**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 14
Simina1980 spune:
Neata fetele!
Cris-perfuzabila o sa o iau eu astazi ca sunt praf.Sambata seara am avut petrecerea-maine pun poze si tot de sambata il am pe Anducu bolnavior-nu stiu sigur ce are-banuiesc ca ii mai iese vreo masea dar .........ideea e ca face febra,baleste excesiv si plange.colac peste pupaza am vazut ca are si bubite pe limba si pe buza de sus.Imi vine sa plang,sunt obosita si stresata ca nu stiu ce sa fac sa nu-l mai doara.....i-am dat nurofen dar nici pe asta nu mai vrea sa-l ia.Nici mancare nu vrea,doar lapte-bine ca vrea macar lapte.
Deseara mergem la doctor-o sa revin cu vesti.
Pup la toata lumea!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, poti sa-l dai cu glicerina cu stamicin in gurita pana ajungeti la doctor, e buna pt stomatite. Sanatate multa! S-ar putea sa baleasca tot din cauza bubitelor, daca il dor. Lasa, ca se face repede bine dupa ce primiti tratamentul, ai sa vezi! Va pup cu drag si ma gandesc la voi
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
neata mandrelor....is cheauna de somn...cred ca am intra in perioada in care incep sa recuperz si abia ma tin pe picioare
ano daca pe tine te-am innebunit cu ei, dar ei pe mineeee....numai ca asia de sambata sunt niste amici asa ca nu m-am strofocat ft tare ia-i fata baiatului ghete...noi le avem pe alea de anul trecut, ca le-am luat cam mari si-s numa bune acu dar pana sa i le pun sta in NIKE, ca doar e jmecher
cris da pana acu arata a casa de??????
gata?? vine toamna si in Rom?????
noi ne-am adaptat sit, avand in vedere ca aici mai tot timpul ploua...ieri de ex a fost destul de frigut...max 18 grade si a si plouat, nu continu, dar a plouat si noi am intors vizita celor care au fost sambata si am facut gratar
mai revin eu, ma duc sa port dialog cu piticul ca vad ca trage de mine si trancane
getik1 spune:
salutare am revenit dar tre sa citesc ce sa mai intamplat pe aici cat am lipsit dar nu stiu cand am terminat cu nunta a fost superbbbbbbbbbbbbbbbbb o sa pun si poze promit poopik
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,am citit dar pe diagonala.
Vroiam sa spun CASA DE PIATRA pentru GETIK,multa fericire impreuna!
Si felicitari ALICE pentru reusita la sala,multa bafta la traseu!!!
ANNA,
Noi suntem binisor (am avut ceva probleme cu burtile,si acum e racit Radu si cu mine),am venit aseara de la munte,poze nu am decat cateva facute de nasa,ca noi am luat aparatul fara incarcator.
Va pup pe toate si imi cer scuze ca nu va scriu o vorba buna la fiecare,sper sa imi intru iar in ritm (desi ma bate gandul sa mai fug trei zile de miercuri la mare,dar se pare ca nu prea e vreme)
Noapte buna tuturor!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
getik1 spune:
saluatre fetelor uitai aici cateva poze datr promit ca os apun mai multe
http://picasaweb.google.ro/buburuze2009/Nunta#
getik mamika de
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
LA MULTI ANISORI Mariasa cresti mare si frumoasa printesa mica,si sa ai parte in viata de tot de e frumos
P>S> hai mamico,intra macar sa ne arati si noua sarbatorita..si acum va invit sa dati buzna la o [cagea],peufuzabila ,trabuce si vougue
getik moamaaaaaaa ce miresicadarnumai o poza cu tine si ary???
elena oooooooooo,pai POZEEEEEEEEEEEEEEE,saracul raducul,multa sanatate
ema fata,daca te punem de vreo doaua ori sa urci sus la etaj si apoi sa si cobori,iti spun eu ca sunai la 112 sa-ti trimita astia pompierii ca altfel ramaneai prozoniera la minenu tu scara,ci numai scheletul si nici macar o balustrada
simina asa a aavut si finutzul meu si l-a dat cu glicerina cu stamicin,exact cum a spus si ana iar acum e bine
ana pai si la noi aceeasi beleai-am luat anul trecut 2 perechi de cizmulite,unele am dat pe ele 60 ron si mai erau si reduse si nu le-a incaltat decat o data,iar celalalte sunt noi-noute cu eticheta pe ele si am dat si pe alea o gramada,si nici macar o pereche nu-i mai vinepastrat si pentru tine oleaca,e mortal cu balusrada,ca fara ea arata casa ca o baba fara dinti de fapt ce dinti??nici macar proteza ce fain ca plecati la munte sa ne opresti si noua o farama de tort de sambata
Apropos de munte,stiti ca facusem planuri ca intr-o luna sa fugim si noi oleaca,ei bine,se pare ca soata mea are calculi renali si dat fiind faptul ca nu e asigurat(si chiar daca era tot cheltuiam o gramada) s-au dus pe la doctori toti banii pusi de-o partesi acum nu mai am decat cei care trebuie sa-i dau la nunta..asa ca sa vedem cum facem
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am fost la doctor aseara si de la eruptia dentara a facut stomatita aftoasa-ne-a dat sa-l dau cu glicerina cu stamicina(Anna-multumesc mult) si ne-a mai dat augmentin.Problema e ca nu mananca decat lapte-e bine decat deloc dar totusi mi se pare putin.Nu va spun ce chin e sa-l dau in gurita cu amestecul asta..Dimineata cand a vazut ca-mi pun bandaj pe deget s-a intins in patut si a zis "nani" cum ca el ar dormi si deci scapa de chin......offf mititelul.
Getik-am vazut pozele,ai fost o mireasa tare frumoasa.Si Ary ce printesuca a fost-seamana tare mult cu tine.Te asteptam sa ne povestesti.Nu plecati nicaieri?
Anna-i-ai gasit lui Vladut ghetute?Ce frumos ca mergeti la munte-sa faceti multe poze sa ne arati si noua ca sa mi-e si mie dor.....
Cris-multa sanatate soatei.Cand aveti nunta?
Intru mai tarziu sa pun poze de la petrecere.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
simina multam de gandurile bunenunta e pe 11 sept si am niste emotiiiiiiiiiiii....,augmentinul nu e cu aroma de fructe??eu asa i-am dat mirunei cand am avut probleme cu gatutzul si parca l-as fi halit eucand e ora de doftoriceala,fao in joaca..chipurile te dai si tu si apoi e randul baiatului,sa vezi ca o sa inceapa sa-i placadureaza cateva zile toata nebunia,dar o sa treacasi stai linistita,cand ii va fi foame cu adevarat iti va cere el
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
pai cu ary a fost o problema ca sa speriat de mine si nu prea vroia sa stea in brate si mai avea si un chin cu eruptiile ei dentare care sau finalizat ieri cu un incisiv sus avea si febra si diareee si agitata pana peste cap asa ca mau exilat de amga ea ai mei dar are cu ceilalti membriai familiei si cu nasi ei o multime
eu am avut oz i cu multe ghinioane dar incepand cu cafura pana la biserica cand m am ratoit la dobitoaca de soacramea. care deabia astept sa plece. m am distrat pe cinste m au furat si mau dus la o terasa si apoi la o prietena care nu a putut sa vina si cand ma vazut a plans de mamamaam. dupa ce mau adus pe mine sa furat ginerele asa ca a trebuit sal rascumpar am dansat si mam distrat pe cinste sa moara scorpia de ciuda ca pe ea nu a bagato nimeni in seama nici macar fisu.
getik mamika de