Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-
Raspunsuri - Pagina 20
RAMONELLA spune:
Fetelor,mutatia factorului XIII heterozigot in combinatie cu gena PAI 4G/5G heterozigot,e grav???Necesita Clexane???Ma intereseaza pentru cumnata mea,care va face FIV.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
felix76 spune:
Hellooo, ce liniste pe la noi pe la subect sau o asteptam pe Floricicademac sa ne schimbe capitolul!
Ramo uite, poate te lamuresc cei de la Synevo:
http://www.synevo.ro/factor-xiii/
http://www.synevo.ro/inhibitorul-activatorului-plasminogenului-pai-antigen/
Felix 14+
RAMONELLA spune:
Felix mersi,am citit si acolo,dar nu-mi dau seama daca trebuie Clexane sau nu...oricum va merge la doctor,si ii va spune...daca se pricepe...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
aristica spune:
Halloooooo
felixut pana la urma s-a trezit pruncul la eco? L-ati masurat?
sara ai intrebat ceva acum vreo 5 pagini, stiam sa-ti raspund, dar zau daca mai gasesc intrebarea ...pare-mi-se ca era de Mg si B6? daca da, eu iau 2 (te-am lamurit sau am vorbit aiurea?)
ruxi felicitari pentru cele 13 saptamani. Tu esti pe urmele lui Felix, la diferenta de circa 1 saptamana si vreo 2-3 zile?
Merci din suflet alla.
Eu am o reactie ciudata la tratament: rad uneori ca o descreierata, mai si uitasem ca si data trecuta am facut la fel, refuz sa ma gandesc la fiv si sa-mi planific totul dinnainte, mananc orice am chef, mi-e foame intr-una, am reusit sa pun 1 kg intreg si ma intreb de ce am cumparat doua tipuri de injectii pentru menopur
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
felix76 spune:
Ramo, stiu ca la pai trebuie clexane dar la celalalt nu stiu. Sper sa se priceapa dr. Avram e hematolog dar nu e proclexane in sarcina...
Aristicule e bine ca esti zambaciosa si detasata, face muuuult, o sa vezi! Eu la o stimulare cu clomifen citrat mi-am speriat barbatul cu o criza de isterie urata de a zis saracul ca nu ma mai lasa sa iau hormoni in veci!!! Bebe a fost agitat de data asta dar tot nu am aflat ce e pentru ca echograful nu e performant si avea un monitor mic mic mic. La 17 saptamani sigur aflam ce e, numai sa se intoarca cu fata la noi Bafta la injectat!
Felix 14+
SARA_HS spune:
Denisa, dna. Uscatescu va fi in concediu intre 25.08-06.09, mie mi-a spus sa merg la dansa dupa 7-8 Sept.
Aristica, merci pt. raspuns; despre asta intrebasem, am sa iau si eu tot 2 Magne B6 pe zi ( BTW, voi le luati in timpul mesei, asa cum scrie pe prospect? eu le luam mereu dupa masa si nu stiu daca le-oi fi luat degeaba au ba). Si apoi am mai intrebat daca , cumva, Clexane se face inainte de a ramane insarcinata, sau doar in sarcina?
Bine ca esti vesela si nu trista si miorlaita, ca unele dintre noi ( adica "moi").
Cand se intoarce Floaredemac?
Felix, las' ca data viitoare va onoreaza cu fata si veti afla si pe cine aveti acolo-n burtica.
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
brotacel83 spune:
buna, incep prin a-i mltumi inca o data ruxandrei pt medyn :).Uite asa m-am intalnit si personal cu o "mutanta" care si in realitate e f draguta. Iti doresc multa sanatate si sarcina la termen!
stiu de dr U ca e plecata din 26 aug si ca la inceput de sept are o delegatie de americani.Pe mine m-a chemat pe 8-9 sept.
Fetelor sunt destul de nelamurita de ce dr U da la unele clexane si la altele doar aspenter, desi avem aceleasi balarii. Va rog sa punem valorile de la ultimile analize poate asa reusim sa vedem cum stam ca si rezultate.
eu de exemplu am (cele scrise cu pixul) :
PS Free - 68%
PC 97%
AT III - 92%
proteina C global - 0,55 cut off=0,8
LA negativ
pentru astea am primit aspenter 1/zi + medyn + restul de vitamine
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
SARA_HS spune:
...si eu care credeam ca intre 25.08-06.09 sunt in concediu! le-am mai si spus "concediu placut".
Brotacel, buna ideea ta cu postarea valorilor. Eu inca astept rezultatele pt. MTHFR, dar iata ce balarii am pana acum:
PS Free - 63%
PC 90%
AT III - 94%
proteina C global - 0,75 cut off=0,8
LA 79.808 sec, POZITIV
HOMOCISTEINA: 11.70
APTT: 30" (26-36")
FVL: POZITIV, HETEROZIGOT.
Tratament, in prezent; magne+B6 1/zi, asptenter 1/zi, vit E 1/zi, vit C 1g/zi, acifol 1/zi.
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
aristica spune:
sara mie mi-au zis sa le iau dupa ce mananc, pana-n ora 15;00, ca altfel voi avea insomnii.
Fetele, scuze, dar eu nu stiu rezultatele analizelor, nu le am langa mine si nici nu va pot ajuta sa va spun de ce unele primesc aspenter, altele clexane. Eu am primit aspenter, dar vreau clexane...o fi ca la alba - neagra: "Asta are, asta n-are, care-o fi castigatoare?"
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA