Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Da..e cumplit. Mie mi s-a tot spus ca de ce un an zi de zi mi-l atarnam pe Fabi in gat pe orice vreme si coboram 3 etaje ca sa il trec pe Dori strada. Dar uite, mie alea cateva minute nu mi se pareau un efort daca stiam ca asa stau linistita, ca pot evita o tragedie. Acum cateva zile a mai fost aici un accident cu o masina care a lovit o fetita de un an jumatate ce trecea strada pe tricicleta cu mama ei. Din fericire nu a fost grav.
Te ingrozesti la tot ce auzi.
Parintii baietelului numai cateva secunde l-au scapat din ochi... Ma gandesc cu groaza ce o fi in sufletul lor...
Poate nu vom reusi mereu sa ii pazim de rau dar... macar incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Ne-am intors din vacanta in Romania...a fost bine, Paul s-a simtit super cu ai mei si cu familia fratelui meu.....noi am avut timp sa ne odihnim. Am vizitat zona Sibiu-Sighisoara-Brasov si Bucurestiul de care imi era mie groaza (si pe buna dreptate, dar nu intru in detalii din respect pentru fetele care locuiesc in frumoasa noastra capitala). Sibiul ne-a placut, centrul frumos, multi turisti...dar si acolo cum faci 2 pasi in afara centrului plin de tigani, cersetori sau pur si simplu de oameni necajiti.....

In Cluj am remarcat multe imbunatatiri...centrul facut frumos, o piscina olimpica noua care e super, se reface stadionul....multe firme care sunt sau vor veni in centrele comerciale....dar si acolo tiganii sunt prezenti la tot pasul (eu ii remarc doar acum, cu ochi de turisti).

Nu am avut timp de calculator, asa ca nu sunt la curent cu noutatile, sper ca toate gravidutele noastre sunt bine si ca profita de zilele de vara.

Acum citesc mai multe despre tragedia din maternitate....ingrozitor! Spitalele noastre nu functioneaza dupa nicio norma, ar trebui distruse si refacute din temelii, asa cum trebuie. Imi amintesc cand eram rezidenta in anul 1 in Cluj cum erau carati pacientii (de apartinatori si portar) cu targa pe scari, caci spitalul nu avea deloc lift.....trebuiau sa treaca o strada circulata (str. Clinicilor)ca sa ajunga la clinica de radiologie.......se intampla iarna, cu pacientii in pijama. Notiunea de protectie anti-incendiu nici nu exista....

Mai citesc din urma...si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

miere,multa sanatate.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

of Miere... imi pare tare rau pt Aidan. Ii doresc multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa se indrepte lucrurile si la voi .

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Da..e cumplit. Mie mi s-a tot spus ca de ce un an zi de zi mi-l atarnam pe Fabi in gat pe orice vreme si coboram 3 etaje ca sa il trec pe Dori strada. Dar uite, mie alea cateva minute nu mi se pareau un efort daca stiam ca asa stau linistita, ca pot evita o tragedie. Acum cateva zile a mai fost aici un accident cu o masina care a lovit o fetita de un an jumatate ce trecea strada pe tricicleta cu mama ei. Din fericire nu a fost grav.
Te ingrozesti la tot ce auzi.
Parintii baietelului numai cateva secunde l-au scapat din ochi... Ma gandesc cu groaza ce o fi in sufletul lor...
Poate nu vom reusi mereu sa ii pazim de rau dar... macar incercam.

Mai, si totusi noi, in copilarie am fost si plecati nu stiu cate sapt vara de vara pe la bunici, am fost si in tabere si in excursii, se mai intamplau nenorociri dar parca nu atat de multe k acum. sau poate, devenind parinte, mi s-a schimbat perceptia asupra fenomenului. Sau poate din cauza supra-mediatizarii tuturor acestor cazurti. SAu pt toate aceste motive la un loc...nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ira, ai dreptate, plus ca pe vremuri, era lumea totusi mai responsabila

miere, multa, multa sanatate dragului Aidan!

si pe mine tragedia micutilor m-a terminat. sub nicio forma sau motiv nu trebuiau lasati singuri.asta se intampla mai peste tot, nu numai acolo.
se vaita ca nu exista personal.cand am avut bunicul in spital , aveam nevoie de o asistenta.ne-au zis ca e doar una pe palier, deci ba.numai ca ele erau intr-o camera, vreo 6 si spargeau seminte.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pyc ai fost la Sibiu si nu ai dat un telefon?!?!?!?!sa o punem si noi de o intalneala.....aoleu. Ma bucur ca ti-a placut Sibiul, este adevarat ca are cersetori dar parca mai putini decat in alte parti

Miere imi pare rau pentru Aidan, tinem pumnii sa fie totul bine

Cristi cum esti?
Carmen?

