**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare din nou,

Stefi ma calareste pe aici, sotul e cu o urere de cap si sta linistit in pat,..deh de la nervi, iar eu mai arunc cate un ochi pe net

Ema multam mult de link, din pacate la noi nu e One ci e Kind en Gezin ..
Cris asa e, noi ne crestem puiutii si nu rudele noastre.
Anna super tare subiect ai descris, chiar m-a facut sa ma gandesc la lucrul asta si as avea si eu multe de spus dar nu am starea ncesara...oricum am citit raspunsurile fiecaruia si chiar ma bucur ca se vorbeste deschis aici si nu ne ascumdem dupa degete....iar acest lucru il respct

Ma calareste fata asa ca nu mai pot sta la pc....ma bag la stiri sa vad ce noutati mai sunt prin tara...

Va pupic

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 8+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

La multi ani

DARIUS MIHAIL

sa cresti mare si frumos

cu intarziere si din partea noastra

Picky stai calma si nu te mai stresa din cauza rudelor ca nu te intreaba ele daca ai sau nu pampersi pt copii Pe mine deja m-a programat pt bitest pe 7.09 dar asta din cauza varstei tu esti mult mai tinerica si nu cred ca e cazul

Fetelor va multumesc pt incurajari, va imbratisez pe toate si va cu mare drag dar acum ma bag in pat ca sunt praf (varsta de....)

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +10

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Picky, cum sa se intample minunea minunata in martie-aprilie fetita? ca la mine stiu sigur ca s-a intamplat in jur de 25 iunie si am 10 saptamani, sau nu am inteles eu bine, la cat de varza sunt e posibil si asta

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +10

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,perfuzabile pentru cine doreste ,trabuce de o calitate exceptionala si vougue

picky cand ai un momento libero de asteptam pe aicea
dana m-ai spart cu varsta trebuia sa ma vezi pe mine aseara cum am cazut lata cand am dat de patacum doar ce m-a trezit fi-mea ca altfel mai doarmeam

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sarumana dana...n-ai intarziat deloc
cris mai ai cafea sau ma apuc de plantatie iar?
picky imi pare rau....da, e nasol ca pana la 2 ani jumatate e scumpa cresa
ieri ne-am destrablat cu tarte cu fructe, inclusiv Darius....care apapat una mica cu capusuni si frisca si jumatate cu caise. s-a mozolit ca purceleul de a trebuit sa l bag dirct in cada. acu ma seaca...dupa ce m-a frect toata noaptea acu iar insira cd-uri si pune lapte pe ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, la multi multi ani sanatosi si feiciti lui Darius! Scuze pt intarziere, dar ieri nu am fost acasa. Ii doresc tot ce e mai bun pe lume si felicit si paintii pt o asa minune de copil

Intru cand doarme puiul ca sa va citesc si scriu. la toata gasca

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Asa, am revenit...

Ieri am fost toata ziua plecata la socrii, mi-am propus sa merg macar o dara la 2 saptamani pe acolo pt Vladut, ca s-a acomodat cu ei, se simte bine si-i fac toate poftele, macar acum cat mai am timp pana merg la serviciu.

Picky, imi pare tare rau pt ca nu mai este gradinita finantata, sper sa gasiti o solotie pe care sa vi-o permiteti si care sa fie buna pt Stefi. Ti-e iti doresc sa te simti super bine cu sarcina, iar samburelul sa fie sanatos si sa creasca mare! In legatura cu bitestul sa stii ca nici eu nu am facut, doctorul a considerat ca daca toate masuraturile de la eco sunt normale nu mai e cazul sa mai facem alte investigatii.
Dana, offf, sper sa treaca raul mai repede si sa te poti bucura de sarcina si de Bubu in voie
Cris, sper ca ati rezolvat cu masina si cu nasica, stiu ca e stresant si e alegatura multa. Tin pumnii sa fie totul ok.
Simina, gata pregatirile de petrecere? Tinem pumnii sa iasa super si Andu sa fie fericit!
Lavi, cum mai sunteti, draga mea?
Elena, offf, rau sa nu fie mama langa tine si tocmai in adolescenta, dar inteleg, asa este societatea noastra, ca sa putem sa le oferim tot ce e nevoie copiilor nosti tebuie sa sacrificam timpul petrecut cu ei, si asta este problema care ma intristeaza f tare ca nici eu nu stiu vreo solutie salvatoare pt a putea petrece mai mult timp cu puiul...
Getik, cum mai esti?

fetele si buburuzele din dotare

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

neata mamici cu pici teorici

haideti la o ,perfuzabile ,trabuce si vougue

cred ca dac-o prind pe bagaboanta aia de zana meseloasa,pun cainele ala nebun a lu' socru-miu ..frateeeeeeeeee,mi-a tras-o miru original de la 2 A.M ai pana acuma,deci va dati seama ca sunt cu cafeaua in bot acuma

ema fata,mai am eu ceva acolo pentru dimineata ca sa va dau,dar o mana de ajutor nu stricahihihihi...bestiuta a revenit la ce stie el sa faca cel mai bine....sa te terorizeze
anna multam cotoarba de dacie e pregatita sa fie luata pe teren la treaba,si Gabitza e "verisoara" mea dejasingura chestiune care ma da peste cap e nato cu rinichii..cred ca are nisip,numai ca nu vor sa ne spuna exact de tip de eco sa faca si i-a schimbat iar medicatiaun antibiotic care pe 10 pastile dai 78 ron

BAZAR

Mergi la inceput

getik CASA DE PIARTA,SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI MULTA FERICIRE ALATURI DE SOT SI FATA

dau si eu de baute si ceva de haleleala ca azi facusi 6 ani de la

BAZAR

Mergi la inceput

Getik, azi e ziua cea mare?! Casa de piatra si fericire, sa nu existe nimic toata viata care sa va umbreasca dragostea!

Cris, multi ani fericiti si prosperi inainte! Multumim de tratatie! Cum petreceti? Aveti planuri? Ma ancorez diseara?
Sanatate multa sotului!

Vladut se uita la Mickey Mouse si eu profit ca sa va scriu ca apoi nu mai apucam. Azi e zi de smotru, cumpaaturi, mancare...pfff, si se anunta o zi canicuara

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput