Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-
Raspunsuri - Pagina 13
mrnscmnc spune:
Fetelor m-am intors si eu din calatoria de 4 zile care nu se poate numi concediu si am gasit o veste trista:balanta imi pare nespus de rau si sper sa reusesti sa treci peste pierderea suferita.Mai mult ieri ar fi trebuit sa nasc bebeul meu, dar ...........si am vazut bebelusii de la Giulesti.........sunt revoltata efectiv.
Dar trebuie sa merg inainte pt bebe care are 9 sapt si care m-a terminat cu starea de rau si voma....abia il astept sa iasa ca vede el.
Felicitari tuturor celor care au noi liniute si salutari fetelor cu care m-am tot conversat.Ruxandra ma bucur tare ca bb e bine si daca nu a vrut sa se lase vazut e mai bine ca asa o sa aveti o surpriza.
Floaredemac concediu placut in Croatia si asteptam vesti bune
Ruxandrada spune:
Mrnscmnc, . Bine ai revenit! Lasa ca mai e putin si or sa treaca si greturile ( la mine s-au rarit considerabil) si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine.
R. 12+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
alla76 spune:
edennoa, a luat cot la cot cu mine acifol de 5 mg
Ruxandrada sa fie cu folos!
JadeJador e bun pretul. in ungaria la cursul de acum cutia de 30 iese pe la 55 de lei. ambalajul nemtesc difera de cel unguresc, continutul e acelasi...
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
aristica, din pacate eu in ultimii 2 ani am cam dezvoltat la pliuri...numai bune de injectat
brotacel83, ce coincidenta! si ce concediu productiv\!
sarcini usoare si la termen! sa a plimbati toate 3 prin parc cu carucioarele
simonia eu citisem ca e buna cretisoara si pt endometru
mrnscmnc, bine ai revenit
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
RAMONELLA spune:
Ceva interesant..
INFERTILITATE
¬ Medicinele alternative Yunani si Ayurvedica au utilizat mierea timp de mai multe secole pentru a fortifica sperma barbatilor.
¬ Daca barbatii impotenti vor lua cu regularitate doua linguri de miere inainte de culcare, problema lor se va rezolva.
¬ In China, Japonia si Orientul Indepartat, femeile sterile, dar si cele care doresc fortificarea uterului, au luat scortisoara pudra, timp de secole.
¬ Femeile sterile pot sa ia un varf de cutit de scortisoara pudra cu o jumatate de lingurita de miere si sa isi frece gingiile cu aceasta combinatie, in mod frecvent pe toata durata zilei, astfel incat combinatia sa se amestece usor cu saliva si sa patrunda in corp.
¬ Un cuplu din Maryland (SUA) nu a putut avea copii timp de 14 ani, pierzandu-si speranta ca vor fi capabili sa procreeze vreodata. Cand au aflat despre acest remediu, atat femeia cat si barbatul au inceput sa consume miere si scortisoara in modul aratat mai sus. Femeia a ramas insarcinata dupa cateva luni si a nascut gemeni la termen.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SARA_HS spune:
Ramonella, foarte interesant articolul.
Mierea ne place, scortisoara asisderea, deci trecem pe tratament.
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
RAMONELLA spune:
da,clar ca nu strica,merita incercat.
Brotacel ai fost la Uschi???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
felix76 spune:
Neata mutante dragute!
Mrn stai cuminte, stii foarte bine ca suntem fiecare cu soarta noastra! Fereasca DD sa ne dea cat putem duce! Greturile sper sa treaca, un remediu bun care m-a ajutat pe mine foarte mult cand luam AC si aveam greturi mari, este ghimbirul, cam o lingurita, dat pe razatoarea mica si pus in jumate de litru de apa. Il bei cu inghitituri mici pe parcursul zilei. Are gust usor condimentat si miroase a brad, mie mi-a placut si mi-a facut bine. Nu e contraindicat la gravide.
Ramonella foarte interesant! Poate daca stiam cu ani in urma incercam remediul si acum eram cu bebe mare. Daca si eu mananc miere ca-mi place la nebunie cu unt, poate nu voi raci la iarna.
Alla, lasa pliurile sa stea acolo ca-s tare bune! Eu ma gandesc ce voi face cand va creste burta si nu va mai putea prinde sotul pliul intre degete...
Sara ai descoperit buba tratabila! Si eu am avut soc atunci cand mi-a citit o buna prietena analizele cu balaurii mei... Ma gandeam ca ce ma fac eu??? Ma injectez zilnic??? Acum au trecut toate temerile, probabil vor mai fi cateva la nastere. Bebe sa fie bine ca sunt in stare sa fac si 5 injectii pe zi pentru el!
Mady nu e barbat da uite ca ne gravideste! Ce-am ajuns, sa ne gravideasca o femeie, ba mai suntem si multumite de asta!
Aristicule
Felix 14+
aristica spune:
simonia beau ceai de cretisoara de cand am facut laparo, ca e cicatrizant si ajuta la endometrioza. In plus, creste endometrul cu care n-am stat prea bine niciodata. Pe langa ceaiul de cretisoara iau maca si napraznic dimineata si seara. Ceaiul asta nu este contraindicat nici inaintea punctiei, nici dupa. Intr-adevar, daca am sa raman gravida, am sa beau o singura cana pe zi, dimineata, cu lamaie, dar tot n-am de gand sa renunt la el.
SARA dar poti presta si asa, de amorul artei
donna eu am o prietena care la 36 de saptamani a primit aulin si copila s-a nascut normal, acum e maricica...nu-ti face griji, ca nu-ti dadea doctorita asta un medicament asa, dupa ureche. Eu sunt in plina perioada de injectare si cand apare starea de greata iau cate o gura de sirop Claritine (care e chiar bun la gust), fac putin pe bolnava sa ma mai alinte sotul si trece
madyriti poate le faceti o surioara roscovana cu ochi verzi
alla ...vezi tu, reversul medaliei ... tu te poti injecta mai usor, eu, azi-dimineata, stateam cu piciorele ridicate si sotul ma ciupea de burta, nici asa nu-i bine.
felixut da mai si tu o fuga la eco la tine in oras, sa ne zici si noua daca-i cu putulica sau nu, ca deja e plin de putulici p-aici.
...eu astept rezultatele la secretie. Cica dureaza 3 zile. Ieri au trecut cele 3 zile, dar rezultatele n-au fost afisate, deci n-am nicio noutate...
...a, ba da: sambata ne mutam in casuta noastra
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
timea30 spune:
Buna fetelor,
Am avut un FIV nereusit si am facut analize de trombofilie la Synevo.
Azi am primit rezultatul: Mutatia A1298C GENOTIP HETEROZIGOT.
Va rog sa ma ajutati.... Cat este de grav ?
Multumesc ?