**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky imi pare rau pt tine asa este familia nu ai ce sa faci eu inainte de nnta am mancat bataie de la soacra si acu se porta ca si cand nik nu sar fi intamplat asa ca tre sa devii ff detasata de toate si un pup dulce pt stefi
cris o inscriu si eu pe ary in clubul teroricilor mia pus creieri pe moate si nervi pe bigudiuri
anna drum bun distractie placutaaaaaaaaa
siminanu sa mai linistit deloc este agitata in continu si se trezeste urland si nu inteleg de ce
si cu o mika urlatica azi am facut zarzavat pt iarna si sunt franta asa ca ma duc sa dorm inainte de a se trezi picea va pup nopte buna pe maine la cafea

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata manici cu pici terorici

dau o calda,perfuzabile cu ness ,trabuce si vougue

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

ma inscriu si eu crisla o cf miru a fost cuminte azinopte??
ary a fost m ai linistita nu sa trezit decat odata a papat si sa culcat la loc
vb mai la pranz ca ma duc in gradina sa adun rosiile sa fac bulion si mai am de copt vinete is ardeisi rosi la borcan o multime de treaba sa adunat in curte dupa nunta astapoopik fetele si va urez o zi super ne mai auzim

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
is cam cheauna...m-a trezit al meu pitic la 1 si la 3....ca i era urat sa se boldeasca singur pe pereti
am facut ieri vaccinul...reactii nu vad, deocamdata...febra nu, doar ca asnoapte a fost putin agitat....acu doarme ca nesimtitul, se odihneste si eu savurez o cafea cu lapteeeeee ca de mult nu am avut liniste sa fiu singurica i sa savurez cafeaua
ano am uitat de cablaraie dar cand vine al meu a zis ca pune aparatul la incrcat ca mine vrem sa plecam hai hui
Picky e vb sa venim maine in Anvers...daca ai timp sa socializam astept pe PM un nr de tel ceva
nasol asta cu familia, intradevar e nasol....imi pare rau ca tre sa treci asa ceva catdespre probl medicala...incearca cand e speli sa nu folosesti nici un fel de sapun, sa nu fol servetele intime sau altela umede, daca nu intervii cu nimic, flora sereface singurica, mai greu dar se reface....infectie sa nu fie

Mergi la inceput

cris sa innebunesc daca nu, cand face fazele astea parca ma simt fara maini si fara picioare....neputincioasa. ieri iar l-a apucat in parc si l-am lasat acolo....i se nazarise ca nu mai vrea sa mearga si s-a asezat jos....am incecat sa-i vb sa ii zic ca mergem sa ne plimbam, la nisip, etc....nic, radea.....asa ca l-am lasat acolo si ne-am departat....nu zici ca s-a miscat, nu....ne facea pa pa asa ca l-am insfacat si l-am dus acasa...a protestat el si i-am zis ca daca repeta faza la fel pateste, pupa usa de acasa....sa vedem azi

Mergi la inceput

ema cam greu c u pici din ziua de azi ca au o personalitate ff puternica asa
ca rabdare multa cu el

getik mamika de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare!
Eu beau acum un ness cu cola,va invit si pe voi care vreti.
Anducu a inceput sa papa insa tot mai plange-azi noapte de la 3 siceva pana la 4 a stat treaz-i-am facut 150 ml lapte si l-a papat pe tot.
Anna-la multi ani pentru sotul tau si distractie placuta!
Getik-spor la treaba,ca ai o gramada!
Cris-mi-ai facut pofta aseara de paste la cuptor si am facut si eu.Azi ce mai bucataresti?
Ema-ce vaccin i-ai facut puiului?I-ai facut si ROR-ul? la piciul incapatanat.
Picky-nasol cu problemele in familie dar las ca trec ele toate.Nu mai pune toate la suflet.
Va urez week-end placut!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

getik stiuuuu.....si e capos ca mine
simina da, ROR, aici i se zice RRO si unul Pneumocoque...eu una nu stau in dubii, ce e de facut facem, alea obligatorii zic...avem si o listuta care trebuie completata de medic, cu toate vaccinurile si data la primarie...banuiesc ca nu degeaba...pana acum nu a a vut reactii decat la 1 vaccin, ala de la 4 luni...putina febra...sper s-o tinem tot asa cum se comporta al tau la 1 an??? al meu parca a luat-o pe aratura...se crede cu buletin de acu, face numai ce vrea

Mergi la inceput

simina tot ma tin sa-ti zic .....ce bine-i sade la costum si cu suzeta in boticcccc http://picasaweb.google.com/simina.cretu/Petrecere1An?feat=directlink#5511829664620006050 n-ai treabaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema-al meu e bolnav de la ziua lui,a facut stomatita aftoasa de la eruptia dentara zice doctora(are 8 dinti si o maseluta iesita si inca una care-l chinuie).Acum e mai bine dar am avut o perioada asemeni celei de anul trecut pe vremea asta-adik cu multe treziri noaptea,plansete si papa doar lapte.
Si al meu e incapatanat si daca nu faci ca el sau nu-i dai ce vrea el tipa si plange ca pana la urma cedezi.Cand ajung seara acasa se stie ca trebuie sa-i dau cheile si geanta sa scoata portofelul si din portofel-"bambu"(banii).Daca nu i le dau face un scandal de se aude de la coltul blocului.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput