Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 17
myky791 spune:
buna seara! team ajutat si eu cu 218 banuti roxy v.
fetelor pe und esunteti?
de alexutzza mai stiti ceva? cred ca ar trebui strigat catalogul....
noapte buna!
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
decenuela spune:
efectiv nici nu pot sa ma gandesc la ce s-a intamplat la giulesti...nu pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul parintilor copiilor morti dar si a celor raniti...ziceau acu ca nici nu sunt indentificati ca le arsesera bratarile...dumnezeule , cata suferinta...
milady....sa traiesti ...dar am sarit partea cu banatatile....de astazi...am zis: gazela tre sa ajung....
auzi....asa imi suna ciudat...BEBE X.....nu vrei sa-l botezam altfel...nashesc io daca se doreste...hai sa-i spunem bbx....sa-l citim bebix....ca bbto..al plateei....eu oricum asa o sa-i spun...na, am mai botezat-o io fara sa vreau pe haircut ( harnicutz..io chiar asa cioteam pana m-a fc ea atenta...:)) )
azi l-am cantarit pe jiji...pai in juma de luna mi-a luat 100 de grame...o fi de la caldura??? sau vrea si asta sa ajunga manechin???
a..jiji e racit....stranuta....ce pot sa-i dau asa preventiv sa nu se complice? i-am dat dimi oscilo si in seara asta panadol...io nu prea le am cu medicamentele
sa aveti o seara placuta...si sa..dormiti bine si voi si bb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela efectiv nici nu pot sa ma gandesc la ce s-a intamplat la giulesti...nu pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul parintilor copiilor morti dar si a celor raniti...ziceau acu ca nici nu sunt indentificati ca le arsesera bratarile...dumnezeule , cata suferinta... milady....sa traiesti ...dar am sarit partea cu banatatile....de astazi...am zis: gazela tre sa ajung.... auzi....asa imi suna ciudat...BEBE X.....nu vrei sa-l botezam altfel...nashesc io daca se doreste...hai sa-i spunem bbx....sa-l citim bebix....ca bbto..al plateei....eu oricum asa o sa-i spun...na, am mai botezat-o io fara sa vreau pe haircut ( harnicutz..io chiar asa cioteam pana m-a fc ea atenta...:)) ) azi l-am cantarit pe jiji...pai in juma de luna mi-a luat 100 de grame...o fi de la caldura??? sau vrea si asta sa ajunga manechin??? a..jiji e racit....stranuta....ce pot sa-i dau asa preventiv sa nu se complice? i-am dat dimi oscilo si in seara asta panadol...io nu prea le am cu medicamentele sa aveti o seara placuta...si sa..dormiti bine si voi si bb Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Da e infernal ce se intampla. Eu nici nu am curaj sa ma uit la stiri. Am citi pe net si mi-a ajuns. Mi-am sunat sotul si am inceput sa plang. Mi s-a zbarlit pielea, mai ales ca pe noi ne-a mutat de la Caritas "pe motiv de teava de gaze" si am ajuns la Giulesti. Doamneee bine ca nu am fost acolo cand s-a intamplat. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor .
Da si mie imi place bebix .
Eu stiam de Panadol, cica e f bun! Andre_lina mi-a zis intr-o zi ca ii da Patriotului pt orice si chiar preventiv.
bubu_bu spune:
dece eu optez pt oscilo sanatate lui jiji!
doamne ce tragedie...of doamne ai mila de bebelusi si parintii lor!e cumplit!
Beatrice1982 spune:
buna seara...........
intr-adevar e groaznic.................
doamne doamne......................
ma rog pentru sufletele copiilor care au plecat spre ceruri....si pentru puterea parintilor sa fie capabili sa treaca peste asemenea tregedie.............doamne dumnezeule..................
noi suntem bine...............
va dati seama ca s-a intors lumea pentru mine............
e full ziua..............criza de timp.................
e bine, suntem ok.................
tot zic maine maine recuperez, da de unde......................ca numai nu ajung.............dar totusi sper ..............
am citit ultimele 5-6 mesaje...
gmilady, sper sa fi inteles si eu bine si e ziua ta....................LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
sa fiti fericiti si bbx sa fie sanatos si sa te bucure......................
decenela, sper sa vrea jijik al tau sa fie fotomodel de pe acum, mai are timp.............
eu am fc la ivan asa....am dat si oscillo si am dat si panadol..............ca osscillo previne cat de cart, iar panadolul il ajuta daca il doare ceva, el previne febra si alte cele......................
apoi nu stiu, tu faci cum crezi ca e bine
sper sa isi revina, si sa nu fie cazul de mai mult.............
o pozica de 7 luni.ca nu am timp sa pun in album.............. dar promit ca o sa pun.................
nopate buna si pufoasa............nu merg emoticonurile..........:((
http://a.imageshack.us/img706/7341/7luni049small.jpg
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
bubu_bu spune:
la multi ani lady!
ioana fota felicitari pentru noul membru al familiei!
bea doamne ajuta s-a reunit familia sa fiti sanatosi!
noapte buna fetele si pufuletii!
alicredo spune:
Doamne fereste de asa necazuri! ptr ingerasii care s-au dus la Dumnezeu inainte de vreme.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
bea ai un frumos acolo... ma bucur ptr voi ca sunteti impreuna...si tu in criza de timp
decenuela multa sanatate lui jiji!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
ioana_fota spune:
Fetelor va multumesc pt urari.
Bea Ivanelul e asa dragutt.
Of nu va mai spun ca eu nu am avut timp pana acum vreo ora sa ma uit la tv si de atunci plang intr-una pt bebelusi
D-zeu sa-i ierte pe cei 3 ingerasi si sa-i ajute pe ceilalti sa fie totu bine.Maine merg si eu sa-mi vad nepotica,abia astept.NB tuturor.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
decenuela spune:
neatza fetili....la cofe , va rog..
io am nevoie de una mare....in primul rand m-a terminat cazul giulesti....evident acu de cand am bb vad totul cu alti ochi...si apoi foiala lui jiji...caracteristica...plus ca e mucos si mi-era frica sa n-aiba prb cu respiratia....
of...sa nu aruncati cu oo in mine...ca oricum arunc io....dar cand ii pun bebe tv...e terminat....il fascineaza, traieste la anumite desene ,da din maini, rade...etc...asa ca uneori cand epuizez toate cele...il mai las
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...