Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Brotacel ce taree!!!Super faza.Sunt curioasa ce-ti da Uschi.Tu numai mutatia asta o ai???Ai mai facut ceva analize???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Brotacela, excelenta veste! Deci 3 gravidute in acelas timp! Sarcini usoare sa aveti toate! O sa va plimbati cu copiii toate-n parc! Ce frumoooos!

Pup,

Felix 14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Aristico, sunt aici! E drept, cam rapusa de niste dureri de spate, dar indeajuns de vioaie ca sa tin pumnii!

Brotacel, super veste! Sa dea Domnul multe inainte!

Felix, nici mie nu-mi vine sa cred cum se duc saptamanile! Dar uite ca ne ajuta Doamne-Doamne si crestem si noi usor-usor! Vineri cred ca o sa trag o fuga la eco aici in oras- marturisesc cu rusine ca nu mai am rabdare, vreau si eu sa stiu cine ma "locuieste"... ( el sau ea?)

Pup toate mutantele, foste, actuale si viitoare purtatoare de burtici!

R. 12+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mey, io stiu ca uscatescu nu e barbat, dar o avea altceva de va lasa pe toate gravide .
felicitari, fetelor. va astept si pe voi cu poze la semnatura sa va vad copiii facuti cu clexane .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

madirity Alex e brunetel, Mihai e mai blondin. Care seamana cu tine?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

aristica, am vazut ca bei ceai de cretisoara, nu e prea devreme? nu ar trebui sa bei dupa punctie/transfer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Bine v-am gasit fetelor! Citesc numai vesti bune si va felicit!
Azi mi-au dat si mie rezultatele partiale de la Synevo ( pt. mutatia FVL si cea protrombinica; FVL a iesit pozitiv, heterozigot, cealalta e negativa). Astept si rezultatele pt. MTHFR. Eram sigura ca o sa am si o balarie de tip genetic, ca deh.. sa fie treaba oabla!
Nu stiu ce sa fac acum... sa sun deja la Fundeni si sa le spun de FVL, sau sa astept si rezultatul MTHFR?? Cred ca fac un mail catre Uschi.
De sarcina nu stiu nimic, nu stiu daca s-a "prins" ceva, e prea devreme, dar n-am mari asteptari, pt. ca, fiind plecati in vizite, nici n-am prea "prestat". Acum suntem acasa, dar fiind ziua 22-23, sa mai incerc ceva,e prea tarziu!!
Citesc acum ca si daca sotul are mutatiile astea, e pericol pt. bebe... pe-al meu nu-l conving sa ia acid folic fara motiv si nici sa dau banii pt. analizele lui, nu-mi vine... Ce sa fac???

Va pup si va las, sunt obosita de la drum.

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna!

Abia acum am gasit un moment liber sa intru pe forum. Letzy aseara nu am vazut mesajul tau oare ne-am intalnit?? poate ai vazut o amarata umflata imbracata ca de la ajutoare ca abia am gasit o fusta sa ma incapa...

Ce sa va zic, dr Uscatescu nu a parut prea amuzata de picioarele mele, cica reactie alergica la injectiile facute in zonele cu multe sunci (picioarele) si m-a trecut pe pauza 4 zile+Claritine. Acu sunt de doua ori stresata, odata pt pauza (o fi bine, o fi rau, eu eram dispusa sa le fac oriunde, numai sa dau o pauza picioarelor) si a doua oara cu Claritinul - o face mai mult bine decat rau ca pe prospect scria ca nu-i permis in sarcina...

Donna 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Letzy am mai rumegat oleaca informatia...tu erai graviduta cu bluza bleu si cu vanataia pe picior?

Donna 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

aristica, nici unul nu seamana cu mine sau cu sotul. cel mare a preluat tenul masliniu al bunicii si al tatalui (probabil si grupa sanguina) iar cel mic seamana ca doua picaturi cu bunicul si cumnata mea (sora lui taicasu). eu si sotul avem oki caprui si suntem sateni, cel mic are oki albastri si parul blondut spre saten.
eu nu am vazut frati mai diferiti unul de altul la aspect si comportament ca astia doi. de aia zic ca asta mic e facut cu clexane, nu cu taicasu .
donna79, nu-ti face griji. daca dr. a zis asa inseamna ca asa e bine. nu ti-ar fi dat ceva care sa-ti dauneze. sa stii ca e foarte competenta. eu o admir si am un respect deosebit pentru ea (desi m-am cam rafuit cu ea ).

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput