Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!
Noi maine plecam la Moieciu o saptamana, ma apuc de bagaje si treaba si nu cred ca mai intru azi....asa ca:
Gravi aveti grija de voi...sa fiti cuminti..
Miere, ma gandesc la voi si va tin pumnii. Si tu si Aidan sunteti foarte puternici si ati trecut prin multe din prima clipa, asa ca o sa treceti cu bine si peste opertie. Refacere usoara si sa aud numai vesti bune!
Daiopri si eu zic ca e inofensiv noduletul..nu-ti face griji, dar mergi la medic....si da! eu urmez! Daca nu ma descurc, spre si ii las cu tat-su
Lisa drum bun!
Ledi, sper ca papa bine David acum si nu mai sunteti asa tusitori.
Porumbita, poate apucam sa ne vedem cand ma intorc
Va pup pe toate si tine-mi si mie pumnii sa pape Filip la munte, ca parca vad ca incep fitele..

Mami de Ioana, Filip si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Salutare si de la noi.

Noi pe la Vatra Dornei unde fu si Crisppy cu Razvi.Personal sunt f incantata de locatie astept sa testez piscina...sigur ca are si minusuri dar vederea face toti banii.

Ieri am avut un necaz: A a czt si si-a infipt incisivii sup in gingia celor inferiori medial.Basca sangele plansul si faptul ca cei superiori sunt ciobiti, cei inferiori toti 4 se misca.A fost socant ..si inca sper sa se recimenteze.Am vb la telef cu stomatoloaga noastra care este asist univ la facultate chiar la catedra de pedodontie si ma incurajeaza ca dc la 24 ore de eveniment suntem ok avem sanse sa se recimenteze.Sigur sa manance pasat etc etc si Dumnezeu sa ne ajute.Oameni buni stiti cat trebuie sa se intample o nenorocire: o secunda.

In fine...multumesc Aalina pt suport si mi pare rau ca v-am stricat ziua , oamenii au fost f draguti ca de obicei si s-au pregatit si noi...

Vreau sa nu uit de 2 persoane:

Cristi 2003 sa stii ca mi pare rau cu adev pt tragedia ta si regret dc am fost prea dura in postul precedent...uneori privesc lucrurile prea medical cred.Te imbratizez si ti doresc refacere rapdida si o fetita sanatoasa repede repede

Daiopri NU E NIMIC! Scrie si in carti de aparitia nodulului post BCG am citit de curand asta cand la noi au fost niste pb cu absenta vaccinului si m am tot lovit de el.Plus ca ggl astia mici sateliti sunt f frecv la copii

Va pup ca ai mei dorm si nici unu nu a papat decat de dimi.

Era sa uit:

Miere bafta multa si sanatate puiului.

PS:eu i am fct proba de digestie si are doar amidon endigerat care pledeaza pt colon iritabil si atat.Nu de alta dar de 10 zile eu nu am vzt scaun legat la fi miu......
Eu trimis mesajul ca imi tot fuge cursoru si nici nu vad ce scriu,,,

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

aaa si noi la mare...va rugam sa NU ne numarati coastele :D
http://picasaweb.google.com/andrei.alex.costache/AndreiLaMare2010#

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Irinuca mama da-o incolo de zi, Andreita sa fie sanatos. Las ca ne vom chefui cand s-or insura astia si om deveni soacre De bucurie sau de necaz vedem noi atunci.
Oricum si eu ma bucur ca nu au aparut nici un fel de alte complicatii si ma rog sa aiba o evolutie buna.
Dorian a zis ca regreta ca nu a mai ramas Andreita ca sa se joace ca tare e cuminte Nu ca frate'su!

Concediu placut fetelor ce sunt in distractii.
Sanatate multa la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

irina stai tu linistita, ca doar stiam ce ai zis tu, nu a fost vreo noutate. si asa medical incerc si eu sa privesc lucrurile, ma ajuta sa nu cad inspre disperare, ca imi ajunge cristi care tot timpul e cu bot si sta sa planga.

tare tare e frumos andrei

daiopri mergeti la doctor, sigur e ok cu nodulul dar sa stai tu linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Salutare mamici,

ne-am intors si noi de la Nazdravanel, nu prea m-am jucat cu el ca nu am putut( din cauza amniocentezei), in schimb l-a alergat pe tati.
Facem destule nazdravanii, am inceput sa manance mai bine, invatam in fiecare zi cat mai multe, deci crestem...
Stim ca vine "beby" facem gigea gigea pe burtica lui mami.

IrinaC frumos Andrei, nu am numarat coaste., ca le stim pe pielea noastra...
Sa stii ca suntem mai bine...
Vacanta placuta, sper ca Andrei sa nu aiba probleme cu dintisorii, sa se cimenteze..

Anucdistractie placuta la Moeciu... sa te odihnesti cat poti.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am incropit o lista cu medicamentele necesare in deplasare sau chiar acasa cand este o urgenta. Am trimis-o pe mailul comun. Subliniez ca acestea au fost recomandate pt Alexia, deci lista e informativa, poate copilasilor vostri le-au fost recomandate alte medicamente din categoria respectiva sau pt alte afectiuni. Plus ca sunt copii care au alergii sau diverse intolerante, deci doar medicul poate prescrie. Poate va este necesara macar din punct de vedere al categoriilor de medicamente necesare in vacanta. Noi le luam pe unde plecam, mai ales daca mergem pe undeva mai izolat sau unde nu functioneaza farmacii non-stop.

Daca mai aveti completari, spuneti, ca orice idee e binevenita!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina multa sanatate lui Andrei! Am o cunostinta a carui copilas a cazut si dintii de jos au intrat inapoi in gingie, a insistat la stomatolog sa nu ii scoata si incet, incet dintisorii au inceput sa iasa din nou (e vorba de incisivii de jos).
se intampla accidente din astea oricat de mult am sta cu ochii pe ei!

Si noi am trecut azi prin clipe de cosmar, Aidan s-a electrocutat!! a reusit sa scoata ceva din priza, un incarcator de laptop. Nu l-a scos complet si si-a strecurat degetelul intre priza si incarcator atingand partea metalica. Eu eram la doi metri de el, initial nu mi-am dat seama ce s-a intamplat, nu imi inchipuiam ca se poate intampla asa ceva, dar mi-a spus sotul ca e posibil, desigur nu e ca si cand a bagat ceva in priza, dar tot se putea intampla ceva ingrozitor, nici nu vreau sa ma gandesc. cred ca l-a scuturat un pic, a plans groaznic si avea degetelul un pic vanat.

Am stabilit operatia pt sfarsitul lui august. Joi avem pre-surgery visit cand o sa ne spuna mai multe. sper sa fie primul la rand, pt ca nu are voie sa manance si sa bea nimic in noaptea premergatoare operatiei, pt ca o sa-i faca anestezie generala. Doamne ajuta!
A slabit si aidan 2 kg in ultimile 3 luni, cred ca din cauza tratamentului cu antibiotic nu a mai asimilat bine, plus ultima saptamana in care nu a mancat bine din cauza croupului.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina foarte frumoasenpozele cu Andrei, m-ai facut sa am mustrari de constiinta ca nul-am dus si noi la mare, cred ca i-ar fi placut la nebunie la nisip.

Daiopri stai linistita, nu cred ca e nimic cu nodulul

Ariya pe unde umblii?

Fetelor, noi suntem inca la Rio de Caracal, Vlad e fascinat de struguri si de prune, ar manca pana ar plesni. Este foarte vorbaret, reproduce orice cuvant, bineinteles pe limba lui. E un scump, dar ma enerveaza ca iar a inceput sa se dea cu capul de pamant cand nu faci ca el. Inca o chestie e ca bunicii l-au invatat numai la plimbare si de cand se trezeste te ia de mana si "Hai, metem", adica hai mergem si uite asa o tine pana il scoti afara.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

neata fetelor, azi dau eu cafeaua :)

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput