Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
Selene_Bunny spune:
rein, dar nici eu nu vreau sa plec... Chiar nu stiu ce m-ar putea determina sa las Romania - asa cum e era - pentru o alta tzara... Disparitia ei de pe Terra? ![]()
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
deliafairais spune:
eu as pleca maine! si n-am zis azi pt ca sa apuc sa imi iau ramas bun de la familie si prieteni si sa imi fac bagajele (e vraiste in dulapuri zilele astea). ca altfel, chiar nu m-as uita inapoi! de ce sa imi fie dor? de coruptie, nesimtire si prostie?
bine, e clar ca locul unde ai copilarit iti ramane mereu in suflet ![]()
deliafairais spune:
sa zic si eu Buna dimineata!
carmen felicitari pt printesa! sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa!
roxanaz spune:
neata!
Carmen, felicitari, sa iti traiasca domnisoara si sunt absolut sigura ca e ultra sanatoasa. multe imbratisari!
Cristi, te pup de o mie de ori. esti super curajoasa si ador optimismul tau. o sa fie absolut totul asa cum va doriti 
Ira, multumesc. sarut mana de intrebare, muzicantii sunt pe acasa. don'soara are iar niste canini care ies, in concluzie ceva kk aiurea si o stare subfebrila, iar frate-su am ajuns la concluzia ca ii lipseste gradinita
(dar se repara asta rapid[:))
va pupez pe toate si va urez o zi super
Carmen_Marieta spune:
'Neata mamici,
va multumesc pentru sustinere, chiar am nevoie... in sufletul meu simt ca bebelina e bine, e ok, dar vorba sotului" hai sa fim siguri" ... si credeti-ma asa de greu trece timpul...
Ma simt bine dupa interventie, am No-spa timp de 2 sapt 3/zi, si antibiotic(Augmentin 7 zile).
Recomandarea dr a fost odihna cat se poate de multa... asadar voi face ceva si in privinta job-ului.
Patricia incearca sa fii calma... nu te mai stresa..
Cami si mie mi-a fost mai rau acum, si nici acum nu am scapat de senzatia de greata...
Merg sa fac
si sa ma schimb ca vine tata cu Nazdravanel in vizita...
Daca eu nu am voie sa ridic, sa car, trec ei pe la mine sa ne vedem 

Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
19+ 
Aalina spune:
Is is stare de soc. Dimineata veneam de la tara cu masina in oras si am auzit la radio cum un copil de 8 ani din BN s-a innecat la mare. Si m-am infiorat gandindu-ma ca era de varsta lui Dorian. Iar acum m-a sunat invatatoarea sa anunte ca era un coleg de clasa. Pur si simplu nu reusesc sa diger vestea. 

Fetelor multa sanatate si sa ne pazeasca D-zeu copii.
veronica75 spune:
Vai Alina ingrozitorrrr, mi s-a facut mie pielea de gaina.....
Doamne fereste....sa nu spui ca Dorian e in acea tabara 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Aalina spune:
Vero io pe fi'miu l-am lasat pana acum numai intr-o excursie de o zi la Cluj cu clasa si atunci tot crizata si convinsa cu greu ca io is aia paranoica. Da de acu cred ca mi-i leg de picior.
Copilul era la mare cu parintii si cu fratele sau mai mare. Culmea e ca din cate i-am vazut eu in anul trecut prin clasa el era unul dintre cei mai linistiti. Si parintii lui sunt niste oameni extraordinari. Pur si simplu nu inteleg.
Noi abia de joi mergem la mare. Ce eram eu pana acum stresata... de acum...
Lui Dorian i-am explicat ce s-a intamplat, dar mi se pare totusi ca e prea mic ca sa mearga la inmormantare. Poate ca sunt eu supraprotectiva... dar...
IRA_LIZA spune:
Aalina, lasa-l acasa! la mine prima inmormantare a fost a bunicii, eu aveam 16 ani si tot mi-a fost greu, lasa-l pe puiul mic cu amintirea colegului asa cum il stie, viu.
Imi pare rau de baietel...
Atatea nenorociri in ultimele zile...
Eu clar sunt marcata de incendiul de la Giulesti, m-am visat intr-una dintre zilele trecute intr-o gradina plimbandu-ma si stand de vb cu cineva care imi spunea "las-o aici, ii va fi mai bine", apoi in "scena" urmatoare eram intr-un elicopter peste gradina aia (copaci, flori, tot tacamul! si colorate pe deasupra!), eu plecam nush unde iar Eliza mea ramasese acolo. Cred k se agita putin stolu' din capul meu...
Anuc spune:
Buna fetelor
Carmen, o sa fie bine fata, gandeste pozitiv! Sa dea DD sa treaca timpul mai repede ptr voi si sa aveti vesti bune.
Stiu cum e cu asteptare, eu am facut dublutest si ar trebui sa fie gata...dar mi-e frica sa sun...nici nu dau rezultatul prin telefon, tb sa merg acolo...
Cristi...ma bucur ca esti tare. O sa vina si vremea cand o sa ne anunti fericita ca a venit pe lume bb2 
Alina, socant! E groaznic mai ales cand cunosti persoana...si eu sunt superprotectiva..nu mi-as lasa copiii pe mana altora gen tabara...Doamne fereste! Uite, ca se poate intampla si cu parintii...dar eu sunt cu ochii pe ei.
Eu cred ca de la sarcina sunt sensibila, toate vestile astea despre bebelusii morti, copii, ma termina...am plans de m-am rupt zilele astea.
Mami de Ioana, Filip si
11+