**Buburuze de 2009 in actiune (26)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele! Intru rapid ca apoi merg la baitza
Am fost la dr si slava Domnului nu are nimic, se pare ca doamna maseluta face figuri si ne da febra asa mare, azi a fost mai bine nu a facut mai mult de 38.4, sper ca la noapte sa fie ok si sa nu mai faca febra mare!
Cris da mi-au facut eco in spital si mi-au aratat armata de pietre, au zis ca dupa operatie mi le aduce sa le pastrez amintire si am zis nu mersi,ce sadici...nu mai aman mult dar mai citesc pe net, ma documentez si poare reusesc sa le elimin cumva, acuma-s la regim de sambata, adica nu mananc mai nimic c nu am voie, macar cu ocazia asta mai slabesc.Daca pana in decembrie cand fac din nou eco nu arata mai bine dupa sarbatori le scot.Multi pupici la terorici!
Anna sa dea DD sa o scoatem la capat...imi pare rau de noptile nedormite, incearca sa recuperezi ziua cand doarme el, pe mine ma ajuta f mult, le las toate de-o parte si ma pun la somn cand nu mai pot, imi incarc bateriile.....cred ca e un scump Vladurt cand vine cu telecomanda...sanatate multa
Simina cum vi-ati petrecut azi? multi!
Emaam vazut pozicile cu Dariusica, ce scump e si ce frumos e apartamentul vostru arata demential, sa-l folositi sanatosi!icei
Va pupacesc dulce si va doresc o noapte linistita fara prea multe treziri!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Sefi doarme, sotul se uita la stiri si sparge seminte, eu am savurat o inghetata si v-am citit ...asa ca acum trec la raspunsuri..

Anna multumesc mult si felicitari ptr progresele lui Vladut, ce frumos, deja invata culorile la semafor. Cu vocabularul cum sta?
Dana cum a fost la control? Cati(te) ascunzi in burticuta? Bubu ce face?
La multi ani Eva si Razvan sa cresteti mari, sanatosi si mumosi
Ema ai inceput pregatirile de aniversare? Felicitari ptr mergaret
Anna macar Vladut te anunta cand vrea la olita/wc, a mea doar cand isi aduce aminte si tarziu atunci ma anunta prin semen, ca se screme sau se duce la olita...sau daca o las fara pampers face pipi pe ea si apoi se uita mirata...i-am luat si colacel ptr wc si se pune pe el doar sa rasfoiasca revistele cu animalute si sa se stearga la putulica cu hartie igienica..dar de facut nu face nimic
Getik azi aveai nunta?! sau nu mai tin eu minte data?! offf ce iti e cu soacra asta...sfatul meu ..plecati cat mai departe de ei...
Ema vazut pozici...ce scumpitel e tuns Apropo am vazut ca are bratara...nu il atrage sa o dea jos? Ca are si Stefi dar i-am dat-o jos de pe la 7-8 lunite ca tragea de ea...i-am mai pus-o si dupa un an dar la fel...iar acum i s-a pus pata pe ata rosie de la manuta...trage cu dinti de ea sa o rupa si se enerveaza ca nu reuseste
Elena vizionat pozici ff frumos v-ati distrat...si piciul e tare scump. Nu a ales rau de pe tavita
Anna parca am vazut si pozici cu voi de la o nunta. Tu arati super bine..esti slaba si vreau si eu...iar Vladut ce mai cavaler chipes
Getik multam de intrebare...Stefi e bine, creste si are momente de rautate si momente de cumintenie ...deh vrea atentie
Cris vad ca tu imparti cafeaua deci esti tare odihnita...ia auzi...da'mi si mie niste sfaturi legate de somnul de noapte ca sincer sunt la pamant
Ema vizionat pozicile ..ce tare ii statea cu parul ridicat...si am vazut ca era tare iubit acasa..deh cel mai mic
Nicuratze ati mai fost la mare? pe unde de data asta? vrem pozici
Reby tu pe unde umbli?
Ankkaa voi ce mai faceti? Cum merge job-ul?
Daniela hai ca tot am primit scuze de la Cris dar acum incep sa imi pun intrebari daca nu cumva esti suparata pe noi
Ana voi nu mai dati nici un semn de viata?
Alexa voi pe unde umblati? Ce fac zuzele?
Alic voi ce faceti?
Deea voi nu mai aveti de gand sa mai aruncati 2 cuvintele si pe la noi?
Serialbastre am vazut ca pe la albinute esti activa dar pe la noi nu mai vrei sa intri...nu iti mai face placere compania noastra?!
Buburuza hai si tu cu 2 cuvinte despre voi.
Ramona si tu la fel...la abinute ai intrat dar pe la noi deloc...nici tie nu-ti mai face placere acest topic
Ssabrya, Voicu, Mara, Yianna si restul fetelor, chiar asa nu mai vreti sa ne mai onorati cu prezenta?

Sincer incep sa-mi pun intrebari daca cumva v-am deranjat cu ceva de nu mai vreti sa intrati si aici sau pur si simplu nu vi se pare asa interesant topicul si nu are rost sa va mai deranjati sa scrieti cateva randuri sau sa-l cititi.
Ok am inteles ca altora li s-a parut un topic "in gluma" sau unde nu se discuta serios, dar macar au avut buna vointa si au spus acest lucru, chiar daca a fost in privat.. dar respect faptul ca mi-au spus-o si nu au "fugit" fara sa zica un motiv anume....dar voi dragi mamici, ce motiv aveti de nu mai scrieti macar cateva randuri??????????

Cris apropo de parola la mail-ul comun...eu am pus-o si eu nu o mai nimeream....da' i-am dat de cap
Cris eu sper ca bebei care au supravietuit sa aiba sanse...zilele astea am aflat ca si in Germania s-a intamplat un caz similar, numai ca nu a fost vorba de incendiu. 7 prematuri au fost infestati cu un virus din/ de la perfuzie...2 au murit iar ceilalti se afla in stare grava..sanasele lor de spuravietuire sunt minime ..tragic..
Ema si tu nu ai venit prin Anvers? Apropo cand ne intalnim si noi i, gasca?
Mada off prin ce ati trecut...sanatate multa tatalui tau si micutei..sa isi revina cat mai repede iar tie si mamie tale putere sa treceti peste toate cu bine
Dana stiu de stari ca si eu le am, la Stefi nu au fost nasoale...dar deh nici o sarcina nu e la fel. Eu lucrez in curatenie...menajera mai exact si e greu...mai ales ca in unele zile al cate 2 clienti si trebuie sa alerg de la unul la altul in toatal 10 ore pierd cu drum cu tot si la uni e o mizerie de nedescris...nici nu am timp de pauza sa beau apa iar de mancat nici nu poate fi voarba...nu stiu cum o sa fie mai tarziu, refuz sa ma gandesc inca ...
Getik sper ca Ary sa nu fie racita...sa-i treaca tusea si nasucul. Cat despre soacra eu consider ca ar trebui sa porti o discutie serioasa cu al tau...ori cu tine ori cu masa...ca e de neimaginat ce se poate intampla intre voi...asta nu e viata...
Elena si tu l-ai tuns?! Da'i sta tare mumos Cat despre virusi fereste-te de ei...eu nu am antivirus la pc de ani de zile si nu am nevoie ca nu intru si nici nu deschid mail-uri ciudate...pur si simplu le sterg
Cris mi-e doar si mie de o plimbare pe faleza...mai ti mine ce micute erau ..ce repede a trecut timpul
Elena vizionat pozici ff frumoase, se vede ca v-ati distrat de minune
Simina... la multi ani Razvi ptr azi sa cresti mare, frumos is mumos...distractie placuta sambata si asteptam pozici
Cris vazut Miru..are parrrrrr
Lavinia bine ai revenit..multumesc mult...asa e am avut si eu o perioada cand am intrat mai des..si uite acum daca nu am intrat de mult stau si recuperez...asta pana nu se trezeste fiica mea si ma striga Ma bucur ca Yioanna si Stefi sunt bine, ca i-a trecut raceala micutei, sper ca isi face si ea putin timp sa ne mai arunce cate 2 cuvinte si sa ne arate pozici
Philip da sunt viitoare mamica de bebe 2...multumesc mult. Voi ce mai faceti? Va mai citesc la albinute asa pe diagonala cand am timp mai mult la pc...ai avut/sau ai ceva probleme de sanatate?!
Lavinia offf prin cate treci si acum si problema de sanatate...si operatia...tatal meu a facut o astfel de operatie acum 2 ani si inca are probleme cu fierea...el a tinut-o ani de zile in suferinta si s-a tratat cu ceaiuri si pastile de durere(deh refuza operatia)...dar tot la cutit a ajuns...si acum inca tine regim...la tine sper sa fie mult mai bine..sanatate multa la toate familia is lui Rares la fel..ati fost la doctor? de la ce face febra?!
Anna off si tu ai o faza proasta? Si Stefi ma terorizeaza cu trezirile noaptea...chiar nu mai stiu ce sa fac...intr-o seara am clacat nervos ...de a intrat spaima in sot ca daca acum sunt asa dar pai cand va fi si bb2...incerc sa o invat sa doarma isngurica la ea in patut...deja am facut primul pas....am distantat patutul de patul nostru..pasul 2 ...plansul, dar nu toate acum, cresa, intarcat poate...usor, usor...Ce tare e Vladut cu Mickey...Stefi e innebunita de carti si are un desene preferat pe dvd cu Peter Postasul...Cu serviciul te inteleg...e naspa...mie is acum imi e greu si sun de cate ori pot sa vb cu Stefi...Asa este...din cauza ca inca sunt alaptati...
Ema ff frumos apartamentul...si-a meritat bani si super decorat
Lavi ma bucur ca nu e nimic grav si doar maseluta..cati dintisori aveti deja? Stefi tot la 4 a ramas......si nr 5 pe drum dar vad ca ezita

Gata sunt la zi...deja imi cad ochii in gura...asa ca va las sa va odihniti si revin maine cu vesti despre Stefi si bebe 2

Va imbratisez pe toate si pe buburuze le pup dulce de tot

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 8+
Buburuza mea
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

na ca am dechis inca o pagina in paralele ca altfel nu aveam cum sa tin minte tot ce ati spus pe aicea

neata mamicic cu pici terorici

haideti la o ,perfuzabile pentru cine pofteste si cine doreste,trabuce cubaneze si vougue

anna eu nu trebuie sa ma intorc mai devreme la job ca postul meu s-a desfiintat si teoretic ar trebui sa o iau de la 0(zero) pe toate planurile,atat profesional cat si financiar,pentru partea cu trezitul noaptea responsabila e TZATZI nu mi-o lua in nume de rau,dar peste tot,toate mamicile care inca alapteaza au problema asta cu multe treziri pe noapte,si nu cat sa suga si numai asa ca sa se alinte piticii
ema fata,dar ce numai fi-mea sa-si ia suturi in cur ca a insirat cd-urile lu' ta-su cu tot felul de programe si kituri??lasa ca e baiatul lu' tata si al tau o sa treaca cu vederea
adina pe cuvantul tau de pionier ca fusesi cuminte????
anna curaj,or sa fie nopti grele,dar usor-isor se va dezvata si o sa dormiti amandoi o nopate cap-coada
simina valeuuuuuuu,cata populatia..i-ai gasit costumatie la pitic??
lavi ce ati facut la dr.???tu cum te simti??
ema fata,daca nu era luat si fi-mea promisa sa mor de nu ti-l peteam cu fi-mea de la tine din belgica,ati aranjat super casa
lavi offffff,cum le colectionasi mama atatea???chiar..cat s-a mai facut o eco ??
picky ce tare e cum nu vrea sa faca ea la olita,ia nu stresa puca ca are ea timp sa invete cand s-o marita nu o sa se duca la nunta cu reductorul in valiza,ai sa vezi..eu???stai asa ca difera d ela pitic la pitic somnicul,dar pentru inceput..scapati de tzatzi ca sa doarma cap-coada..grele,stiu..dar pe toata lumea care am auzit ca alapteaza inca ,au treziri noaptea cu nemiluita..Danuta nu e suparata,numai ca e tare prinsa cu denisache care vrea numai afara si sa jumuleasca catelusa,iar ea saraca se conformeazace tare ai fost cu parola pai imi lasai pe mess mesaj si ti-o dadeam eu ca am scris-o ,si eu sper sa traiasca micutii care au mai ramas,dar sansele sunt mici,mai ales ca sunt prematuri si practit cu au imunitate sau putere sa lupte ;eheee,ce vremuri ..chiar ca a fost ceva foarte fain si mi-ar placea sa mai plimbam fetitele acum si sa facm un gratar ca am si curtea aproape gata,daaaaaaaaaaaaaa are oleaca de par in sfarsit..vreau sa-mi spui daca ai fost la eco si cum e samburelul

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici cu pitici si pitice
ano draga mea, bicicleta e piesa de mobilier, o piese nelipsita din multe case....daca stau hainele asa de bne pe ea, ce sa facem
lavi sarumana....slava Domnului ca nu e nimic altceva...mama lor de dinti si masele asa ii mai chinuie pe bietii pitici si pe noi. el e bine...ia fa mataluta ceva si pt binele tau cu stancile alea de la bila
Picky nu am fost, iti dai seama ca te anuntam....poi ne vedem cand vrei tu, doar sa fie weekend. maine nu facem nimic...decat un tortulet de fructe, ca sa pape si el si atat...mai trage cu dintii de bratara dar ft rar, cand se plictiseste si atunci ii dau altceva care sa ii distraga atentia si uita de ea, deci nu sunt probleme de genul....apart e mareee, da....asta imi place si mie, multumim
cris sarumana de cafea...merci, merci....sa iti zic ce fac bestia acu....prin gaura usii ce da in balcon intra o raza de lumina ce se reflecta pe perete si el vrea sa o apuce

Mergi la inceput

fata,eu bag seama ca noi suntmea mai copii decat kinderii nostri si ne amuzam mai tare ca ei,imagineazati ca ta-su acum cateva zile se juca cu un laser pe perete si fi-mea alerga dupa elcat se amuza copilul,dar cat se amuza el de ce face fi-sa...offff,parca as fi avut 2 copii nu unul

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata gagici!

Oooo,da ati scris un pic nu gluma!

emanuela faina tare casa si super mobilata
lavinia ma bucur ca nu are nimic grav Rares si e doar de la masea,saracutul de el sa treaca.
Picky multumim de urari ;cu tavita chiar a ales bine,doar surubelnita aia mi-a dat de gandit,eee,da nu poti tine seama de lucrurile astea;da ne-am distrat la cetate,ne era dor de o iesire si cu tati care e mai mult la treaba;ma bucur ca ti-a placut cheliosul meu mic
cris pe cuvantul meu ca am fost cuminte pentru cafea;mai am eu una bucata sot care dupa ziua lui Razvan se juca cu o masina pe care a primito bebe cadou

Gata,fug la treaba.Maine pleaca mama inapoi in Italia si este o groaza de treaba.

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

mai adina surubelnita aia e usor de interpretat ..o sa fie priceput la toate..sa repare o priza,sa-si repare masina,sa aplaneze o situatie in favoarea lui,sau mai stii???sa abureasca gagicile in asa fel incat daca se vor intalni 2 pe strada ele sa se certe ca doua maimute si el sa vie victimaspor la treaba si drum bun mamei tale

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Astazi am un copil in greva foamei Banuiesc ca e vorba de vreo maseluta care nu-i da pace, ca de cateva zile a inceput iar cu mofturi de mancare, doarme prost, este nervos, ma musca, baga degetelele in gura... Ufff, trecem noi si peste astea.

Ma gandeam la un subiect de discutie, ce parere aveti despre educatia diferentiata la baietei fata de fetite? Ma refer la cultura noastra care obisnuieste de mici baietii sa nu-si exteriorizeze sentimentele, in special plansul, si la fetite care sunt incurajate sa faca asta, baietilor le sunt incurajate manifestarile mai "violente" pe cand fetintelor le sunt infrante orice manifestari sau jocuri ce impun forta... de exemplu un baiat se poate urca intr-un copac, juca fotbal sau chiar "bate" pt ceva, pe cand o fetita nu are voie nici macar sa se murdareasca pe motiv ca este o domnisoara delicata... comportamente respinse sau acceptate de societate in functie de sexul copilului. Vi se par normale, le incurajati, le aplicati? Pana unde se merge cu aceasta educatie diferentiata intre sexe?

Lavi, cum e Rareselu? A mai facut febra? Ma bucur ca nu e nimic grav ci doar maseluta, desi eu cu toti pediatrii cu care am discutat mi-au spus ca nu se face febra asa mare de la dinti..
Picky, pup burticuta, ma gandesc mereu la tine cat de greu trebuie sa-ti fie cu toate acum cand esti si insarcinata Vladut isi imbogateste vocabularul in fiecare zi, dar prefera interjectiile, este destul de puturos la a spune cuvinte lungi. Dar am observat ca a inceput din ce in ce mai des sa alature cuvinte, de genul "pestii papa" sau "tati haide", "apa uf papa" (asta era explicatia lui ca era oala cu apa pe foc sa facem mancare" Si Vladut este mare "cititor" est una din activitatile cu cea mai mare durata de timp din zi, si are o colectie bogata de carti. Este f simpatic cum citeste, da paginile si spune si arata cu degetul ce vede acolo
Cris, nu ma supar, draga mea, ca stiu ca e de vina alaptatul in ceea ce priveste trezirile, dar recunosc ca mi-e tare frica de momentul intarcarii, nu stiu cum o sa-mi fac curaj Imi pare rau ca s-a desfintat postul tau, dar te poti intoarce tot in aceiasi companie? Si la mine au avut loc muuulte schimbari si cand o sa ma duc la serviciu deja o sa fie ca un nou job, in plus nu mai e nimeni care sa faca ce fac eu si o sa fie destul de solicitant si cu raspundere mare... dar macar am unde sa ma intorc pe vremurile astea
Ema, ce tare piticul cu lumina, face si al meu de-astea Eu le urez succes sa reuseasca sa o prinda
Adina, imi pare rau ca pleaca mami a ta, cred ca era tare bine cand o aveai aproape

Puuupici

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

anna ma pot intoarce acolo,dar relatiile cu cei de acolo nu sunmt tocmai cele bune,daca ma intelegi..am avut sarcina toxica si aproape toata sarcina am stat la pat cu iminenta de avort.Ceea ce lor nu le-a convenit deloc si unde mai pui ca am avut "tupeul" sa le cer prima de nastere la copil..deci nu e tocmai ok.Si ca sa o iau de la minimul minimului de 600 ron pe luna,mai bine-mi bag in bat in cur ..singura problema cred ca ar fi continuitatea pe cartea de munca,ca as avea un salariu de bine de rau cu mai mult decat ce mi-ar oferi firma unde am lucrat,dar fara carte de munca..

referitor la subiectul pus in discutie,da-mi voie sa afirm ca mi se pare o tampenie sa ne crestem fetitele dupa moda trecuta cu "nu ai voie sa te murdaresti ca esti domnisoara mare deja" sau"nu ai voie sa te joci asa ca numai baietii fac asta" sau mai stiu eu ce tipologii de tipul asta mai sunt.Ca si copil am avut libertatea de a ma juca came cu bile,fotbal cu baietii,a face imbracaminte la papusi sau sa ma topai la "elastecul" pe care-l luam pe furis de la pantaloni si-l innodam sau cu tubermanul si cornete(ce vremuri ).Acelasi lucru am sa-l fac si cu miruna..deja jucam fotbal cu mami si tati,are voie sa intre in sertarul cu surubelnite si alte nebunii ale lu' ta-su,sau sa imi ia mie papucii,poseta si sapca si sa se impopotoneze cu ele si sa faca parada modei.
Cu plansul ce sa zic,nu o las sa se smorcaie aiurea si fara motiv,dar cand se loveste are tot dreptul sa se descarce si noi sa o pupam pana trece buba.
Referitor la violenta,nu sunt de acord in nici un caz atat la fete cat si la baieti.Nu are voie sa bata cutu sau motanul,toate sunt mangaiate si ne jucam cu fiecare in parte.Copiii cu care ne intalnim sunt imbatratisati si pupati,si inca suntem la capitolul unde invatam sa le oferim sa se joace cu jucariile nostre,si indiferent de ce rontaim atunci de mancare e numai buna de oferit si partenerului de joaca.
Cred ca sunt foarte multe de spun,o sa revin pe parcurs cu ce-mi mai aduc aminte,dar important de tinut minte e ca foarte multi au mentalitatea aceea de a face diferenta dintre fetite si baietei si nu mi se pare corect.Iar o eventuala corectare a ciomportamentului in acest sens trebuie sa vina de la noi ca parinti si cel mai important..de la bunici.Pentru ca ei sunt cei mai permisivi si in general pierd limita si adopta aceleasi idei de a creste diferentiat copii.
Eu una ma confrunt cu problemele astea si sunt blamata mereu pentru ca vreau sa imi cresc fata altfel,iar cele mai mari impedimente la vad la bunici si restul rudelor sau cunostinte trecute de o anumita varsta.

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Oooooo ce subiect sensibil!
Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine dar eu sunt de parere ca pana la un anumit punct trebuie sa facem diferenta intre modul de a creste un baietel si modul de a creste o fetita.Va dau un exemplu-desi Anducu parea incantat de o papusica nu i-am cumparat-o tocmai din considerentul ca e baiat si baietii nu se joaca cu papusile dar ......asta nu inseamna ca as crede ca fetitele nu se joaca cu masinutele.
Ideea e ca ma straduiesc sa cresc un baiat cu un temperament puternic si m-ar deranja sa-l vad ca vine si plange ca nu stiu ce copil l-a jignit sau stiu eu ce........Nu ca nu as accepta sa planga ca doar e copil dar nu vreau sa fie f sensibil....
Este doar parerea mea,poate ca gresesc dar in societatea in care traim baietii sensibili nu prea sunt apreciati ci doar considerati "fraieri"-parerea mea,repet.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput