**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 19
getik1 spune:
ema lasa ca ii trece la pici si atunci sa te tii bine.
eu va poopik pe seara asta su nt rupta de somn si de oboseala ca dupa cat am bagat azi ma duc sa imi fac un binemeritat si dupa somn sper ca ary sa nu mai faca circ ceea ce este imposibil poopik nopte buyna
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
SIMINA,am admirat si eu pe Anducu,frumos baiat ai,si ce suzeta smechera are!
PICKY,,multa putere sa treci peste perioada asta nasoala,stii ca si al meu dr mi-a dat in sarcina un antibiotic pentru infectie urinara care nu era recomandat,dar se pare ca se mai procedeaza asa,cred ca nu au alternativa
GETIK,spor la treburi!
EMA,si noi avem probleme dastea..in doua randuri mi-a plans de nervi pana a vomitat,sper sa-i treaca curanad.
CRIS,na ca mi-ai facut pofta cu pastele alea ( plus ca mi-a ramas gandul la zacusca),eu nu stiu sa fac decat cu branza.
ANNA,sunt o mare puturoasa,am senzatia ca pozele de la mare sunt toate la fel,trebuie sa mai selectez din ele si le pun.
Va pup pe toate,o noapte usoara.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa,ce,dormiti??????
haodeti la o ,perfuzabile ,trabuce jamaica] si vougue
si un banc
O familie de viermi traia intr-un rahat. Viermusul cel mic o intreaba pe mama:-Mama, dar noi am putea trai intr-un mar? -Da, desigur, raspunde mama. -Mama, dar intr-o banana, am putea? -Am putea si intr-o banana. -Atunci de ce traim in rahat? -Pentru ca suntem patrioti, fiule, si Romania e tara noastra ha ha ha ))
getik incet-incet le-oi termina tu ca pana vine iarna mai e
ema nu-i asa ca cea mai buna cafea e cea de acasa si cu linistea de rigoare???te cred,dar lasa ca o trece si peroada asta si o as vina etapa urmatoare..cea a intalnirilor amoroasesi cand ti-o aduce a acasa o tipa imbracata sumar care are si un job ceva mai neortodox si ti-o spune"mama,sa-ti prezint viitoare ta nora" eiiiii,atunci ai dat de belea
simina multa rabdare ca isi revine el cu papatulpai ieri m-am bucatrit paste cu ciuperci trase la tigaie si seara salata orientala cu mai de toatesi azi..o supa de pui ci un piure cu gratar
ana LA MULTI ANI sotului!!!!!!! si distractie placuta,numai sa vi acasa si cu o farama de tort ca o poftaaaaaaaa
ema ei si cu tine..sa vezi ce fitze or sa faca cand chiar or avea buletin
simina ce tare cu portofelul..lasa ca o sa treaca si o sa fie bine
elena pai in cazul asta,te astept la c-ta la o zacusca si niste paste cuptoricesti
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
eu va salut la pranz cafeau am bauto cu tati azi si nu ma lasat sa intru el are ceva cu netu asa ca acu am prins un moment liber sa vin sa beau si cu voi ary a dormit a fost linistita azinoapte si azi ma duc sa fac curat in sifoniere ca este dezastru si nor nd le vad asa poopik si mai vb
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabile ,trabuce si vougue
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
eumada spune:
De data asta vin si eu la cafea..azi o aduc pe guritza acasa.Am dormit ieri de la 20.30 pana azi la 8.30..acu` beau si eu cafeaua pe aici...Eva v-am mai spus are 5 dinti e obraznica si smechera..si-a dat drumul singura dar numai in casa..e doar puturoasa ca tac`su.da daca o tii de mana e atomica rauuuuuuuuuuuuuu.adora sa dea cu aspiratorul..sa vezi ce serioasa se tine ea de teava de la aspirator,sterge masa,face mancare,da ceai la papusi etc etc....te umfla rasul...e atat de comica....si totusi asculta....ieri am purta mamandoua prima converfsatie....
eva:"apa,mama,apa"
eu"eva vrei apa?"
eva "da mama,apa.
si de ieri,de fapt de alataieri vorbeste de sparge....are un vocabular destul de mare pentru 1 an,mama,tata,papa,apa,da-i,haide,nu,da,gaina,cuculigu,pocu`,muuu,asta e vaca,calu`unu doi tlei patu`si multe altele.Si a mai fost o faza..zau ca m-a speriat ca a fost prea brusca..mama mea avea ardei ca sa-i umple..Eva a cerut unul,a bagat coltii in el apoi "aaaaaaa"mai cerea unu.mama zice..da` cati vrei fata hai?La care ea.."doi,doi"..deci.....macar sa compenseze la asta ca mi-e o ciuda ca nu mrge singura si afara.....
Vad ca unele aveti pobleme cu rudele.....Getik zau ca am ramas uimita ..cum adica sa te bata?da` ce tu esti de plastilina?si barbatu-tau....ce are frate de nu intervine?Zau ca nu pricep.......eu o umpleam de bors pe bune.....ca sa nu zic..eu am noroc de mama si soacra de vis pe bune...soacra imi face curat si mancare mama sta cu fata..etc etc.....da` intervin numai cat le-am dat eu voie.Nu pricep de astea zau..iar rudele......bleah..nu am treaba cu ele....
vreau si eu parola sa trimit doua poze pe contul comun
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
lavinia.p spune:
Buna dragele mele! Mi-e un dor de voi de numa, dar timpul asta ma omoara! Noi suntem bine, azi noapte am fost la nunta si a fost f bine, am aflat de la fini nostri ca vine bebe, deci la anul voi avea un finut/aabia astept...eu sunt bine, am mai avut mici dureri de la fiara dar au trecut repede, la Rares ii mai iese o maseluta si e foarte crizat, tat`su tot crizantema striga dupa el, urla intr-o veselie nu poti sa-i faci observatii, sa-i spui ca nu-i voie ca urla non stop fara sa-l bat, nush ce sa ma mai fac cu el, voi ce metode mai aplicati?
Merg sa citesc din urma si apoi revin !
Va pup!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Mesaj special si cu f mare intarziere, imi cer scuze:
la mjulti ani bestiuta scumpa sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea DD numai bucurii in viata, iar pe parintii tai sa-i bucuri mereu si ei sa se bucure de tine. Ema sa-ti traiasca flacaul si scuze de intarziere dar urarile sunt din suftel
lavinia.p spune:
Pickyma intrebai cati dintisori avem, ei avem 8 dintisori si 4 maselute, ultimele 2 inca ne chinuie si sper ca acesta sa fie motivut pt care Rares e asa de crizat si rau in ultimul timp...intrebai de cuscra mea, sunt bine, Stefi e o frumoasa si cuscra sta prost cu timpul si nu are timp sa intre pe net..ne-am intaknit intr-o zi in parc iar Stefi are frizura noua a tuns-o cleo e adorabila... Stefi si surpriza din burtica ce mai fac? Ai mai fost la dr? icei dulci!
Crisma intrebai acum o saptamana cred9Imi cer scuze ca raspund cu intarziere) cat mai costa o eco...am facut eco in spital la urgente si nu am platit nimic, m-am facut ca ploua si gata, mama lor de medici, la particular platesc acuma si in spital cand abia ma taram pe acolo, nici vorba n-am dat nimic, dar la particular undeva la 70 de ron am inteles ca e eco...ce mai face Miru? dulce de la noi!
AnnaRareselul e bine, nu a mai facut febra, a fost doar o zi jumate cu febra si atat, stiu ca febra a fost mare dar efectiv nu a avut nimic ci doar de la dinti, a zis pediatra ca ea a mai avut, ce-i drept rar, copii cu febra la dinti asa mare, iar noi se pare ca facem parte din acele raritati, suntem mai speciali cum zice pediatra, ca doar si la vaccinul de 1 an am stat aproape o saptamana cu febra 39.6...bine ca atrecut...voi cum sunteti? tu cum mai esti cu sanatatea, stiu ca ziceai ca nu prea te simti bine, Vladut cum e?
Siminaesti o draguta ca de obicei ...Rares e bine, dar e foarte raut si isteric....iar bolostancile de la fiere nu ma sperie pe mine, fiindca dc ma operez nu ma taie ci imi face cu laparoscopul si in 3 zile-s acasa, eu sunt panicata de zilele de dupa, ca n-am ajutor deloc cu Rares din partea nimanui, suntem doar noi 2 tot timpul si nu voi putea sa-l ridic in brate cam 6 saptamani deloc n-as avea voie si din acest motiv mai aman umpic....Andutu ce face?
Anna ai deschis un subiect f interesant si f adevarat cu diferentele astea intre sexew...si eu am observat ca multa lume incearca aceasta diferentiere si cum zicea Cris la persoanele mai in varsta. Parerea mea este ca trebuiesc indrumati in ceea ce fac, sa li se explice cand cu adevarat fac o boacana sau nu au voie cu un anumit lucru periculos pt ei. Rares are carucior de papusi de care a fost f incantat cand l-a vazut in parc la o fetita si i-am luat si lui. El plimba cu caruciorul masinutele, flacoane ce apuca..papusica nu i-am luat dar am vazut cand am fost in vizite la fetite ca-i plac. Are tot felul de jucarii si de fete si de baieti ca sa zicem asadar stiti care e jucaria lui preferata?....flaconul gol sau pantalonasii lui cu care doarme si tot si-i freaca pe fata sau ii intoarce pe toate partile de eu ametesc de cap...cand vor fi mai mari si vor intelege mai multe atunci cred ca e cazut sa intervenim mai mult cand se maturizeaza si trebuie discutat anumite probleme...cred ca pe subiectul asta se poate vorbi pagini intregi, si cred ca inchei aici cu concluzia ca la noi nu exista lucruri de fete sau de baieti toate sunt pt toti...si ma bucur si eu mult ca reusim sa vb deschis fara sa se supere nimeni
Trimit partea 1 din carnat si revin....cred ca nu v-a mai servit nimeni demult carnati
lavinia.p spune:
Revin cu partea a doua, mama da mult ati scris si ce bine-mi pare
Madamama ce de dintisori v-au iesit, sa iasa si restul fara dureri mari, ma bucur ca e mai bine tatal tau. Bafta cu examenul de acreditare
DanaMiimi pare rau de starile naspa pe care le ai, sper sa nu te tina toata sarcina.Ma bucur ca samburelul e bine, abia astept sa ne spui ce se ascunde in burtica, neaparat sa intri sa ne spui pls...va pupacim dulce...Bubu ce mai mestereste?
Adinasi tu ai probleme cu fierea? offffffff stiu ce inseamna, multa sanatate!
Pickynasoala faza cu cresa, sper sa rezolvati pana la urma..si noi vrem sa-l dam pe Rareselul la cresa din martie sa se acomodeze, dar mi-e o groaza ca o sa-mi fie mereu racit la cat e de sensibil, dar tot trebuie sa trecem prin asta, ati anuntat rudele de bebe2? ce au zis? Ma bucur ca e bine samburelul si sa dea DD sa fie pana la capat bine si fara greutati!
Getik cu intarziere si din partea mea casa de piatra, de boltari tapana, tot ce va doriti si numai impliniri, cum a fost?
Cris multi ani fericiti inainte si sa va dea DD tot ce va doriti!
Alicma bucur ca ai intrat si pe la noi, felicitari pt sala, bafta si la traseu, sa intri sa ne zici ce ai facut da?Am vazut-o si pe frumoasa Nati, mama da ce mai trage la pipa...si cum adica sa nu intrebi de noi ha?...voi cum mai sunteti?multi pupici de la noi!
Cris...soata avea probleme cu rinichii? cum e?
Anna la multi ani sotului si sper ca v-ati distrat pe cinste, asteptam sa ne spui cum a fost....s-a inchis luana? doar forumul nu? ca site-ul la mine inca merge..
Siminaofff bietul ANdutu ce rau imi pare..ce a zis doctorul? cum e acuma? dulce si sper ca i-a trecut repede!
Nicuratze si voi ati avut probleme?...sper ca acuma sunteti bine, asteptam pozicile..
Getikce frumosi ati fost sa va dea DD tot binele din lume!
Revin cu cititul ca nu mai fac fata atata ati scris!
Va !