Aalina imi pare tare rau sa aud tragedia de care povestesti

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

VeronicaAm vazut fata frumoasa si desteapta. Al meu nu sta intr-un loc sa asculte, da nu ma mir ca al mare facea la fel. Asta e, gena
Noi suntem bine, am avut pe amandoi acasa in vacanta asta si sunt mandra de mine (ariya ca mereu ma intreb cum se descurca mamele cu mai multi).
Io stiu clar ca nu am rabdare si putere (anucsi tie ca urmezi).
Cristi sper ca esti bine si nu uita cu incredere inainte
Ledi voi cum mai sunteti?Davidutul scump.
Lisa drum bun, si adaptare usoara.
Miere baiatul drag. A avut si al mare crup odata dar noua ne-a dat un medicament doar o data si dupa aia l-a lasat. Tin pumnii la op si sa nu mai auzim de probleme. Nu stiu daca poceste cuvinte din cazua ca nu aude, ca mai toti copii pocesc la inceput.
Naty, aalina vacante frumoase.
Pyc bine ati revenit.
Eu nu am fost deloc in dispozitie de vacante anul asta nu stiu de ce. Dar pana acum s-a aratat ca am ales bine
Sarcina usoara gravidutelor noastre. Carmen felicitari pt domnisoara.
Trebuie sa ma organizez sa merg cu asta mic sa vad cu nodulul ala de la subrat ca a ramas cam cat o mazare si nu cred ca dispare:((
Irina, roxana voi ce stiti de asta? ce ar putea fi?
Mereu imi sta in cap genele astea ale mele si ma stradui sa nu ma gandesc de aiurea
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, dar va salut pe toate fara exceptie, desi nu reusesc mereu sa imi adun gandurile si sa va zic o vorba buna la fiecare in parte. Dar ne gandim la toti.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Lisa, drum bun maine!!

Daiopri, las' ca aveti vreme sa mergeti in vacanta si sa petreceti bine! Tin pumnii ca nodulul sa fie inofensiv

Aalina, imi pare tare rau sa aud de colegul lui Dori! Bietii copii! Bietii parinti! Ooof viata asta! Nu cred ca am plans de mult cat am plans in ultima saptamana!

Pyc, bine ai revenit din concediu. Ma bucur ca v-ati simtit bine!

Miere, tin pumnii sa iasa treaca cu bine operatia lui Aidan

Noi mergem maine in vizita la "tara" la niste prieteni olandezi care s-au stabilit in Fyfe. "Partea masculina" o sa discute business-uri si chestii de info si programare (baietii vor sa puna de un "business" impreuna), iar eu cu bebe si amica mea ne vom bucura de peisajele faine si vremea (speram) buna.
Un week-end frumos sa aveti toata trupa!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna seara si de la noi!
Noi ne-am apucat glorios de zugravit, sunt iarasi cu trafaletele in maini ziua a inceput "sprintzar": dupa ce-am predat una bucata copil bunica-sii hai sa ne apucam de scotchuit margini de mobile, tavane, etc, k sa constatam putin mai tarziu k lavabila pe care o aveam de cca 2 ani nu mai e sanatoasa. Asa k hai in Brocostore la cumparat lavabila & culoare. Acasa inapoi urgent k deja se facuse miezul zilei. Noroc k, din 3 sticlutze de colorant cumparate am pus doar una, aiesit un galben mai tare decat ala pe care l-am avut pana acum. Initial ma cam luasem cu mainile de cap pt k se vedea mult prea tare nuanta, insa, uscandu-se, e ok. Cred k va completa bine nuantele de maron ale mobilei. Oricum pt un apt cu fatza spre nord cum avem noi, galben e chiar ok.

...doamne, imi amintesc de anul trecut cand am zugravit in sept, inainte de botez. Alaptam inca! lasam pensula, faceam un dush rpd, dadeam tzitzi Elizei apoi ma intorceam la zugravit...si uite k acum pitika e in delegatzie la ma-sa mare!

A, uitai sa va zic: m-a facut copilu' vedeta! fetele care sunt in lista mea de pe FB stiu poza aia de profil cu palaria lui Marian. Well, de cate ori vede Eliza reclama aia la Lady Speed Stick cu Barbara Blade zice: "mama!!"

...si printre ulimele achizitii: pipi & kk se incapataneaza sa nu spuna desi ii repet de N ori; in schimb zice un foarte clar si raspicat (si usor peltic) "papuci"! Plus incercari repetate de a pronunta "dinti", "banci" si "fluturas". App, nu v-am spus ce nebunie cu fluturii de noapte care intra prin odaile noastre seara! ce fugareala dupa ei, ce ne ia de mana sa o ducem sa ii vada mai de-aproape, insa, daca crem sa o apropiem de fluture, se trage speriata inapoi, cu un fel de rasu-plansu. Hai total!
Mai nou, hitul lunii este "Bate vantul frunzele" pe care tot incearca sa il "danseze" (avem link de pe Youtube), insa de retinut vrea sa retina doar versul ala cu "tata trage la rindea", asa k o auzi des "tata taa-taaa" si da din manutze cf coregrafiei aferente versului. Ce "mama mea placinte face"? ce "bunica lana toarce"? nu, nene! "tata trage la rindea" si kanietz! iar taxu e mandru de nu se poate! si topit tot!

Mergi la inceput