Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Fetele din TM, pentru mine este OK ora 14 sau 15, adica orice ora, ca sunt in concediu., numai sa nu intervina ceva (adica luni vine fratelo in tara si trece pe la mine, dar de obicei nu sta mai mult de o zi la mine ... poate acum ca ma vede gravida sa se razgandeasca). Deci stabiliti voi ora si locul, iar eu ma prezint constiincios.

camelia 34+

Deci,fetelor asa ramane: Marti in piata Unirii la ora 14!!! Ori ne intalnim toate langa fantana si apoi mergem la o terasa,ori propuneti voi un loc,daca ala nu va place!!!! Pianna d'acord??

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Eu merg la ... Noapte buna!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 31+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 5 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Noapte buna si de la noi!!! burticile si bebeii!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Aniast, nu prea stiu ce sa-ti raspund, aici te intreaba numele copilului direct la nastere, sau chiar inainte. Si te mai intreaba cum se scrie, ca sa fie siguri ca nu fac vreo greseala...
Dar nu aveti nici macar asa o idee?

Nuuu...

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Aniast, nu prea stiu ce sa-ti raspund, aici te intreaba numele copilului direct la nastere, sau chiar inainte. Si te mai intreaba cum se scrie, ca sa fie siguri ca nu fac vreo greseala...
Dar nu aveti nici macar asa o idee?

Nuuu...

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Andrei e nume frumos...mie imi place, si mai poate fi Alin

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Iar ma bag tarziu la nani...si iar nu voi dormi cat trebuie deoarece voi face drumuri dese la baie...dar pentru mine e ok, ca maine am program de rasfat: imi face o amica pedichiura si poate o pacalesc sa ma ajute si la epilat...
Va si sa auzim maine ca am dormit toate bine!!!

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

netaza de la Pitesti
evident ca la ora asta ar trebui sa dormim dar se pare ca al meu bebel nu are somn asa ca de la 2:30 suntem fresh, ne-am foit, ne-am invartit, am mai dat drumu la TV pana la urma m-am ddat jos din pat si mi-am pus o cana de cafea cu lapte si m-am apucat sa citesc ce ati facut azi.

alynta sa fii sanatoasa si voioasa

noi am fost la eco si totul a e perfect. bebe e un bolfos si era un pic suparat ca s-a incruntat de vreo 2 ori in timpul ecografiei. avem si un filmulet si cadn o sa scot cateva poze o sa vi-l arat. are niste falci si buzisoare numai bune de muscat.
are 1800g deci cu o saptamana jumate mai mare dar si ta-su e mare asa ca nu ne facem probleme, e deja intors dar colul e lung (3.1) si inchis.

Fetelor din bucuresti eu nu stiu zau cum suportati zilnic traficul de acolo. m-au luat toate caldurile (in masina cu AC) incercand sa ajung la MEdlife. am intrat in Militari la 5 si am ajuns la clinica la 7 . iar la intoarcere tot asa pana am iesit pe auotstrada. va admir pt nervii de otel pe care trebuie sa-i aveti.

la 8 plecam la padure sa nu scriti prea mult ca sa recuprez si eu seara cand ajung

30+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Neata' fetele!!!!
Alynta la multi ani fericiti cu sanatate si bucurii!!Copii frumosi si sanatosi!!!!
Anna felicitari pt bb grasunel!!!

Pana vine Alynta cu cinstea de ziua ei,va poftesc la niste sandwisuri cu salam sasesc,branzica si ardei si un ceai de fr de pad!!!
Azi am schimbat semnatura!!Sunt si eu cu o saptamana mai aproape de momentul cel mare si ma trec toate emotiile!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Bine am intrat in randul insomniacelor. Si noi tot de pe la 3 suntem treji .
La multi ani ALYNTAAAAAAAAA

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Bubante - ar trebui sa facem Clubul Insomniacelor si sa stam de vorba noaptea, cand toti dorm ...
Eu sunt UP numai de la 5 ...

36+

Mergi la inceput