Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-
Raspunsuri - Pagina 19
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Donna iti inteleg nelinistea dar ma gandesc ca la varsta aceasta cel mai rau se poate sa stagneze in crestere.Din cate am inteles tu faci Clexanne dupa ce ai intrerupt aspenterul,deci sarcina a mers bine numai cu aspenter.Bine ar fi sa faci echografii saptamanal si daca se observa ceva in cel mai rau caz il scoate pe bebe mai devreme. Si eu sunt ingrijorata ca mi-a scos Aspenterul si nu mi-a marit doza de Clexanne.Oricum de acum voi face ecografii la 2 sapt sau chiar saptamanl. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 28+ |
Letzy aveam nevoie de o incurajare. Da, la mine a mers bine si doar cu aspenter sarcina, dar pe de alta parte vad ca voi aveti diagnostice foarte clare, eu nu stiu ce balarie am... Nu mi-au zis niciodata foarte clar cum se cheama sau daca se cheama cumva.
Acum fac si eu eco la 2 saptamani (m-au ruinat, dar nu pot sa stau ca o floare fara sa vad daca e ok). Totusi sunt contrariata ca la fiecare eco dr imi spune ca rezistentele sunt bune, insa dr. Uscatescu le vede proaste. Oricum, parerea dr. Uscatescu conteaza mai mult.
De azi am reluat Clexanele, sper din toata inima sa nu mai fac alergie (acum le fac numai in maini).
Alla, Tamarylis
Donna 32+ cu
alla76 spune:
citat din mesajul lui samira33 alla,ai dreptate,multumesc. doar 70 de lei cutia cu 10 injectii??? eu de ce oare stiam de 150 ron???sau aia de 0,4 e atat??? dar ai dreptate...pana la urma pentru cele 2 saptamani in care voi sta la Budapesta cumpar daca va fi cazul. incep AC la inceputul lui Octombrie...stimularea va fi incepand cu 3-4 Noiembrie sara si eu fac Clexane in preconceptie,chiar dinainte de a incepe stimularea si tot pentru Leiden. |
cea de 0,4 e 144 la sensiblu
cea de 0,8 e 188 tot acolo
cea de 0,8 e 52 pt 2 seringi
normal ca ideal e sa apuci sa iti scoti scrisoarea medicala si reteta compensata. ca doar fiecare banut conteaza mai ales cand pui la socoteala toate cheltuielile pentru FIV. dar daca iti schimba pe ultima suta de m doza, n-ai ce face decat sa apelezi la "banu jos, ochii la usa".
Tin pymnii sa aiba PK mana de aur si sa te cadoriseasca cu niste ochisori!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
felix76 spune:
Neata dragutele,
Anna bun venit din conced! Spor la fufareala si asteptam vestile bune!
Felix 14+
Ruxandrada spune:
Va pup, dragele mele mutante!
Anna, bine ai revenit! te asteptam cu vesti buuuune, bune!
Maria, Alla, bebe e bine, Doamne-ajuta! Zilele astea trebuie sa primim si rezultatele de la dublul test- l-am facut la Medlife, ca asa ne-a spus dr. White, dar pe net tot ce pot sa accesez sunt niste valori de free- beta HCG si PaPP, fara vreo interpretare... Asteptam... speram sa nu fie ceva in neregula...
Aristica, cum e in casa noua si cu felina sarbatorita?
Felix, .
R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
mrnscmnc spune:
Ruxandra vroiam sa te intreb in oras unde ai facut tu eco si daca au si transvaginala ca pana la 8 sept cand merg la eco de 12 sapt vreau sa ma conving ca nu sau mai format hematoame.Eventual daca stii si cat costa?Mai avem cateva zile de concediu si am venit la parinti si parca nu stau linistita ca ultima eco am facut-o pe 06.08.Aveai dreptate ca greata o sa mai dispara, dar seara si dimineata e regula de vomitat.Numai ca nu stiu cum sa fac cu ampicilina pt streptococul agalactiae ca nu am luat decat o folie pana acum ca vomit tot.Reusesc sa iau dimineata la 6 ca apoi dorm, mai iau si la pranz la 12 dar deja seara vomit de la medicamente asa ca nu stiu cum sa le administrez si oricum sapt viit trebuie sa repet proba de urina.Ma bucut tere mult ca bebelinul tau e zglobiu si are caracter daca sta cu spatele la doctori!!
Pupici pt toate burticile
Ruxandrada spune:
Mrnscmnc, . Am facut eco transvaginala la un cabinet particular care e langa hotelul "Posada" ; daca vrei, iti pot trimite pe PM numarul doctoritei, ca sa-ti faci programare- e o tipa profesionista si e tare cumsecade. Aparatul e performant si face niste masuratori foarte bune- eu acolo am facut monitorizarea din perioada ovulatiei ( aveam o ovulatie mai tarzie si trebuia sa stiu cam cand se sparg foliculii, ca sa nu ratez momentul). Daca te hotarasti, imi scrii, bine?
R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
tamaryllis spune:
Stiati ca d-na Avram nu mai lucreaza la Coltea? Am sunat azi sa ma programez si mi-au spus ca nu mai lucreaza acolo... Stiti ceva de ea? Lucreaza pe la vreo clinica particulara?
20+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
indra03 spune:
citat din mesajul lui tamaryllis Stiati ca d-na Avram nu mai lucreaza la Coltea? Am sunat azi sa ma programez si mi-au spus ca nu mai lucreaza acolo... Stiti ceva de ea? Lucreaza pe la vreo clinica particulara? 20+ incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos! MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot Am avut un vis: Dupa Ademar Barros, poet brazilian. |
Tamaryllis, dansa mi-a spus inca din luna iunie ca intentioneaza sa se mute in Cluj si ca va fi posibil sa lucreze si in Bucuresti la o clinica, dar lucrul din urma nu era deloc sigur!
VA DORESC TUTUROR, DAR SI MIE: MULTA SANATATE!
denisa220972 spune:
Dragutelelor cand pleaca Uscateasca pana la urma in CO 25-08- 05-09?
Intrevad si eu o luminita in programul meu si nustiu cum sa fac.
Multumesc!
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
RAMONELLA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui indra03
Tamaryllis, dansa mi-a spus inca din luna iunie ca intentioneaza sa se mute in Cluj si ca va fi posibil sa lucreze si in Bucuresti la o clinica, dar lucrul din urma nu era deloc sigur! VA DORESC TUTUROR, DAR SI MIE: MULTA SANATATE! |
Cine e doamna Avram???Ce specializare are???Vine la Cluj???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"