Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SARA_HS multumesc tare mult, acum astept si eu luna lui septembrie( 8-9) sa nu cumva sa fiu eu si americani

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

V-as spune si eu analizele de la Fundeni, dar au un an trecut deja, si erau bune mi s-a zis:
Pc=104% (vr=70-130%)
Ps= 65% (vr=60-140%)
AT3=108% vr=80-120%)
ProCGlobal=0.80 cu taft=0.8

dupa astea mi s-a dat aspenter 1 la 2 zile, si sa vin la control dupa 1 si 1/2 luna. Eu am ignorat atunci pt ca mi-a zis ca nu e nimic in neregula, si nu m-am apucat de aspenter. La cateva luni dr. ginec. Epure a vazut analizele astea si mi-a zis sa iau neaparat 1 aspenter/zi. Luat 2 luni, apoi inceput imediat dupa ovulatie spotting, pana la menstruatie, 12 zile, 2 luni la rand, mers la dr. U si am avut urmat. rez>:
AP=95%
INR=1.03
AT3= 103%
fibrinogen= 397
Ps =59%
Pc= 62%
D-dimeri=1420 micro (ceva)/l

Iar mi-a zis ca totul e ok. Cum naiba sa fie? mi-am zis eu, si am oprit aspenterul. De atunci a trecut mai bine de juma de an si nu am mai avut episoadele de spotting.
I-am zis ca il opresc, a zis, ok. Cum vreau ca nu e nimic in neregula, si da, s-ar putea sa fi fost cam mult 1 aspenter/zi...
Am intrebat de ce mi s-a dat aspenter in primul rand, si mi-a zis ca pt a ajuta enodetrul sa se dezvolte maibine, pt implantare.

--------------

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Acum la juma de an de atunci am aflat de MTHFR, ...
Ce o sa ma fac eu cu aspenterul ... nu stiu ... daca la mine are efectele astea ...

Mi-au iesit analizele de la synevo:
homocisteina 8.47 super ok, ...
B12 372 pg/ml (191-663)
Folati serici > 20 ng/ml (4,6-18.7)
Asta dupa doar Folmit si 5mg de acifol.

Acum, acesti folati serici cat casa, ce or mai fi insemnand???

--------------

Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eu zic ca-i mai bine sa gasesti acum orice"defect" ai avea, decat sa pierzi o sarcina.....

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

cap.nou 32

Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.

Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei

Mergi la inceput