inceapa sa manance solide ca ii e frica sa se apropie de lingurita.Nici suzeta nu o vrea,o tine in manuta in schimb.
Picky-au mai trecut starile de rau?
Getik-te-ai odihnit?
Cris-serveste tu fetele cu perfuzabile si vogue ca eu nu am!
Anna-Valdut ce face?Face propozitii deci....
Mai intru mai tarziu!Ma duc sa-mi iau o cafea!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
neata,vad ca s-a dat cafeaua ,asa ca servesc cu perfuzabile ,trabuce si vougue
simina deci,a a ratat MORTALLLLLLL de curiozitate,ca si asa am omorat bugetul de totcat a costat???
ema pai pentru viteza asta aboluta trebuie sa-i multumesc teroristei,ca atunci cand era mica urla non-stop sa stau sa-i suflu in buci ca deh,asa a invatat-o lumea..trebuia sa fac mancare,sa spal,sa aspir,sa smotruiesc si sa ceruiesc in cel mai scurt timp
ema oooooooo,felicitari pentru dintisor
picky pup dulce printesa mica sa treaca racealatu cum te simti????
simina sarumana pentru cafealutasi a amea m-a treminta azi noaptede la 3 era in picioare si pana nu si-a luat-o ,adica pe la 5 si ceva dimineata nu s-a potolit
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR