**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 15
anna-mama spune:
Buna, buburuzoaicele mele dragi
La multi ani, Maria! Sa fii sanatoasa si fericita!
Vladut e in culmea fericirii de cand s-a facut racoare si ploua, este plin de energie si ar sta toata ziua afara! Cred ca are sange de englez
Simina, o sa se faca bine Andu, pune-i si cereale in laptic ca sa fie mai consistent. Am avut si eu stomatita in copilarie si dor f tare bubitele alea, de aia nu poate sa pape solide! Tin pumnii sa se vindece repede Ce dulce a fost de dimineata cand a zis "nani", mititelul I-am gasit ghetute lui Vladut, au costat alocatia pe o luna , pana la cizme nu mai vede altele, dar sunt f bune, mereu ii iau de la aceiasi firma si dupa un sezon de incaltat non-stop arata ca noi, si fi-miu da cu picioarele in garduri, pietre...in plus nu intra picatura de apa in ele testate prin toate baltile de ieri Astept pozele de la petrecere!
Cris, imi pare rau ca s-au dus banii de munte, sper sa puteti faceti cumva sa mergeti cateva zile sa va relaxati, ca meritati dupa vara asta! Tinem pumnii cu nunta sa fie bine!
Getik, oaau, ce mireasa am vazut , iar domnisorica de onoare, superba Ma bucur ca a iesit bine si ca te-ai distrat!
Nicuratze, sanatate multa! Te asteptam sa ne scrii dupa ce vii de la mare, si sa ne mai pui poze cu ingerasii tai!
Ema, ce faceti? sa nu-mi zici ca iar aveti musafiri? F bine faci, mai du-te si tu in vizita la altii sa vada si ei cum e
Puuuup
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
ano eu construiesc un ceas...va trimit foto fupa ce il termin , ca sa va lamuresc....nu maiiii, gata cu musafiriii...sperrrr
cris mama dar voua va plac sporturile extreme????
getik1 spune:
cris bafta la nunta sa iti iasa cat mai bine vezi ca stresu deabia in ultima sapt este criminal u am scapat. va pup plec ca sa trezit ary este tare speriata sau ii mai da vreun dintisor
poopnoate buna si ne auzim dimineata la o cafea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
cris_82 spune:
getik dar nu ma marit euci nasa de botez a lu' fi-meaiar eu hop-top pe acolo cu o mana de ajutor
ema fata,ce te face sa crezi ca extremizez in asa hal???bagam picioarele in ea de treaba ca i-am facut un test de dimineata si sa vezi dracie..are calculi renali care i-au coborat in vezica si i-am dat una bucata borcan si i-am zis"cu jet mama,cu jet si sa fie plin" si in seara asta am studiat proba la ochiul liber..nati-o dracie ca are si nisip
ana moamaaaaaaaaa scumpe raudar daca-s bune si tin la tavaleala si toate cele,pai sa le poarte sanatos multam de incurajarevad ce fac si incerc sa dreg situatia poate-poate plecam oleaca in viata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
neata,cine vrea ,perfuzabile ,trabuce si vougue ???????
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
emanouela spune:
eu vreau
asta imi mozoleste casa cu o para si o piersica da pot sa ma pun in calea fericirii lui????
Simina1980 spune:
Neata!
Si eu vreau o perfuzabila,ca iar n-a dormit Anducu bine-ne-a terminat stomatita asta.
Va las cateva poze la cafea:http://picasaweb.google.com/lh/photo/DZExao471BhrgfM8y24Z7g?feat=directlink
O zi buna sa aveti si o toamna frumoasa!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
http://picasaweb.google.com/simina.cretu/Petrecere1An?feat=directlink
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Noi ne-am intors din parc, dar bate un vant...Vladut zice "bate vuuuu" Si am o durere de cap de e numai buna o perfuzabila, multumesc Cris . Nici Vladut nu doarme prea bine de 2 nopti, trebuie sa stea lipit de mine ca altfel se pune pe plans, iar il supara ceva...
Simina, woauuu, ce frumos e Andutu si ce frumos a fost imbracat Se vede ca ai organizat o petrecere pe cinste! Nu ne-ai spus ce a ales de pe tavita? Imi pare rau ca inca il supara bubitele, mititelul
Cris, valeu, sper sa se faca repede bine sotul, sanatate multa! trimit un pupic la terorici . Stiu ca sunt scumpe incaltarile lui fi-miu, pt mine nu-mi permit sa dau atatia bani, dar la el prefer sa aiba o singura pereche pe sezon, dar buna, decat mai multe care sa-i strice piciorusele...
Ema, ma facusi curioasa cu ceasul, mai ai mult pana il termini sa ni-l arati?
Puuuup
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simina1980 http://picasaweb.google.com/simina.cretu/Petrecere1An?feat=directlink Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) |
superbe poze
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009