Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Anuc, fugi dupa rezultat!

Da, posibil sa fie si de la sarcina, insa zguduiti suntem multi de toate cate se intampla! poate e mai bine sa nu te mai uiti la teveu o vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna,

Cristi, o sa vina si bb2,are Dumnezeu grija fiecare! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, imi dau seama cat de greu este...

Carmen, tinem pumnii pt puiuta din burtica si pt tine.

In ultima vreme sunt atatea vesti despre moartea unor copii, de ma cutremur...Sunt socata de cele intamplate...

Alina, te sun si iti pove despre Turcia. E mult de spus. Totul a fost perfect, am facut o alegere buna.

V-am promis ca pun pe mailul comun o lista cu medicamentele care nu trebuie sa lipseasca cand plecam in deplasare. Eu am o cutie acasa cu toate aceste medicamente si o car dupa mine pe unde merg. O scriu si o trimit.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Anuc si eu plang la vestile despre bebei...

Alina doamne ce veste...cand zici ca sunt mai mari si i-ai scos din necaz...
Eu am o vorba" de cand concepi un copil si pana inchizi ochii iti faci griji pentru el".

Bee bun venit acasa!

Roxana tie si muzicantilor...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ira, multumesc, asa m-am gandit si eu, tot pentru ca am sechele din copilarie.
Si eu cred ca tot pe fondul socului tragediei de la Giulesti am reactionat asa rau. Culmea e ca azi ma dusesem sa imi schimb cazarea la un alt hotel unde citisem ca sunt mai multe activitati organizate pentru cei mici. Bine ca nu s-a putut ca dadeam banii degeaba. Nu cred ca as mai fi fost in stare sa il las pe Dori la ceva activitati.

Anuc si celelalte fete insarcinate cred ca e bine o perioada sa evitati tv-ul mai ales acum. Sarcina usoara in continuare si sa treaca repede perioada greturilor. Sa va bucurati mult de burtica si de fluturasi. Ca asa repede trec si imediat o sa fugiti dupa pitici.
Abia astept sa va facem galerie si sa scoatem agitatele pentru fiecare dintre voi amintindu-ne de sarcina trecuta.

Carmen nu cred ca am apucat sa te felicit pentru domnisoara si sa reusesti sa iti rezolvi la job ca sa poti avea o sarcina linistita.

Ciufik da daca tot zici prezent nu dai si niste poze cu ochii albastrii?

Bee astept si eu lista aia ca marti vin sa fac bagajele.

Fetele de la mare noi intre 26 si 2 suntem la Mamaia daca aveti chef de o plaja/suc/fugareala in gasca dupa licurici.

Apropo de asta maine o sa il fugaresc pe Andrei de Irina.C si abia astept...

Mai de Miere si Aidan mai stiti careva ceva?

Mergi la inceput

Aalina, Miere si-a deschis un subiect despre tuburile din ureche pt Aidan, cred k se pregateste de operatie or smth.
Vezi pe la "Parintii intreaba, parintii raspund".

Mergi la inceput

Ira multumesc, acum am citit. Si cum azi tot am avut zi de dat pe net am vazut si pozele de pe mail cu licurici spectaculosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetele multumesc, nu prea mai am timp sa intru pe aici, s-au intamplat mai multe in ultimele saptamani si bune si rele, sotul a luat rezidenta, a scapat de o grija cu green cardul, in schimb Aidan are iar infectie la urechi, pe 30 august face operatia pt ca nu se mai poate asa, e a 8 infectie din ianuarie si pana acum, risca sa ramana surd pe viata, sa se duca infectia la creier sau sa ii distruga oasele de la ureche. Acum are si croup, un virus nenorocit care i-a afectat corzile vocale, saracutul nu mai are voce deloc, no..e si surd si mut ca sa fac haz de necaz, nici sa planga cu voce normala nu mai poate!!!

va pup, multa sanatate puilor!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Fetele multumesc, nu prea mai am timp sa intru pe aici, s-au intamplat mai multe in ultimele saptamani si bune si rele, sotul a luat rezidenta, a scapat de o grija cu green cardul, in schimb Aidan are iar infectie la urechi, pe 30 august face operatia pt ca nu se mai poate asa, e a 8 infectie din ianuarie si pana acum, risca sa ramana surd pe viata, sa se duca infectia la creier sau sa ii distruga oasele de la ureche. Acum are si croup, un virus nenorocit care i-a afectat corzile vocale, saracutul nu mai are voce deloc, no..e si surd si mut ca sa fac haz de necaz, nici sa planga cu voce normala nu mai poate!!!

va pup, multa sanatate puilor!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Miere nu pot sa cred!! imbratisam strans-strans pe Aidan si-i dorim un munte de sanatate! tinem pumnii pe 30 august!!

Mergi la inceput

Miere multa sanatate!

Ciufik pe faza esti. Da acu uitandu-ma constat ca o parte le vazusem, da probabil imi era dor iar Daca n-am reusit sa ii fac pe ai mei cu ochii albastri ma bucur si io de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

aalina - groaznic sa se intample asa ceva. parca cate grozavii auzim - nu-ti vine sa ii scapi din ochi

Mergi la inceput