Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

Buna dimineata burticoasele si viitoarele burticoase

JadeJador doar atat pot sa-ti spun ca, in Ungaria o cutie de Femibion 1 costa 54,8 ron, eu am cumparat mai multe dar, nu mi-a dat nicio reducere ptr. ele (am cumparat 4 cutii). Tot dupa forum am inteles ca daca faci comanda online te ajunge mai scump,nustiu sigur.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Denisa , o cutie de 30 tablete sau 60 de tablete au costat atat ?

Mergi la inceput

Tot eu cu stresul meu

Femibionul care il luati voi arata asa ?? http://www.femibion.com/pregnancy-motherhood.13.html

Pe acesta l au aratat la farmacie prietenei mele
Acesta este ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Buna dimineata, mamica de Bea!
donna sper sa rezolvi misterul iritatiei
letzy va strangeti toate azi la Fundeni? ...ar merita sa aranjam o intalnire candva, chiar in "ograda" uscateascai...si sa venim cu ceva maculatura dupa noi, sa creada femeia ca e un efect advers dat de clexane
alla sar'mana pentru urare, doamna mutanta . Ii dau inainte cu injectatul, dar azi-dimineata se chinuia sotul sa-mi faca un pliu din pielea de pe burta, asa ca m-am hotarat ca de azi sa mananc mai mult, ca sa pun cateva kg in urmatoarele 2 saptamani, sa am cu ce hranii bebicii.
JadeJador eu am primit femibion 1 din Ungaria, cu 3 saptamani in urma. O cutie de 30 pastile costa 14 Euro. Deci cutia ta, de 30 pastile la 16 euro nu pare foarte scumpa (Germania e recunoscuta ca avand preturi putin mai mari la pastile). Cutiile nu arata la fel, dar m-am uitat la ceea ce contin ambele si sunt identice, iar pe tine continutul te intereseaza, nu ambalajul ... asta daca nu ai vreuo inclinatie pentru carton colorat , deci eu zic ca e bine. Sper sa te ajute si sa ti in curand in brate un bebe sanatos
Doamnele Felix si Ruxi, gravidutele in 13 si 12 saptamani nu raspund prezent la apelul de dimineata? Buna dimineata, mutante dragi!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fetele,

Aristicule, bune vesti! Sa stii ca numa cu d-astea te astept! Cand ai prima echo sa vezi outele?

Alla, sa dea DD sa iasa bine analizele. Si eu am avut o perioada cand cm-ul meu de 30-34 de zile o luase razna, venea la 23 de zile. Nu stiu de la ce, poate de la caldura, asta se intampla anul trecut in vara...

Donna, mai bine du-te la Uschi sa te vada. Eu vin de la sute de km departare la ea. Injectiile le fac in laterala burtii, de fapt mi le face sotul. Nu e problema daca le faci acolo, trebuie tinut pliul si ai grija sa nu nimeresti vreun vas de sange. Problema mea e ca m-am umplut de vene, inveti sistemul circulator pe mine, abia mai gaseste sotul o zona fara...

JadeJador, nu vad poza pt ca browserul meu nu e cel care trebuie dar ce pot sa-ti spun e ca pe pastilele mele este conturat un bebic.

Edennoa, cred ca ai dreptate cu spermatogeneza, cand am fost la Szeged si sotului meu i-a fost recomandat acidul folic, parca 5 mg pe zi.

Ruxi ce-mi place numaratoarea ta!

Brotacela, ce mai faci? Emotii ceva?

Noi suntem bine, sper.

Felix 14 fix

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns
Deci este bun pretul , m am linistit

Cutia ta arata asa ? http://www.dooyoo.de/vitaminmangel/femibion-800-folsaeure-plus-metafolin-tabletten-60-st/
Daca nu asa , atunci cum ?

Nu va suparati pe mine ca insist dar pana acum n am mai luat asa ceva si vreau sa cumpar ce trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:

Cutia ta arata asa ? http://www.dooyoo.de/vitaminmangel/femibion-800-folsaeure-plus-metafolin-tabletten-60-st/
Daca nu asa , atunci cum ?

...da, asa arata.

Felix scuza-ma, ai 14 fix! Doamne-ajuta la inca 26 inainte! Prima eco e vineri, dar sunt pe protocol lung, asa ca nu dupa oute am sa ma uit, ci dupa ovare, sa nu apara chisturi. Outele se vor vedea bine pe 31 august. Pana atunci ma indop cu peste, pui vita si alte minunatii animalice si non-animalice lasate de bunul Dumnezeu pentru hrana noastra.

Acid folic de 1 mg ii dau si eu sotului, iar ultima spermograma era cu 2% mai buna (adica la forme normale si motilitate, dar mai slaba la cantitate....noi facem FIV+ICSI, deci e "frectie la picior de lemn" cantitatea), spermocultura am mai zis ca e fara nicio balarie. Concluzia: acidul folic ori n-a deranjat gigeii, ori a ajutat la imbunatatirea lor, dar cu siguranta nu i-a afectat negativ!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jade, da, aia e cutia!

Aristicule deci asaaa, mai e pana te uiti dupa oua! E perfect, se mai racoreste un pic atmosfera si creste si calitatea gigeilor mai pe racoare. Lui sotulache i s-a recomandat sa faca si dus la bijuuri cu apa suportabil de rece. Sa nu poarte chiloti stransi si sa nu stea mult pe scaun, sa faca pauze de cel putin 5 min la fiecare ora.

Mersic de urari, sa dea DD sa ajungem sa numaram si saptamanile lui bebe tau!

Felix 14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna, buna acum am intrat si eu. Dupa ora 15.30 merg la Uschi dupa rezultate sa vedem ce tratament imi da acum pe sarcina.
In rest, fetelor aseara am avut in vizita gasca cu care am fost la mare acum 3 weekenduri si ce sa vezi - am fost 3 perechi si toti ne pregatim sa devenim parinti caci toate fetele ne-am intors insarcinate :). e f tare, va dati seama ca am avut ce sarbatori si ce discuta.Gluma serii a fost sigur "mancarea de la mare a avit ceva in ea" de ne-am intors toate cu bebe la purtator. Doamne ajuta sa ajungem toate 3 la termen cu bebei sanatosi.
Fetelor concluzia este sa mergeti la MARE, la SOARE ca cine stie :)

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt ajutor

Mergi la inceput