Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
rox_y spune:
merg si eu sa dorm..ca era sa adorm inaintea Dianei...Noapte bunaaa!
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
larisel spune:
Noi nu avem noutatzi majore...in afara de temperaturile cumplit de ridicate ...si nu avem aer c...si ni s-a stricat si ala din mashina ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
larisel spune:
nikole Eu pregatesc de regula cantitatzi mai mari decat mananca bb-linele...depinde si de retzeta, de fapt de cate ingrediente si cum le potrivesc cantitatzile (eu fac "la ochi"). Se intampla ca Alena sa manance tot, iar Natalia niciodata nu termina tot si ii mai dau Alenei ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
al3csa spune:
App de cantitati ca mi-am adus aminte (Larisel). Eu m-am obijnuit deja cu cantitatea pe care i-o fac lui Yannis si ii fac din ochi acum .. Poate o data mai mult o data exact. Niciodata mai putin . Ii fac un castronel si pe ala in papa tot . Irinuca!
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady Sa va mai spun de bebe X: el nu mai zice mmma-maaa la suparare ca bebeii iubitori (cum era si el acum cateva saptamani ), ci "bebe, bebe, bebe, beebee" (asta-i prescurtare de la "hai ma' mama, ce il chinui pe saracu' bebe, nu vrea medicamente, lasa-l pe bebe") sau chiar "bebe buba, buba bebe" ... Normal ca e intamplare, ca nici nu-i prea zic "in fata" bebe (decat acum cand il imit pe limba lui), cel mult bebitza , dar e asa de dulce cum le nimereste... A mai nimerit "apa" de cateva ori si bineinteles ca am sarit imediat cu apa , a zis si un tata din greseala... Motric, si-a mai specializat rostogolirile si parca a inceput sa-si mai ridice si el un milimetru funduletul cand e pe burta, in rest no news. Nici el nu sta ca lumea in fund, ar sta intr-un echilibru aproximativ daca n-ar prefera sa se arunce in diverse directii Decenuela, eu ma bucur ca la voi a fost totul ok Si eu ma asteptam la minim 2 kile, asta era standardul la all-inclusive si inainte de bebe, acum ma gandeam cu teama sa nu fie mult mai multe... dar din cauza stresului cu bebe X, desi am papat , se pare ca m-am intors cum am plecat... Dar la mine sunt oricum mult mai multe de 10 in plus, in continuare Si alta problema, si bebe X s-a intors cum a plecat, l-am cantarit la dr miercuri si in luna a 7-a se pare ca nu a luat mai nimic , 7360, sper sa revina el... |
Yannis a zis o data "ambuba" .. Si cand plange zice numai ma-ma-maaaa ... Mor cand il aud. Cand vb el asa sg zice imbu (a se citi "i" de la "inca") .. si cand sta sg si vrea sa-l bagi in semna zice "euuu"
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady Citisem ieri ca posibil ca Siluan sa fie operat chiar saptamana urmatoare, nu stiu daca am inteles bine, sa dea Domnul sa se stranga cat mai repede si toti banutii de care au atata nevoie si sa auzim numai de bine |
Sa dea DD sa fie operat cat mai repede si sa auzim vesti bune!!!
decenuela spune:
neatza fetiliiiii......cofe pt toata lumea
LA MULTI ANI....BB-LINELOR SI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA ZIUA ASTAZI....
Larisel tot vroiam sa te intreb....pe tine pt ca ( poate ma insel) la tine am citit ca la pranz le dai supa si felul 2. cat inseamna asta? banuiesc ca e putin din fiecare, nu?
sa aveti o zi superba si....racoroasa daca se poate
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
ioana_fota spune:
Decenuela de cafea.
Maria de Elefantica si Mariuca de Iulenca si tuturor celorlalti sarbatoriti
Noi va invitam la asa ca de prima noastra zi de nume ,mergem sa ne impartasim sa luam tortuletu si revenim mai tarziu.Va pupam si o zi buna.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cris_mario spune:
neataaaaaa
am intrat sa va servesc cu muuulte bunatati,fiecare ce doreste,monti si ne-monti k astazi este ziua lui Mario....asa ca am bere rece , ... sampanie ,cherry, muuulta gheata si multe alte bunatati si ofc tort foret noir
la multe lunite puilor de astazi si la multi ani celor ce isi sarbatoresc ziua numelui
rox_y spune:
Neatza!
LML Petru Catalin....sa fii sanatos si voinic
Cris M multu de tratatie...petrecere frumaosa
LML pufuletilor si LMA mamicilor/bunicilor/taticilor/fratilor/cumnatelor care-si serbeaza azi ziua de nume
Asa...si La multi ani mamei mele (Maria) si soacrei (Marioara)
Noi mergem la munte....dar ne intoarcem tot azi.
..o zi faina sa aveti
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot