**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Lavi-ma bucur tare mult ca Rareselul e bine si ca de vina sunt doar dintucii.Cu petricelele nu stiu ce sa-ti zic,doar ca ai trecut printr-o cezariana asa ca nu te sperie pe tine niste pietricele,nu?Si poate totusi scapi de ele fara operatie.
Picky-asteptam vesti despre surpriza!au mai trecut starile de rau?
Anna-lasand la o parte trezirile multe noaptea,e si bine cand alaptezi-cred ca niciodata altfel nu poti fi mai aproape de copil.Cu jobul asa e-pe criza asta nu prea mai avem de ales..... sa iasa repede maseluta la Vladut cel dragut!
Trebuie sa plec acum!Mai intru maine!
Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sunt in mare belea, a stricat Darius un cablu...caut gazda
cris asa parinti, asa copii ce ne mai miraaaaa
sarumana adina....acu tre sa ma apuc de batut cuie in pereti...dincolo unde am stat in chirie am fost privata, daca bateam cand plecam trebuia sa il scot, sa acopar gaura, sa dau cu var sa nu se vada....cum iei casa asa o predai
ano a prins-o....problema era ca nu putea sa o apuce
cat despre subiect....il las sa creasca cum vrea el, nu vreau cu nimic sa intervin in personalitatea lui, eu doar il indrum, ii explic ce e bine si ce nu, il educ, il incurajez in ceea ce vrea sa faca...la fel as fi facut si cu o fata...imi seamana ca si caracter...are o personalitate ft puternica, e incapatanat si nu se lasa pana nu face ce-si propune...asa cate el de mic...a pandit cablul asta de cateva zile...nu m-am gandit ca ar fi o diferenta in a creste un baiat si o fata, nu in primii ani....pt mine diferenta apare abia cand copilul stie care e diferenta intre o fetita si un baiat, nu ca sex ci ca si caractere...am crescut intre baieti, pe santier, intre masini, mergand cu bicicleta si surubaind la utilaje si sunt feminina, fratele meu a crescut intre fete jucand mingea si uneori facand haine la papusi, facand curatenie pus de je si e masculin si deloc sensibil....deci nu cred ca o papusa e determinanta in caracterul unui baiat sau o masina in al unei fete. in fine, sub e ft bun si ft multe de zis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Stiu ca e un subiect foarte amplu, dar macar in linii mari ma bucur ca putem discuta Si sunt incantata ca v-ati spus fiecare parerea personala fara sa va fie teama de reactiile celorlalte, asta inseamna ca am ajuns cu adevarat un grup de prietene care se accepta una pe alta asa cum gandeste si care vrea sa invete una de la alta.
Eu nu suport argumentele de genul "nu poti sa faci asta ca esti baiat sau fata", cred ca pt ambele sexe trebuie construita o personalitate puternica dar care sa stie sa-si exprime si latura sensibila, in functie de temperamentul fiecarui copil. Si asta e f important, temperamentul, daca un copil are inascuta o trasatua accentuata de sensibilitate peste care vin adultii si arunca cu pietre, nu poti sa plangi ca esti baiat, uite rade lumea de tine...o sa se inchida in el si o sa ajunga adultul frustrat si nervos, interiorizat... Vladut are papusa si chiar o leagana pe picioare sau ii da sa manance, iar eu il incurajez, cred ca din aceste activitati copilul poate sa se dezvolte mai mult si mai complex, si nu cred ca asta o sa-l faca un "molau". De asemenea este f atras de mesterit, cand il vede pe taica-su ca surubareste e si el acolo sa-l ajute, analizeaza orice are butoane si cabluri si le intoace pe toate partile. Legat de plans, nu o sa-i zic niciodata sa nu planga cand are un motiv intemeiat pt care sa o faca, cred ca infranarea plansului face mai mult rau pt ca descarcarea emotionala se produce mai greu. Aaaa, si ca sa rad putin, probabil ca o sa-i spun ca baietii nu fac asta daca o sa vrea sa se machieze , desi tare imi vine sa-l dau cu rimel cand ii vad genele alea lungi

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

simina mie imi plac cei sensibi,au o nota aparte a lor care-i face deosebiti poate o sa razi,dar cand eram copii,eu bateam mingea pe maidan si mesteream tot felul de electronice(taica-miu e de meserie electronist),iar frate-miu care e cu 1 an mai mic decat mine se juca cu papusile mele si le facea hainute..in concluzie..eu sunt feminina,imi place sa ma aranjez,sa imi fac mereu manichiura si pedichiura,sa ma accesorizez corespunzator,sunt fana shopping si sa tin casa cu toate cele ce tin de o sotie,iar fretele e foarte insensibil nu stie sa citeasca in sufletul unei femei si sa o aprecieze pentru ce este si are multe de pierdut,dar in schimb o adora pe fiica-mea si munceste pe branci pentru ca in conceptia sa el e barbatul si trebuie sa tina casa cu bani si ce mai e nevoie.Depinde mult de personalitatea copilului si noi trebuie sa fim pe faza sa il imdrumama cum stim noi mai bine
ema fata,cine pana mea te-a pus sa te duci la belgica daca cauti garza,ai??lasa ca nu moare al tau pentru un cablu..
anna ai dreptate suntem un grup de prietene care nu ne "codim" sa spunem ce simtim si adunam de ici,adunam de colo si ceea ce ni se pare ok aplicam la puii nostriadevarul e ca am vazut de gene are vladut mi-ai adus aminte de o faza din copilarie cand eram oleaca mai marisori si luam rimelul lu' maica-mea si ma rimelam si eu si fretele acum el a renuntat,eu ma mai dau din cand in cand cu putin rimelus

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

SALTARE....

Evei i-au iesit in 10 zile trei dinti.Saraca nu mai poate.Si nici io.Vad ca vorbiti de personalitate...valeu si a mea ce are..vrea sa faca ea tot,de la sters masa pana la condus si se opinteste si se enerveaza si mie imi vine sa o mananc desi azi i-am zis ca e obraznica....a venit si m-a pupat.....si gata....

Tata e bine eu trebuie sa mai dau un examen de acreditare pe meserie naspa trebuie timp si bani..

in fine...va pup pe toate si buburuzele cu personalitate

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello gagici

scuze ca nu prea sunt activa dar la ce stari am....numai cu capul in wc as sta, stau o ora la birou si o ora in pat acasa si tot asasi de la ora 17 ma ia bubu de buna
Am fost ieri la control am vazut samburelul care e bine si nu ma mai saturam sa ma uit la el , a fost exact ca prima data , poate la urmatorul control peste 2 saptamani aflam ce este
Picky ai mers la control, cum a fost?

Va pup pe toate si ma duc la somn ca sunt terminata lui Bubu ii dau 2 masele si doarme tare prost .

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +10

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

cris- mai da ce interpretare i-ai dat la surubelnita,sa dea DD asta sa insemne
anna mama- da,e tare bine cu mama acasa,mai ales ca ea e plecata de cand aveam eu 15 ani,iti dai seama ca atunci cand aveam mai multa nevoie de ea,a trebuit sa plece ca sa ma poata tine in scoala,asta este,iar ramanem noi singuri ca saptamana viitoare pleaca si tata ce bine a fost cu ei acasa
Cat despre subiect,la fel cum au zis si celelalte fete,il las sa creasca asa cum vrea el.Se joaca cu masinutele,adora sa umble in trusa lui taicasu' de la masina si pupa de mama focului o papusa din aia mare cat el ramasa de cand eram eu mica.
mada- felicitari pentru dintuci,saracuta de ea mica
Dana- o sa treaca ele si starile astea,ce fain ca ai vazut samburelul,abia astept sa fiu si eu gravi...offf,offf cand ma gandesc ca pe zi ce trece ma descurajez tot mai mult ca sa mai fac un bebe,da na,am timp

Am vazut ca vorbeati de servici,si eu ma gandesc serios sa ma intorc la servici din toamna,mai ales ca ar fi in avantajul nostru,dar ma gandesc si la gargarita asta mica,ca e tare atasat de mine + fan infogat tzatza si nu stiu ce sa fac,oricum,eu as lucra numai pana la 12/13,si poate se descurca sotul cu el pana cand vin eu,chiar nu stiu ce sa fac.

Fug in pat ca ma dore fierea de-mi vine sa mor.

la voi toate!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti fuguta la o ,parfuzabile ,trabuce si vougue

LA MULTI ANISORI !!!!!! BESTIUTA sa cresti mare si voinic,sa ai parte in viata de multa iubire si impliniri

dana ma bucur ca e ok samburelulsi un pupic penrtru bubu ca sa nu o mai doara gingiuta
adina ma pricep,nu??

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Dariusica!Sa cresti mare,sanatos si sa o bucuri pe mami!

Mergi la inceput

Mada-felicitari ptr dintisori!si lu Anducu i-a iesit sapt trecuta prima maseluta!
Adina-sa inteleg ca lucrati la proiectul bebe 2?Mult spor atunci!Si noi am discutat despre asta,sa vedem acum cand o fi sa fie!
Picky-te asteptam cu vesti!
Danami-nasol cu starile astea.Asa a fost si la prima sarcina? lu Bubu sa iasa usor maselutele.
Anna-da suntem un grup de prietene si tocmai de aceea am avut curajul sa-mi expun parerile.Eu mai am o sora si un frate si fratele nostru este f protector cu femeile si f sensibil si sa stii ca a avut mult de suferit.Sunt de acord cu voi ca totul depinde de caracterul copilului si de mostenirea genetica.
Cris-poate ca fratele tau stie sa aprecieze o femeie dar nu vrea sa o arate.

Mergi la inceput