Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!oaiii nu am emoticon cu ochii carpiti de somn dece iau si eu o cafea mareeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

hai sa va zic si voua...ca eu am ramas masca... am o prietena(e drept e slabuta ea) are 30 ani si 41 kile

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Am avut si eu o colega de facultate, micuta, slabuta, sora ei si cumnatul aveau camera langa baie, si cumnatu mereu ii spunea ca tre sa se mai ingrase, ca rau zangane sapunul pe coastele ei cind face baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

buna dimineata de la mare!!!
de cofee dece

ma iertati ca de o sapt nu am mai reusit sa intru, din mai multe cauze

a murit bunicu, singurul care mai era in viata
nu va mai zic..........

ce tragedie la Giulesti!!!

sa incercam sa trecem peste

duminica am fost prima data cu Dragos la plaja, e fff incantat de nisip si eu de el
am pus cateva poze

meniul il mai ziceti?

10.00 lapte cu cereale + banana
14.00 ficat de pui cu dovlecel+morcov+rosie si iaurt daca mai vrea
18.00 branza calcica+piersica

fetele care ati inceput sa dati peste, cum il preparati?
eu am fiert salaul, l-am curatat de oase de 2 ori, am pus lamaie si am incercat si alte combinatii cu iaurt, rosie....

e fff innecacios, s-a si innecat si a vomat, fiindca nu il inghite, il tine in gurita si il suge asa, pana i s-a lipit de cerul gurii

in rest suntem bine, e ff incantat de premergator ( pe care l-am primit), acum deja alearga si ma loveste direct in glezna
bebetv eu nu am dar l-am lasat putin la nasa si e curios, ii place ( bine ca nu am )

azi sper sa mai recuperez cate ceva

o zi superba!!

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neata si de la mine

clar am si eu nevoie de coffe

vreau sa stiti ca eu nu am avut curaj sa ma uit la stiri...azi am vazut pe euuropa fm p net ca au ars bratarile...si nu se pot indentifica bebelusii...of saracutii parinti ...imi da asa o stare de rau...ca ma gandesc la diana...daca as fi in locul lor nush daca as avea puterea sa trec peste asta

despre noi...mi-a dormit bine cat de cat...am vrut sa i-o dau lui tati de dimineata...mi-a plans de numa...cu lacrimi...am luat-o si s-a potolit.s-a trezit cu o maraiala in ea....nu puteam sa o las singura ca plangea cu suspine...
i-am dat o nectarina...si am pus-o pe paturica la joaca si e fericita

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si multam de cofe

haircut,roxi,gmylady va multumesc ptr urarile de ziua de nastere a lui Mario....
si multumesc tuturor fetelor ptr urarile de ziua de nume

LMA anag si gmylady ptr ziua de nastere (ieri parca)

LML puilor de zilele astea

Mergi la inceput

aaa roxy,am votat duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata!

Avem dinteeeeeee!!!!

Fara gebra, fara diaree!!!!

Si langa se mai simte unu

Mutumim de coffe dece

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

roxy 161 de bani

Mai fetelor mie nu imi mai vine indemnizatia, ce s-o fi intamplat?? Pana acum vrenea cu o zi 2 mai devreme ... acum intarzie de 2 zile

Mergi la inceput

roxi,am votat iar...209

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Deci,neata ladies

Multumesc de coffeee Dece,
Cat despre giulesti am citit(ca aici nu pot vedea ca nu am posturile din Romannia),dar si asa mi-a dat o stare ieri,nu stiu daca vi s-a intamplat sa visati urat si sa traiti acele sentimente,sa plangeti in somn,asa ma simt eu,e ciudat....dar cred ca pt parinti e ingrozitor daca pe noi ne doare.....

Dece,despre tv,eu am inteles(din ce am citit-deci nu dati cu ooooo)ca devine o problema in masura in care e lasat mult timp si mai ales de aproape,am inteles ca in primii ani de viata mai mult de 2 ore per total pe zi nu e deloc recomandat....de altfel presupun ca nici nu il pui in fata tv-ului,cum fac americanii ca sta copilul bot in bot cu el......cred ca pt ei este o atractie din cauza intensitatii culorilor,a miscarilor permanente(nu e ceva static...s-au saturat si ei de aceasi mobila...)si a sunetului(care nu e constant)......dar eu consider ca atata timp cat stim sa controlam ceea ce ii oferim,oportunitatile,totul atunci nu devine o problema......si sincer nu cred ca esti tu mama care sa il puna la tv si sa il lase toata ziua acolo

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput