Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
lisssa_ana spune:
nu pot sa cred ca mai am 1 zi si plec,samabtaa dimineata la ora 6 avem avion...
...astept sa il vad pe Cristi,dar as merge l-as vedea si as venii inapoi...ooooffff...imi e asa de greu sa plec iar
...
scuze de off topic,dar ma
singura
Mamica de Ana
Leditia spune:
Naty,concediu placut.
Cristi,refacere rapida, ma gandesc mereu la voi.Ai grija de tine.
Lisa..ce sa zic..te-ai indragostit de Ro?
Drum bun.
Camelia,la multi ani sanatosi si fericiti!
Scuze pt intarziere.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici,
am intrart sa va spun ca acum ma simt bine. Azi am incercat sa fiu foarte relaxata, dar nu a contat ca azi am incercat( uterul meu e foarte contractat din cauza oboselii
- repercursiunile programului prelungit)
Dr Predoi a intrat prima data cu acul iar Domnisoara a vazut ceva nou in casuta ei, si zdup spre acel ceva, au ramas medicii uimiti cand au vazut-o intorcandu-se, drept pentru care Dr. Predoi nu a vrut sa riste nimic si pe mine m-a adormit( cu anestezie iv).
Datorita faptului ca am fost intepata in burtica de 3 ori, lichidul amniotic s-a amestecat cu sange si nu vor lucra testul FISH, vom lucra doar cariotipul, la care avem rezultatul in 3 saptamani.
Pana atunci ne vom ruga sa fie printesa sanatoasa.
Va pupacesc pe toate, incerc sa intru maine iar.
Trebuie sa stau cat mai mult intinsa in pat. 
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
19+
DarkBendis spune:
Carmen, felicitari pentru Domnisoara 
O sa vezi ca o sa fie bine si cu testul
Lisa, drum bun sa ai sa ajungeti cu bine la Chicago! Te inteleg cum e cu dorul, si mie mi se face uneori dor de ai mei...
Cristi, multi 
Oooofff m-am uitat si eu la imaginile de la teveu...ce nu inteleg si nu pot sa inteleg...era fum peste tot, lumea fugea, se uita, iarasi fugea... de ce nu a pus nimeni mana pe un scaun, un stingator, ceva greu sa sparga geamurile sa scoata copiii 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Carmen tin pumnii sa iasa rezultatul bun.
Cristi - tot raul spre bine, felicitari si la mai mare ![]()
Of Lisa stiu cum e
- drum bun spre casa ![]()
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
sdcristian spune:
pai no, e greu dar asta e. de vineri am mai acceptat socul, realitatea, nu am nici un dubiu ca se oprisein evolutie, nu exista nici o sansa sa fie altfel. dar macar il am pe carol aici si imi umple viata - nu pot sta suparata prea mult, ca simte si el, si imediat se intristeaza si devine tacut. e foarte sensibil la cum suntem noi.
par sa ni se rezolve si alte probleme, mari si ele, dar de alt tip, si incet incet o sa ne intram in normal.
in spital, am fost fix langa salonul unde am stat dupa cezaraiana. si atunci aduceau un bebe din sala de operatii, la spalat, mic da urlaaaa. parca l-am vazut pe carol tot acolo. si o mamica care statea fix in patul meu a mers la etaj la copii, tinandu-se de burta asa cu amandoua mainile. mi-am amintit tot tot de la nastere. si cumva am stiut ca iarasi o sa nasc si o sa fie bine. ne-au aratat si bebele, dupa spalat, ca au crezut ca suntem din familie. uitasem cat de mici pot fi
si aceiasi oameni extraordinari. asistenta s-a tot ocupat de mine, ca sa nu ma gandesc prea mult ma tot intreba de carol, m-a tinut de mana tot timpul cat am fost pe masa, m-a ajutat mult. si totul a durat 8 minute, ca s-a uitat mama la ceas cat am lipsit din salon. si i-am tot vorbit la doctor, de forum, de cum o sa nasc natural data viitoare... toate nebuniile. n-am mai cerut generala, dar nu imi pare rau ca am plecat intr-o ora, si am mers pana in centru unde a venit cris dupa mine, sa plec repede de acolo.
bebelusi spune:
Cristi, Doamne ajuta, sa te refaci rewpede.
Cami si eu sa stii ca ma simt mai rau ca data trecuta
Fetelor eu sunt asa de nervoasa si irascibila de cand sunt insarcinata, ma cert cu toti apropitii, ma enervez din orice, imi pierd rabdarea, prca as vrea sa stau de vb cu un psiholog ca uneori am impresia ca o iau razna, EU optimista lumii.....uff, eu oricum sunt un om mai nervozel de fel,imaginati-va cum sunt acum.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Lisa, spune si tu 2 motive pentru care nu vrei sa mai pleci din Romania asta... asa pentru ridicat moralul celor care vor sa plece dar nu au cum.
Ma uitam azi in metrou si tramvai la fetele oamenilor si parca niciodata nu mi s-au parut asa tristi si suparati. Parca oriunde e mai bine ca aici.
IRA_LIZA spune:
Buna seara si de la noi!
Cristi, refacere rapida! si eu am trecut printr-o sarcina oprita in evolutie si uite k o am pe Eliza! a aparut atunci cand a fost sa fie! capul sus, iti vei reveni! mi se pare un semn bun k nu esti/nu pari daramata, momentul asta va ramane in urma. Multi
de la noi!
Rox, spor la trebi, bine ai revenit din conced! ce fac muzicantii din Bremen? 
Naty, vant in pupa!
sa ne aduci amintiri frumoase si poze multe-multe-multe!
Dark, doteaza-te cu cotiere, genunchere, casca, plus ceva iod & comprese sterile...stai sa vezi cand o sa prinda Mister gust pt role, skateboard si tot ce merge pe rotzi - stiu de la baiatul lui Marian...
Veronica, vazut Alice - cititor de vaza! minunat! 
Anna, unde vad pozele cu Vladut?
Patricia, o fi pe fond hormonal! dealtfel, zilele astea, de cand cu tragedia de la Giulesti, am tot fost tahuie de cap fara sa fiu insarcinata...pupam Vladutz & samburelul! 
Cami, Carmen, aveti grija de voi si bb din burtici plus de cei mici!
Mai, pe unde or umbla Arya? si japonezele noastre? si Miere?
Ira, mamica Elizei