**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
raportam o noapte dormita la domiciliu
sarumana fetele de urari....de dimineata si-a facut singur un cadou...s-a hushchit de pe pat...nu rau dar s-a speriat...asta e...cate vor mai fiiiiiiiii
sarcina usoara fetiliii....dana si picky...ce fete curajoaseeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

La multi ani Darius sa cresti mare si sanatos ca mumos esti deja ...de la noi multi pupici si distracite placuta la petrecere

Fetelor stiu ca asteptati vesti, dar nu am avut timp de pc pana acum...iar acum am aflat si o veste nasoala care ne-a dat peste cap.
Ii pregatesc papica fetei si daca nu se trezeste intre timp, am timp sa va scriu cateva randuri.

Pupici

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 8+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Am revenit, fata inca doarme...asa ca am timp sa scriu cateva randuri..

Ca sa va zic pe scurt...deh am scris un dita mai carnatul dar am considerat ca nu e cazul sa ma mai plang ...
Fetei i-am gasit cresa acum 1 luna cu un tarif ok ptr buzunarul nostru,...era vorba ca de la 1 sept intra intr-un sistem "kind en gezin" si se calcula tariful in functie de salariu...numai ca azi, dupa ce s-a obisnunit fata la cresa ca saptamana asta sotul si-a luat concediu si a stat cu ea acasa, ducand-o cate 1 ora la cresa sa se obisnuiasca cu copii si ingrijitoarele, am afat ca aceasta cresa nu prezinta conditiile impuse de "kind en gezin" si nu mai intra in acest sistem..ramane tot particulara cu 25 eruo pe zi....500 euro pe luna...iar noi nu ne permitem. Sora mea marti a plecat, sotul pe 1 sept trebuie sa reinceapa munca si uite asa suntem in pom. Chiar nu stim ce sa facem...ar mai fi multe de zis dar prefer sa ma rezum la atat....Asa ca va dati seama ca sunt data foarte tare peste cap si nu stiu cum si ce va fi...

Acum sa va zic si cate ceva de bebe din burtica:
E unul(una) singur(a), foarte activ, cu bataile inimioarei normale, un samburel de 19,4 mm(aproape 2 cm), mai mic cu o saptamana, avea 8 s si 3 zile iar eu dupa data mestruatiei as avea 9 s si 5 zile azi...minunea s-ar intampla pe la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie. Burtica deja mi se cunoaste, ceea ce mi se pare ciudat ca la Stefi nu s-a vazut asa repede..dar fiecare sarcina difera...
Ieri la client acasa mi s-a facut rau de am vazut negru in fata ochilor...noroc ca era batrana langa mine si m-a ajutat...va dati seama ce naspa de zi am avut ieri ...iar acum aflu si vesti la fel de proaste...in fine...Urmatorul control e peste 3 sapt, pe 16 sept iar pe 15 aveam la ginecologul cu care am nascut-o pe Stefi. Inca nu sunt decisa la care sa raman..sotul vrea la asta nou ca i se pare mult mai ok, si cabinetul e mai curat, mai ales ca mi-a luat sange pe loc pentru analize, nu m-a trimis la spital cum a facut celalat. Am discutat si cu el despre o a 2 cezariana, ptr ca eu asta vreau dar mi-a zis ca nici un doctor nu-mi poate promite acest lucru, ci vom vedea atunci cand se apropie nasterea....i-am explicat cum a fost la prima nastere si a spus ca o sa ia legatura cu primul ginecolog sa afle mai multe detali despre operatie...Asa ca nu stiu ce sa fac...as ramane la primul dr ptr ca stie ce si cum despre prima nastere, operatia el a facut-o...dar parca as ramane si la cel nou ptr ca a parut mult mai de treaba si am citit pe forumurile din be multe lucruri pozitive la adresa lui...ca ar fi un doctor de treaba, nu te "expediaza" ca alti..in fine lucruri ok despre el. Ne-a dat timp de gandire pana la urmatorul control in legatura cu triplul test daca vreau sa-l fac sau nu...dar eu am hotarat cu sotul sa nu-l facem...nu vreau sa ma gandesc ca bb ar avea problele de sanatate si sa stau in stres continuu pana la rezultate si daca procentele sunt mari atunci se face aminocenteza ...si apoi noi ca parinti decidem daca vrem sa-l pastram sau nu...dar am ales ca nu vreau sa fac astfel de teste...mai bine ma gandesc ca bb e sanatos decat sa ma gandesc ca doamne fereste ar avea aia si aia...la Stefi nu am facut astfel de test si nu fac nici la bb2 ...

O tot aud pe Stefi prin telefon ca mai scoate cate un sunet si tot cobor la ea sa vad ce face...dar inca doarme..deh obosita ca s-a jucat cu copii.

In rest acum trebuie sa le dam vestea familiei...stiu doar ai mei..si pe langa felicitari au spus "ca daca noi asa ma considerat ca e bine..." ca si cand nu era inca cazul ptr bb2 ...nici nu vreau sa ma gandesc la reactia socrilor, ca ei vor da pe spate(cum zice sotul) cand vor afla vestea...dar pana la urma nu mi-l cresc ei..ci eu si sotul...asa ca prea putin imi mai pasa de reactile si sfaturile lor...

In fine, mi-a venit si sotul acasa asa ca va las, ca merg sa discutam..

Va pup si numai bine

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

multumim picky si ma bucur ca samburel e bine. cat despre TT, triplu test....eu l-am facut dar eram mamica peste 30 ani. la tine nu e cazul...si nu e mare filozofie, e test de sange, atat. naspa cu cresa. si noi suntem in tatonari de teren, varianta cresei europene a picat dupa ce o colega de-a sotului i-a zis de scolile flamande care au si maternel, unde ea da 35 euro/luna si e ft multumita. mai multe detaii nu pot sa iti dau ca nu stiu...de ce nu cauti tu un ONE si te duci sa vb acolo. au cu certitudine cresa. poti sa te inscrii si pt consultatii lunare si-s grtuite, au sericiu de urgenta daca e ceva si-ti vin acasa, asta contra cost...noi acolo il avem inscris pe Darius

Mergi la inceput

Fata inca imi doarme ...de la 11 si ceva...e obosita mititica ..

Ema stai ca m-am incurcat...nu stiu despre ce vorbesti... Eu stiu ca aici scolile flamande au si "crese" dupa programul de scoala si e ok la pret..dar numai la gradinite si scoli. Pe Stefi o am inscrisa la "kind en Gezin" unde consultatiile si vaccinul e gratis...dar de ce imi spui tu eu habar nu am. Poti te rog sa-mi spui mai multe ...ai idee de un link..sau ceva orientativ?!

Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

La multi ani

DARIUS MIHAIL

sa cresti mare si frumos

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

http://www. one.be/ scoate spatiul picky. sper sa aiba si la voi asa ceva
sarumana adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu am o gramada de treaba si acum ca tot am prin sun moment liber mi-am zis sa intru sa ved ce faceti
alergatura cu nasica lu' fi-mea sa o iau in spatiu ca deh,altfel face cununia civila miercuri si alti bani,alta distractie si e cam nasol..
si.. sa reeparam cealalta masina ca s-a calat motorul harb de dacie ce mai

simina da-mi voie sa spun ca frate-miu e in imbecil fara pereche cand e vorba de femei..drept dovada,nu stiu ce a avut de impartit cu fost cumnata ca s-au certat
emo fata,vezi ca doarme si bestiuta??ia sa nu mai critici tu copilul ca ti-o iei si cinste nu faci chitroasooooooooo????
pickyce ati patit???samburelul e bine??

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

fata haiiii......n-ai priceput....ieri cautam gazda, remember????? din cauza cablului....si raportam noaptea dormita la domiciliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

pana mi-am terminat eu postarea au aparut nouatati ...
picky in primul rand da-mi voie sa iti urez sarcina usoara in continuare si un bebelash sanatos,apoi..rudele sa-si vada de treaba lor ca tu si Nicu sunteti in masura sa va cresteti copii si sa le oferiti tot cei buncu gradi pucai e cam aiurea..dar sunt sigura ca pana la urma o sa fie bine si o scoateti voi la capatsi tu inceraca sa mai faci si o pauza de 10 min ca nu moare nimeni daca termini un pic mai tarziu treabacu dr. faci asa cum iti dicteaza inima si nu o sa dai gres

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput