**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutare
sarumana ana
daaaa cris....cam asa ceva
getic...casa de piatra, daca azi e
astept musafiri asa ca fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

frateeeeeeeeeee sunt terminata,s-a trezit maimuta asta sectoricioasa de la 6 si putin si la ora asta inca am gandurile amestecateasa ca perfuzabila imi revie mie si voua va las ,trabuce si vougue

anna multumim,nu am facut nimica deosebit,doar un tort de cioco la care eu am facutcomanda de 1 kg si meseriasii l-au facut de fix 1,730kg si l-au adus si la ora 5 dupa amiazal-am urat de bine din toata inima direct in fata ca sa ma tina mintecum adica daca va ancorati????binentels ca trebuia sa va faceti de mult asigurare la casa,nu??

na,ca tocmai ce si-a luat-o pe coaja..a luat tubul de crema de jumate l-a intins pe gresia din hol si pe body prevad o zi naspa pentru ea..

ema iar musafiri????????

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, am poposit un pic si pe-aici...timpul meu liber a fost foarte limitat...am tocit pentru sala, dar am luat si rezultate, 26 din 26...asa ca acum tre sa-i fur masina sotului ca sa fac parcari pana mi se apleaca, ca pe 30 sept am traseul

Ema, la multi anisori sanatosi si plini de noroc lui Darius nu stiu de ce ramamsesem cu ideea ca el deja facuse un an..probabil fiindca ati taiata motul inainte?
apropo de scoala..cum procedezi? poti continua in belgia?

Getik, multa fericire si noroc!

Cris, la un ecograf nu se poate vedea despre ce e vb la rinichi? tre sa fie naspa tare durerile alea
lasa teroriciul sa se cremuiasca, ca doar e donsoara, tre sa-nvete, nu? un pup mare pentru ea de la naty

Anna, ce face cavalerul tau? l-ai mai intarcat?
eu speram ca naty o sa se lase incet-incet, dar ea suge din ce in ce mai des
voi mai sunteti pe luana? ca de o bucata de vreme nu mai gasesc forumul

de cuscrele lavi si Yoana sa mai intreb?

Dana, ce-ti face burticuta?

iata cu ce se ocupa fiica-mea mai nou

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata frumoaselor!

Vin la o cafea ca nu mai pot,imi vine sa bat pe cineva.
Offfff,eu pe azi aveam programata o iesire la gratar la padure si afara ploua,bate un vant si e un pui de frig de nu iti vine sa scoti nasul din casa,iar Razvan al meu numai la usa sta si face pa-pa.

GETIK

Casa de piatra!!!

sa fii fericita,iubita si respectata,sa ai o casnicie fericita plina de realizari si sa va cresteti fetita cu muuuulta dragoste,iar soacra mai trimite-o in....origini.
Doamne cred ca e tare frumos sa fii mireasa si sa ai si copilul cu tine,super!!!
CRIS mai Miruna ta e tare harnicuta de se trezeste la 6,al meu se culca seara la 22 si se trezeste la 9,bineinteles cu multele lui treziri din timpul noptii.
ALIC felicitari pentru rezultate si succes la parcari

V-am pupat,sa aveti o duminica perfecta!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

in sfarsit s-a culcat terorista,dar tot nu pot sa fur cateva minute de somn ca trebuie sa ma bucataresc niste pastrav pe gratar cu cartofi natur fix la 12,ca avem ajutor de specialitate care ne face balustrada de la etaj

alic superacum sa pui mana sa faci parcari laterale si cu spatele si de preferat fara cineva cicalitortin pumnii sa reusesti sa-ti iei permisulpai e oleaca cam complicatacum dupa 2 zile de tratament altele sunt simptomele si nu stiu exact ce fel de ecografie mai trebuie facutaideea e ca nu pot sa-l las asa inca o saptamana pana termina medicatia ca e tare nasol,eventual schimbam dr. ca nu mi se pare normal ce se intampla..ei,daca se cremuia ea era acceptabil(a consumat juna din ditamai tubul)dar domnisorica a preferat sa-i dea luciu la gresie..hmmmmm,pofta de supt e de la dintisori(poate iese vreunul)sau de la calduram-ai omorat cu naty
adina tuuuuuu,calm ca si eu aveam programat sa iesim azi la plimbare si uite ca ciu-ciusi e un friggggg ..brrrrrr..si sta sa plouadar pana la 9 sera cand e ora de baie,papat si imbaiat brotacimea terorista,tot ii cot macar in parcnoi trezri in timpul nopti nu avem decat cand ies dintosii,iar culcarea e in jur de 21:30-22:00,dar trezirea ei de la 6-7 ma oboseste
[b]emaaaaaaaaa[/b ] fata,lasa cafeaua ca le cer discount mai gras la aia de unde o cumpartu pune mana si planteaza tutun ca avem cerere de la natyda vezi sa fie de calitate ca doar e pentru consumul de aicea si nu pentru vanzare

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutareeee
cris ieri am scapat ieftin....erau asa, de ocazie
alic multumim...nu o continui aici, dau ex in noiembrie cand vin iar in tara. felicitari....eu n-am fost in stare sa il iau; ce-i drept nici nu m-am omorat cu invatatul
adino pana acu era prea cald....acu ce faci??? te plangi ca e frig???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

salutare fetelor!ce de vesti doamneeeeeeeeabia am reusit sa citesc ceva repede1
felicitari pt burtica fetelor,si pt curajul vostru asa de repede!
noi acum suntem okdar am trecut prin zile tare naspa:cea mare a facut laringita si bineinateles ca stefi draguta nu a intarziat sa mil ia si ea........dar de 10 ori mai urat ca cea mare:febra,dureri in gat ,raguseala tuse productiva...de ,tot tacamul!nu am scapat fara injectabil adica cefotax cu hidrocortizon ca tare urat mai facea in gat......apoi cu zinat continuare suspensie plus humex plus nurofen.......
si unde nu mai spui ca acum ii dau masele si nu pot sa ii mai dau nurofen ca a luat mult pe boala.....asa ca sufera mkica de ea asa ...
in rest totul e jale caci iar am avut cearta cu soacra si nu stiu incotro o sa o ia lucrurile cert e ca am ajuns la limita si nu mai las de la mine........
acum ne adunam gandurile si lucrurile si incercam sa gasim un pic de liniste.
afara e f urat ploua de azi npoapte intruna,asa ca stam in cxasa si e jale ca astea parca sunt bionice mai am un pic si le expulzez darmomentan leam predat sotului sa mai surzesca si el si sa vada cum e....
pupam pitici si fetele toate!

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

neata mamici cupiti terorici

Am terminat cu balustradain sfarsit arata a casa de oamenni
dar pana una-alta sa bem o ,sa dregem fetele doritoare de o perfuzabile ,si sa ne afumam pentru la iarna cu niste trabuce si vougue

alexa mititelelemacar acum sunt mai bine????si de soacra m-ai lasat fara cuvinte..ce-au patit frate astea in ultimul timp??au luat-o razna??capul sus,si tu cu sotul sa fiti uniti si o sa fie bine

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!

cris pentru cafea,saracuta de tine,de fiecare data tu dai cafeaua,cheltui multi bani cu noi

Eu raportez o noapte taaare urata,in care mataila asta mic numai s-a foit,marait,smiorcait si alte chestii de genul asta si toate din cauza nesimtitului de canin care nu vrea sa iasa si pace.I-am dat nurofen,dar parca ii dadeam apa.....offfff vin ele si vremurile alea bune....

cris ce fain ca Miru doarme toata noaptea,offf decand nu am mai dormit o noapte cap coada,dar tu o mai alaptezi?
alexa soacrele astea ar trebui stranse de gat,toate sunt niste dracoaice....eu nu o sa fiu rea...promit

V-am puuupat!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna dimineata,

Ce bine ca s-a facut racoare afara! Dar am o problema urgenta, Vladut nu mai are nicio ghetuta care sa-l incapa, asa ca urgent merg azi sa-i cumpar de incaltat.
In wkd nu am facut mai nimic deosebit, sambata treburi casnice si ieri am lenevit ba pe acasa, ba prin parc.
Sambata e ziua sotului si vrem sa mergem la munte cu prietenii, suntem vreo 20 de persoane si in cautarea unei pensiuni de inchiriat care sa aiba si spatiu de joaca pt Vladut sa zburde in voie. Stiti pe undeva?

Simina, cum a fost petrecerea? Astept povestiri si poze!
Alic, felicitari pt rezultatele la examen si mult suncces cu traseul! Nu l-am intarcat pe Vladut, acum in toamna trebuie sa fac asta ca ma intorc la serviciu. De dormit doarme tot fff prost, dar macar acum papa si el mancare cum trebuie. Asa a facut si Vladut, cu cat a crescut cu atat s-a accentuat dependenta de tzatzi Nu mai e luana, s-a inchis.
Adina, nu ati mai iesit la gratar? Imi pare rau ca vremea rea v-a stricat planurile. Sa iasa repede caninul si sa nu mai supere baiatul!
Cris, si cum e cu balustrada, frumos? Bun pastravul ai pastrat si pt mine o bucatica?
Emo, m-ai innebunit draga cu musafirii, toata ziulica pe capul tau, bine ca ai scapat repede.
Alexa, ce bine ca mai aflam vesti despre voi. Imi pare rau ca fetele sunt bolnavioare, sanatate multa. Iar certurile cu soacra nu le mai pune la suflet, ca nu cred ca ai cum sa o mai schimbi
Lavi, cum mai sunteti, a mai facut febra Rareselu?

Pup toate fetele si buburuzicile

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput